אם האוזניות האלה נהרסות לי האוזניים, מעכשיו יש לי רק את הקטנות מאחורי הראש.
לא מבין איך אפשר להיות עם הגדולות האלה, אחרי 10 דקות האוזניים שלי מבקשות אוויר, הפרצוף שלי מקבל צורה של דובי גל
אם האוזניות האלה נהרסות לי האוזניים, מעכשיו יש לי רק את הקטנות מאחורי הראש.
לא מבין איך אפשר להיות עם הגדולות האלה, אחרי 10 דקות האוזניים שלי מבקשות אוויר, הפרצוף שלי מקבל צורה של דובי גל
sahek im cova bugy (c) ryzrr
חברה יש לי את כל הציוד הדרוש ויש לי TS מישהו יכול לצרף אותי אליו
אופק,
לא הבנתי מה בדיוק אתה מחפש? קלאן לשחק איתו PCW?
סאבוטאג'? S&D? סתם פאבליק?
דבר איתי ב-TS הזה:
80.179.149.52:8787
ונראה איך אפשר לעזור לך.
אני לא מצליח לדבר מה עושים?
אני רוצה לשחק סאבוטאג' עם חברה
אני עדיין בגרסא 1.0 חח אבל רמה 55
אין לי כוח לעבור ל1.7
Animor לשאלתך אני לא מחפש להיות בקלאן או להשתתף בתחרויות. אני רק רוצה לשחק עם אנשים שתהיה גם טקטיקה בעיקר ב-SAB.
ה-TS די ריק אין עם מי לדבר כולם עם סיסמאות. אין קהילה חשבתי יהיה נחמד. גם להכנס לקלאן יוצאת הנשמה כולה משחקים מה קרה
אם מישהו בכל זאת רוצה לצרף אותי לקלאן למספר שעות בודדות ביום להצטרף למשחק פעיל עם צאט אני ישמח אני מבטיח לא לגלות סודות מדינה (סיסמה)![]()
נראה שהוא התבלבל בשרשור נזרום איתו![]()
אוקיי, הבנתי. עליך לקחת בחשבון שזה פחות מקובל. הדרך בה מעדיפים רוב השחקנים ללכת היא להצטרף לקלאן, אשר משתתף כיחידה אחת במשחקי PCW או טורנירים. כל קלאן מן הסתם ידרוש מחויבות מסוימת מהחברים בו. זה לא קשור ל"סודות מדינה", אלא לסקטוריאליות - או שאתה שייך או שאתה לא שייך. חצי-חצי עובד פחות טוב.
אם אתה רוצה להצטרף לקלאן, אתה צריך להוכיח כישורי משחק מספקים. לשם כך תצטרך כנראה להתאמן קצת.
אם אתה רוצה סתם לדבר, לראות איך זה לשחק עם טימספיק:
1. סדר את ה-TS שלך שיעבוד כהלכה.
2. תיכנס לשרת שנתתי לך, שב בלובי. מדי פעם מגיעים לשם שחקנים ומדברים שם.
3. אני מגיע בערב המאוחר. תעשה לי WHISPER בטימספיק כדי שאני אראה שאתה שם ואני אנסה למצוא לך חברים למשחק.
תודה ANIMOR אני לא מבין למה אני צריך להוכיח כישורי משחק אם אני לא מתחרה רק רוצה להשתתף בצאט קולי אין לי בעיה להיות שייך לקלאן אחד רק שלא נראה שרוצים לאמץ אותי ואם כן מבקשים טסט כאשר הבהרתי שאני לא רוצה להתחרות או להשתף בטורנירים אז אין חשיבות לרמת משחק שלי
לא הייתי מבקש להצטרף לקלאן אם היו מספיק אנשים בלובי אין עם מי לדבר כל אחד בקבוצה שלו שמוגנת בסיסמה
בשעה טובה הסתדר המיקרופון הכל עובד הייתי בטוח שגם אז עבד שמעתי אתכם אבל לא אתם אותי
טני מחכה להזמנה![]()
i there 2 dude ip: 80.179.149.215:6337
Rp Clan