CANT........STOPP.......THE........LAZZZ000000RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
טוב מה נסגר איתכםם ..
לא מכירהה ...
נעים מאוד [ =
יותם אתה ממש עושה שכונה באמא שלי.. בגלל שהוא איזה אחראי קטגוריה מסכן זה אומר שהוא מוגן?
מי הוא בכלל? אם תקרא תגובה תגובה שלו תבין כמה הוא מטומטם במקום סתם לתת באנים למי שיורד על מישהו אחר.. תעשה לי טובה בפורום טקטיקל ש-2 הולכים ירידות אתה מחמם ביניהם ואפילו לא נועל תנושא..
פתאום התחלת לתת באנים על זה? במה זה שונה ממה שהולך בין לינוי לחן לדוגמה?
[QUOTE=WickedSick;980752]תאריך הרשמה: Dec 2008 והוא עוד "פרש" מפה לפני 3 שבועות מה קרה לך..
QUOTE]
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ח
הרבה זמן LOL
אני ממש לא מכיר אותך. אל תבוא לי במשתמשים בפייק (אם זה CROCKER).
תאמין לי שאף אחד פה לא 'מוגן' כמו שאתה אומר . גם לו שלחתי את ההודעה הפרטית ששלחתי לכולכם, וגם אותו אזהרתי ... על הזין שלי א.קטגוריה, מי שיעשה פה שכונה יאכל באן .
ואם זה גיל תעשה טובה לעצמך אל תתחבר מעוד משתמשים חדשים.
בלי קשר לאזהרה.. אני אומר שסטלה זון היה פורום שלא מביא באנים על שטויות כאלה כמו ירידות בפורום.. אפשר לחשוב כמה זה הורס.
"השכונה" הזאת היא מה שעושה תפורום.. לא סתם הפורום נקרא ככה זה סטלה זון.. לא צריך להיות כבדים ולהיות פורום בלי קללות.. זה מה שמיייחד תפורום הזה מפורומים אחרים.
ואני גם מדבר על הקטע שאתה עושה את זה אישי.. הרי בריבים בפורום טקטיקל לא מחקת שום תגובה, ולא נתת אף אזהרה ורק חיכית לעוד תגובה מהצד השני, אז מה הקטע פה?
ואם לא הבנת, כן זה אני גיל קרוקר.. אתה רוצה לסגור את זה ככה, שים לי באן ממש אין לי בעיה.. שיהיה לך בכיף
מה מחקת גם את ההודעה שלי, לא היה שם שום קללה או משהו מה יש לך
ת'אמת גיל,כי לפעמים אתה ותום קצת מגזימים אם הקללות...
זה למה...יש גבול.
שזה קלול בשדון הבכיין אין גבולות, כמו שאין גבולות לסבל שקרה שראיתי אותו עם הכובע מקדונלדס הזה.
קודם כל יש גבולות ועוד איך ..
יצאות שלכם בטוב טעם זה נחמד, וואלה יש נושאים שזה משפר אותם וכיף לראות עוד ועוד תגובה ..
אבל שאתם מגזימים אתם מגזימים יענו, ואני הכי על הזין שלי, אני לא אחד שיחפש כל תגובה שלכם - אבל בזמן האחרון אני ניכנס לפה וכל נושא אתם ממלאים אותו בירידות וחפירות של "יבן זונה ימכוער וככה וככה" זה סתם חפירה אני שונא את זה.
תתחילו לצנזר את ההודעות שלכם, באמת שנמאס.
אוקיי, אבל לעקוץ אנשים בכלליות (וגם אותו) מותר כל עוד לא עוברים תגבול?
אחיייי לא אמרנו בן זונה...
זה סתם עקיצות..