איזה הומוו אתה טוניי !! כמה טעויות במשפט באנגלית מסכן אחד חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה ילד מסכן אני כבר מרחם עלייך לא רק פחדן שפוחד להתמודד נגד המאפיה שלנו וגם לא יודע אנגלית יא אללה איזה אידיוט
חח תראה איך תרושם קיצר אני פשוט ימשיך לשחק IC ותראה מה יקרה
אלון אתה יודע מה אתה צודק ויש לי גם רעיון בוא רק פעם אחת מישפחת דיאז ומסוליני תלך על קורלאונה המסכנה הזאתי שהוא חשוב שכולם מיקרים אותה למה מי אתם קורלאונה סתם מאפיה של נובים משנות ה 30 זקנים מכוערים אם כיטמי זיקנה על הקרחת נירא האותכם נגד מוסליני ודיזא ביחד נגיד דיאז ומוסוליני ביחד זה אזיה 20 אנשים? בערך 18 ואתם 3-4 מסכנים וע וד 2 מהגרוב דיי אני עוד דקה מת מפחד עזוב פרוש טוני פרוש (שחכתי גם ככה פרשתה)
שמולי פשוט שב בשקט קורלאון עשו דברים שאתה בכלל לא ידעת, לפי דעתי קורלאון המאפיה שכמעט הכי שלטה בעיר לא היה נשקים לא היה כלום אבל לפחות ידעו לשחק RP כמו שצריך ולא להרוג סתם ככה האומנם היו כמה שלא ידו לשחק בקורלאון אבל הרוב כן
שמע כאן תאמת אני יגיד לך אף אחד גם מי שייתן לי כבוד אני ישנא אותו פשוט זה ככה אני שונא ילדים חנפנים בנתים אני לא רואה שום מעמץ של אדמינים למשל כמו יקיר מיתחבר פעמים עד פעם בשבוע (יקיר הייתה אדמין גבר בשרת DM KIPOD ) קובי- עליו ביכלל שי לי מאל דברםי להגיד אם אתה בא להילחם בוא או לנסות להרוג אותו מתוך היתנקשות או ניסיון לקצח ישר הוא עושה לך כלא לשעה ובכללי הוא משתמש באדמין שלו כדי שהוא לא יצא בפאדיחה יעני AP מה עודהוא עשה? על תישקחו שהוא סתם בא ונתן באן למתן האדמין הכי נורמלי שהיה פה אופיר שלום- נעדר ליומיים ורק קיבל אדמין ופעם אני זוכר אותו עוד שהוא היהי בחדשות (אפלקשיין) הוא בא ודרס אותי נישאר עלי עד שמתתי והיו עליו 10000 תלונות וגם ככה הוא מקבל אדמין בישביל הכיף
הגענו ל אביאל כהן- אביאל בליק כל היום מקלל הוא ותומר כל היום מקללים ועושים פרוטקציות אם האדמין כל הזמן הם מקללים אותך תחזיר להם אואו כלא ל 1000 שעות או קקיי על תתחצף או באן סיבה: ד
וזה תאמין לי הסיבה שלי לישנוא פה אחד אחד תן לי סיבה אחת שלא!!!!!!!!!!!
שמוליק
אתה לא מבין שאסור יותר מ6 אנשים במאפייה?!!!!!!!
לך תלמד ארפי אבל עכשיו עכשיו עכשיו!!!
באמת באת משרת DM
ביגלל זה בLCN יש 8 אנשים... ואם היהי אסור יקיר כבר היה אומר לי... זה היהי החוקים פעם שעומרי היה פה ..
יש לי כמה דברים להגיד
1. לשמוליק עזוב אותך קורלאונה האפסים האלה גמורים ממזמן.
2. לטוני אתה ילד קטן נראלי בן 10 מקסימום ואם אני רואה אותך אני שובר לך עצם עצם ואתה תחזור הביתה מפורק והומו ותגיד לאמא שך שזיינתי לך תצורה ואז היא תגיד אוי איזה קטע גם לי הוא זיין תצורה
אז אל תתחיל עם ילדים יותר גדולים ממך יא כאפות בלי חיים
יהומו לפי איך שהוא מדבר 8 וחצי אפילו הורדיתי את זה ואני מעל 15 יא קוקסינל את שניכם ביחד אני פותח.
מי בכלל דיבר איתך שאתה מתערב יא מתכנת בשקל לך יא מסכן.
אני שם זין עליכם רק על אמאשלכם יהומואים אהה ועוד משהו
לא פרשתם כבר???
חח הוא יכול להיות הבורר בין הביצה הימנית שלי לשמאלית שלי
חחח טוני עבריין לגו
תגיד ישך בעיית זיכרון יא גמד רשמת לי "מיקי בן 14 והוא פותח לך תתחת יא מסכן בוא תראה אותי ואותו אני גומר לך על החיים"
מהזה יא מסכן מהזה?
וללידר של DIAZ רק שתדע אתמול כל הגאנג שלך עשה DM מטורף סתם
1. טוב משתגיד כל אחד מחרטט באנטרנט טוב עזוב אני לא רב איתך בכלל לא עשית לי כלום אני רב רק עם טוני הזה
DIAZ זה משפחה של פאקינג DM!!! אתם הורגים את כל מי שבא לכם חאאטה בארתה מה שכתבתה למעלה אתם לא יודעים לשחק!!!