זו מישפחת DM !!!
מימקום מישפחת VAGOS.
מישפחת DM.
אתם באים לתחנה יורים על שוטרים הולכים מכות עושים GTA .
תיסגרו להם תמאפיה.
זו מישפחת DM !!!
מימקום מישפחת VAGOS.
מישפחת DM.
אתם באים לתחנה יורים על שוטרים הולכים מכות עושים GTA .
תיסגרו להם תמאפיה.
לא צריך להגזים, ולסגור תמאפיה....
אבל דוגרי מה כאילו אתה חושב שאתם משחקים RP? הולכים לתחנת משטרה משחקים אותם גברים והורגים שוטרים בתחנת משטרה?!
נו באמת זה ממש שטות עכשיו. אני יודע שתלמדו להפסיק מתישהו אבל אין מה לעשות אני לא יכול להגיד שאתם אחלה משפחה שאתם כל הזמן סתם הורגים שוטרים, ואתה צודק השוטרים שלי יורים בכם כי אתם נכנסים כל ה9 עושים:
\me מוציא דיגל
לפחות רובכם...נכנסים ומתחילים לירות והשוטרים שלי מחזירים עליכם אש כי אתם אומרים "אנחנו מגנים על חבר שלנו"
זהו שמישהו נתפס הוא לא יצא אתה לא מבין!?אל תשחקו אותה גברים תבואו ו"תצילו" אותו.
אני יכול לחתום, שכאשר תפסיקו אם ה DM הזה יהיה לכם יותר כיף ויהיה אליכם יותר כבוד.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
מדבר זה שחפר לי בפרטי להצטרף וחפר לי בשרת להצטרף !!!
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
העפתי אותו כי הוא עושה OOC In Ic כל הזמן חתכת נובב..
בכית לי שאני יחזיר אותך ינובב עלאק Dm יהומו חחחחחחחחחחחחחחחח
עלאק תיסגרו להם את המאפיה חחח למה מי את החושב שאתה חחחחחחח איזה טמבלל..
Tomi_Jaa
הנה מדבר החכם הגדול ..
"להרוג בלי סיבה" הוא אמר ..
טוני ,להתשתמש באדמין לטובתך,להגיד כל דבר Non Rp בשביל להפחיד את השני ..חתיכת Pg משתמש בפקודות כאלה מטומטמות ואני עוד זורם איתך איך שהוא וכמובן שאני זורם איתך רק בגלל שחברך האדמין Ryen_Montana או משו כזה עושים מה שבא לכם ..
כל פעם , אחרי שמנצחים אותך או משהו יש לך סיבה .. כל דבר הורגים אותך : Dm ואני אומר לך מה Dm יחתיכת אדיוט אתה לוקח את חבר שלי "בידיים " שלך לתחנה אז אנ ילא יהרוג אותך ?
BurnOut
תשמע אתה דווקא אחלה אדמין אבל חבל שאתה תמיד עוזר למשפחה שלך במקום לחשוב טיפה על מה המשפחה שלך עושים ..
DaBor
חתיכת ספאמר אם אתה רוצה לדעת מזה Dm כנס ללינקיה =_=
-------------------------
אמרתי, טסטים חוזרים יהיו שיחזור הסרבר .
היו אתמול 3 נונ ארפי הם עפו .
נערך בפעם האחרונה על ידי Fernando : 02/07/09 ב 12:21
בהצלחה ..
נקווה שלא תיהיו נובים ליד ראש העיר![]()
אחלה דיון אחלה השקעה! עוד לא ראיתי אותכם אז אני מקווה שאתם לא DM. ומי שכן בלי שאלות ישר תעיף אותו. תאמין לי עדיף שתעיף אותו על הפעם הראשונה ולא על הפעם 100 שכבר הוא יקלקל את השם של הגאנג.