במקור פורסם על ידי
Mr_BaRaKs[T]X[x]ツ
ההוא שאמר שב DM יש תבאג של האדמין מוד זה לא באג פשוט ב cfg שמתי אותו בטעות שני במקום ראשון זה הכול זה לא באג .
אתם מביאים לי מוד ? AMX שכחו מזה אני לא מעלה AMX לשרת אפשר לעשות פקודה שהורסת תשרת לבערך שנתים עד שיתקנו אותו נראה לכם שאני יסכן שרת שעולה המון כסף בשביל זה ? לא. מאיפה אתם יודעים שאין פקודת פריצה הא? אתם ראיתם src? לא תאמינו לי שעם היה אפשר לעשות במוד רק פקודה שתפיל תשרת הייתי מעלה תמוד אבל ברגע שאשפר לעשות פקודה שתהרוס תשרת עצמו אני לא מעלה את זה בחיים
תביאו לי מוד פואן אני אעלה לכם בכיף עם אני אראה שהכול בסדר במוד.
יקיר אתה לא תביא לי פואן חד משמעית אני לא אעלה מוד שאתה תביא לי אלה אני ישים מוד שאני ימצא.
אתה אל תאים עלי שאתה תפרוש זה שמעלי טוס מפה כבר לך קיבינמט כפוי טובה
ועוד משהו זה שמעליקיבלת אדומה תהנה.
אתה פאקינג קולט שאתה קורא להריץ למישהו שלא פותח לכם תשרת בגלל שאין מוד אתה מבין את זה?
אתה רוצה להבריץ למישהו שאתה מכיר בשם Joe אתה פריק מחשבים עברין מקלדת וואלק עליתה לי על העצבים.
אנחנו יותר אוהבים את ה DM ?
עם המנהלים שלכם של ה RP היו דואגים לכם השרת היה רץ כבר עכשיו יש להם תמוד פואן שיביאו לי אותו הם לא רוצים אין בעיה אני אדאג ל RP אבל לי זה יקח יותר זמן תבחרו מה שאתם רוצים
ואני עדין רואה אשכולות הבטיחו שהשרת יפתח היום מחר לא כמו שאמרתי השרת יפתח שנמצא מוד בלי בעיות רק אז הוא יפתח עם זה יקח 10 שנים זה יקח 10 שנים אל תגידו שטיות.
וביינתים אפשר לצאת מהבית קצת חופש אנשים שחקו במשחקים אחרים קצת בשרת חלופי חאלס כבר
וההוא שאמר שאנחנו לא מעדכנים אותכם אני אחראי קהילה כנל רועי יש לכם פה מנהלים של הפורום שצרכים לעדכן אותכם בנעוץ מה קרה לשרת הוא לא רץ וכו' לא אני