Satla-Zone
התחברות
עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
מציג תוצאות 21 עד 24 מתוך 24

אשכול: השרת sab שלכם

Xin501 Xin501 מנותק טירון
    שם פרטי
    אביהו
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי mikewithbike צפה בהודעה
    1. אתה אידיוט, זה כבר פוסל אותך מלתת דעה
    2. עכשיו חזרתי אחרי כדורגל 3 שעות שבועי, לא ראיתי שום יריקות, מכות או קללות, זה שאתה עוד ילד כולנו יודעים, אבל אתה צריך להבין שאין לך שום ניסיון מהצד השני והבוגר בחיים.
    3. קראת עכשיו לכל הורה שלוקח אחריות על החינוך של הילדים שלו פאשיסט? אתה יודע מה קורה לילדים שנותנים להם להתבטאות? הם לוקחים את הנשק של אבא והולכים להרוג ילדים בבתי ספר שהם לא אוהבים, לא חסר מקרים נכון?
    4. צריך מסגרת מסויימת, ואם זה לא בוט אז זה אדמין שדואג לסנן את כל הדברים האלה, כמו שאמרתי, רוצה להוציא תסכול, תדפוק תראש בקיר.
    5. קיבלת באן, לא הקשבת לאזהרה האחרונה שלי, אמרתי לך אני לא סובל אנשים מפגרים, זה לא פורום פאבליק, זה לא שרתי פאבליק, הכל פה פרטי וכדאי שתבין את זה.

איך זה בתור פאשיסט?
    רק לתקן אותך, לאפשר לילדים לקלל בשרת זה בדיוק מה שימנע מהם לקחת את הנשק של אבא ולהרוג בבית ספר
    ובקטע של הכדורגל, אני גם משחק בשבתות עם חברים והכל בוגר וכיפי, אבל בכל זאת שהיינו ילדים היה הרבה קללות ולפעמים מריבות (לפעמים בגלל שאין שופט, ולפעמים על מי יעמוד בשער)
    בכל אופן, ראיתי שחסמת את המשתמש של הבחור, לא היה כל כך קול

הסמל האישי של shaico
    shaico shaico מנותק נינג'ה
    שם פרטי
    מר מבין עניין
    קיבל לייק
    6 פעמים
    בתור אחד שמשחק בליגת כדורסל עם שופט..
    קורה שמתעצבנים אפילו הפסדנו משחק בגלל שהמאמן רב עם השופט והבן זונה הוסיף להם עוד זריקת אונשין והפסדנו על נקודה !
    מסכנים אחר הם באו למשחק בית קיבלו 30 הפרש
    בכל מקרה תופעה טבעית במיוחד אצלנו הישראלים ואני יכול לתת לך 300 דוגמאות גם מחיי היום יום כמו שנהג חדש/פחדן לא מצליח לתזמן טוב על הקלא'ץ לכן הוא לוקח מרחק גיבוי טוב... ואתה כמו מנייאק עוקף מהנתיב הנגדי.

הבוט בא לאכוף את כל השטויות האלה ואת הריבים המטופשים ולתת הנאה כמה שאפשר משרת פאבליק.
    וגם אם קיבלת באן זה ל חצי שעה בלבד

ושוב פעם זאת קהילה פרטית חח כמו שמייק אוהב להגיד !מי שרוצה מוזמן לשחק בתנאים שלנו (לא כאלה דרישות מפוצצות, רק תהיה בן אדם)

הסמל האישי של mikewithbike
    mikewithbike mikewithbike מנותק real ping neva get caught
    שם פרטי
    mike
    קיבל לייק
    1 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי Xin501 צפה בהודעה
    רק לתקן אותך, לאפשר לילדים לקלל בשרת זה בדיוק מה שימנע מהם לקחת את הנשק של אבא ולהרוג בבית ספר
    ובקטע של הכדורגל, אני גם משחק בשבתות עם חברים והכל בוגר וכיפי, אבל בכל זאת שהיינו ילדים היה הרבה קללות ולפעמים מריבות (לפעמים בגלל שאין שופט, ולפעמים על מי יעמוד בשער)
    בכל אופן, ראיתי שחסמת את המשתמש של הבחור, לא היה כל כך קול
    אם אתה כבר הולך לעשות טרולינג תקרא ותבדוק לפני שאתה מגיב, הגבתי לו לגבי חינוך, לגבי קללות בשרת הגבתי בתשובה שונה.

ד"א איך זה להיות טרול בפורומים? פשוט אף פעם לא מצאתי סיבה טובה להגיב לנושאים כאלה שביקרתי בפורומים אחרים, אתה נהנה מהספק שבאת וניסית "להראות" לנו מה נכון בדברים? ממש בזבוז זמן

fancy fancy מנותק טירון
    שם פרטי
    אבישי
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי mikewithbike צפה בהודעה
    1. אתה אידיוט, זה כבר פוסל אותך מלתת דעה
    2. עכשיו חזרתי אחרי כדורגל 3 שעות שבועי, לא ראיתי שום יריקות, מכות או קללות, זה שאתה עוד ילד כולנו יודעים, אבל אתה צריך להבין שאין לך שום ניסיון מהצד השני והבוגר בחיים.
    3. קראת עכשיו לכל הורה שלוקח אחריות על החינוך של הילדים שלו פאשיסט? אתה יודע מה קורה לילדים שנותנים להם להתבטאות? הם לוקחים את הנשק של אבא והולכים להרוג ילדים בבתי ספר שהם לא אוהבים, לא חסר מקרים נכון?
    4. צריך מסגרת מסויימת, ואם זה לא בוט אז זה אדמין שדואג לסנן את כל הדברים האלה, כמו שאמרתי, רוצה להוציא תסכול, תדפוק תראש בקיר.
    5. קיבלת באן, לא הקשבת לאזהרה האחרונה שלי, אמרתי לך אני לא סובל אנשים מפגרים, זה לא פורום פאבליק, זה לא שרתי פאבליק, הכל פה פרטי וכדאי שתבין את זה.

איך זה בתור פאשיסט?
    אל תשכח שתפקידך זה לא לחנך את הילדים האלה,
    בשביל זה יש את ההורים והבית ספר.

עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12

נושאים דומים

1. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 04/03/10, 22:16
  2. פירסום|~~~באנר של השרת-DM שלנו שימו בחתימה שלכם~~~
    על ידי Mr_BaRaKs[T]X[x]ツ בפורום DeathMatch
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 31/10/08, 15:14
  3. הצעה|מציע את עצמי כמתכנת השרת שלכם