סוף סוף
סוף סוף
זה ההוא שקיבל 2342432 באנים וקנה מחשב חדש לא?
מה קיבלת עוד באן ונגמר הכסף?
בייי אחי נתראה מחר בכלאן ואר או משהו!
אה אחי אם אתה באמת פורש אתה לא יכול לקחת איתך את אלן ודילר??
איזה אנשים חרא יש פה הבן אדם היה חדש פרש מהמשחק תגידי לו בהצלחה בהמשך חופש נעים וזהו בלי תגובות מיותרות גועל נפש כל אחד מרים פה תאף... בגללכם נהרסת הקהילה
ברוך שפטרנו
אביעד יא חתיכת נוב 90% מהקהילה של הטקטיקל שונאת אותך ותדע למה :
שיחה איתך ב-TeamSpeak :
אני : אה אביעד מה נשמע?
אביעד : הכל טוב יא בן זונה כוס סבתא שלך מתה
ככה אתה ובגלל זה שונאים אותך ואני בטוח שאתה ילד כאפות בבצפר כל יום מורידים לך כאפה אמא שלך לא מבינה למה הצוואר שלך נהיה אדום מסכנה תסביר לי שזה הכאפות שאתה מקבל
אני שם כסף שפחות מחודש הוא שוב משחק הבוט מסריח הזה חושב שהוא סוס בגלל שיש לו סרבר וקלאן אז הוא חושב שהוא משהו יאללה לך תתקוועד אני בטוח שכולם שונאים אותך בלב כולם אפי שי אלמוג אבל מתחנפים אלייך כדי לקבל ממך אדמין כי אתה כאפות אפס קונה חברים בסמי ואדמין יא אפס
נערך בפעם האחרונה על ידי gal47gal47 : 22/06/09 ב 20:56
אני נותן לו שבוע -שבועיים גג
חחח נו חלאס אוראל בגלל אנשים כמו דור וכמו אביעד הקהילה נראית כמו שהיא נראית על מה אתה מדבר חחחחחחחחחחחחחחחחחח
יאללה אלעד מה אתה מרים תאף בגלל אנשים כמוני....זה שהקהילה עשתה פעם קטע וכולם עשיתם נגד הקלאן שלי ומאז אני ילד שלא הרבה אוהבים אותי כי קראתם לי ולכולם בקלאן שלי ציטרים כי אתם נובים.... זה לא אשמתי.....
חתיכת דרעק לך הביתה....
ויותם תאמין לי הלוואי והרבה אנשים היו פה מתנהגים כמוני היה מצב יותר טובבב
איזה כמוך דור יטמבל
אתה לא יותר מילד שלא מפסיק ללקק תזרע של BTS וEVO ועושה ספונג'ה על הקיפה שלהם
וחושב שאתה איזה פרו שבעצם אתה נוב שמשחק מאז שהמציאו תמשחק בערך, תאמין לי לא רציתי לריב איתך אבל משהו אצלך במוח פשוט סתום ואתה פשוט חוזר כל פעם על אותה טעות שבגללה שונאים אותך - ליקוק יתר וחשיבה שאתה "משהו"