Satla-Zone
התחברות
עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
מציג תוצאות 21 עד 35 מתוך 35

אשכול: משהו קטן שהמצאתי עם רותם על זומבי

porche man porche man מנותק תואר כבוד
    קיבל לייק
    0 פעמים
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שרפו אותו חחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    נראה לי הילד הולך להתאבד

Blind Blind מנותק ג'וניור
    קיבל לייק
    0 פעמים
    הפריסטייל שולט, אבל מה שקרע אותי זה התגובה :lol: :lol: :lol:
    חחחחחחחחחחחחחח "אתם על הקטנה" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחח

סורי גיל אבל אתה יותר קרעת אותי מהפריסטייל עלייך...

אה ו.. רותם וציון = תותחים!!
    (שמישהו יתקן כבר את הרוסית!!!! אין דבר כזה WHY HE DIDNT SHAME!!!)
    מי אתה?

ורותם יא אשכנזי לבן הומו ילד כאפות חלש שרמוטה רינה הבת זונה הזאת

ציון יא שחור חדווה יא הכביש יותר לבן ממך יא הומו יא חשמל

זהו שתי הומים קיצור
    טוב גיל צוחקים איתך אתה לא יודע לצחוק מתחיל לקלל אז ככה
    יא שמן מסריח יא אוכל פשטידות מניאק
    הינה קטע אמיתי שהיתי אצל גיל

האחות הקטנה של גיל-"גיל גיל אמא הכינה לך הפתעה"
    גיל השמן-"מה?"
    האחות הקטנה של גיל-"פשטידת תירס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
    גיל-"ישששששששששששששששששששש"
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    יאו סיפרת לי את זה כבר אבל אני לא מאמין שפירסמת את זה בפורום יאוווווווו חחחחחחחח

Anonymous אורח
    הפריסטייל שולט, אבל מה שקרע אותי זה התגובה :lol: :lol: :lol:
    חחחחחחחחחחחחחח "אתם על הקטנה" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחח

סורי גיל אבל אתה יותר קרעת אותי מהפריסטייל עלייך...

אה ו.. רותם וציון = תותחים!!
    (שמישהו יתקן כבר את הרוסית!!!! אין דבר כזה WHY HE DIDNT SHAME!!!)
    מי אתה?

ורותם יא אשכנזי לבן הומו ילד כאפות חלש שרמוטה רינה הבת זונה הזאת

ציון יא שחור חדווה יא הכביש יותר לבן ממך יא הומו יא חשמל

זהו שתי הומים קיצור
    טוב גיל צוחקים איתך אתה לא יודע לצחוק מתחיל לקלל אז ככה
    יא שמן מסריח יא אוכל פשטידות מניאק
    הינה קטע אמיתי שהיתי אצל גיל

האחות הקטנה של גיל-"גיל גיל אמא הכינה לך הפתעה"
    גיל השמן-"מה?"
    האחות הקטנה של גיל-"פשטידת תירס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
    גיל-"ישששששששששששששששששששש"
    sure sure
    מה sure sure יא זין למה זה לא קרה????????

Skam Skam מנותק טירון
    קיבל לייק
    0 פעמים
    חחח חשבתי המצאת את זה ציון חחחחח

^*yOna*^ ^*yOna*^ מנותק גורו
    קיבל לייק
    0 פעמים
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    די איזה שני מצחיקים גDDDDDDDDDDDDD
    פשטידת תירס חחחחחחח

MiKoZ MiKoZ מנותק גורו
    קיבל לייק
    0 פעמים
    אהבתי חחחחחחחחח

X-type X-type מנותק גורו
    קיבל לייק
    1 פעמים
    חחחחחחחחחח איזה שולטיםםםםםםםםםםם תקליטו את זההההההההההה

בפורום הוא אומר "פרשתי והפעם ברצינות"
    ובדיוק אחרי יומים הוא מגיע "חזרתי, זה היה טעות"
    אהבתיייי

Yotam Ha MeLeh Yotam Ha MeLeh מנותק טירון
    קיבל לייק
    0 פעמים
    hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
    zion argta oti ani met!

DareDevil DareDevil מנותק תואר כבוד
    קיבל לייק
    0 פעמים
    בונא כוס עמאק ארס אני עשיתי הכל חוץ מ3 שורות של ציון!!
    וציון רשם "שיר שהמצאתי עם רותם" עלאק!!
    אני עשיתי פה הכל, ואני כבר מתכנן להקליט אותו.
    יש לחבר שלי תוכנה של ביטים ואנחנו התחלנו לבנותביט לשיר, ויותר מאוחר נקליט אותו.
    קיצר, שיר נכתב ע"י רותם וציון תרם שלוש שורות שעוד שיניתי תנוסח.

X-type X-type מנותק גורו
    קיבל לייק
    1 פעמים
    יפ המאוד רותם כולנו גאים בך!
    יאללה תקליט אתה יכול לצאת עם זה לסיבוב הופעות

Anonymous אורח
    בונא כוס עמאק ארס אני עשיתי הכל חוץ מ3 שורות של ציון!!
    וציון רשם "שיר שהמצאתי עם רותם" עלאק!!
    אני עשיתי פה הכל, ואני כבר מתכנן להקליט אותו.
    יש לחבר שלי תוכנה של ביטים ואנחנו התחלנו לבנותביט לשיר, ויותר מאוחר נקליט אותו.
    קיצר, שיר נכתב ע"י רותם וציון תרם שלוש שורות שעוד שיניתי תנוסח.
    פחחחחחחחחחחחחחח בואינה יא הומו לבקן מניאק מטומטם יאווו רותם אתה אוכל מכות על זה
    עלק רשמת הכל שאני לא יזיין את אמא שלך יא בן זונה אולי ב2 שורות רשמת יותצר ממני יאווו יא חרטצתן אתה מתת בבצפר יאיו יא בן זונה יא קספר הומו אתה מת

MiKoZ MiKoZ מנותק גורו
    קיבל לייק
    0 פעמים
    סך הכל דיס מה אתם מתרגשים ואם אתם רבים על מי יותר טוב גמרו את זה בבאטל..

Anonymous אורח
    סך הכל דיס מה אתם מתרגשים ואם אתם רבים על מי יותר טוב גמרו את זה בבאטל..
    יאו יאו רותם אל תשקר שאתה הוא המשורר
    עוד ילד נכה חושב שהוא מומחה
    יא אשכני לבקן אני יזיין אותך יא מטומטם
    אולי שכחת אבל אני זה ציון חייק אני ידקור אותך ויהיה לך סימן של נייק
    ילד איתי אל תתעסק האחרון שניסה אותי ריסק תמפרפק
    וזה עוד כלום לעומתך אם תגיב אני יוריד את ראושך
    רותם כדי לך להתנצל לפני שאותך אני יחסל
    מכות אתמול קיבלת ועדיין לא למדת?
    רותם ניפגש מחר בחצר אני יחכה לך עם מעדר
    אם לא בטוב אז ברע ותאמין לי שהרע שלי יהיה נורא
    טוב רותם את ההשפלה שלך קיבלת מצטער אם נעלבת
    ציון.