נמאס כבר ממערכת הקללות המעצבנת הזאת.... אי אפשר להגיד אפילו f&^#*&^*%*&%uck..... כל מילה קטנה זה חופר..
נמאס כבר ממערכת הקללות המעצבנת הזאת.... אי אפשר להגיד אפילו f&^#*&^*%*&%uck..... כל מילה קטנה זה חופר..
זה לא וואלה צ'ט ואתה לא אמור לחפור במשחק. רוצה להוציא תסכול תדפוק תראש בקיר.
יש לך גישה מעוותת..
לפי דעתי מי שחופרים לו וזה מפריע לו שיבטל את הצאט cg_chattime 0
אם אתה מספק שרת פאבליק לילדים, אתה לא אמור לחנך אותם, או להתנשא עליהם עם תגובות מפגרות כאלה
אתה צריך לתת להם מה שהם רוצים...
וזה גם להוציא תסכול, או ע"י ירי במטרות וירטואליות, או ע"י קללות של אותם דמויות וירטואליות..
קללות.. אינטרקציה זה חלק מכל ספורט, צריך לדעת לקבל את זה.. תגיד תודה שאתה חננה ולא משחק כדורגל, היית מקבל יריקות לפנים
לקחת לאנשים\ילדים את האפשרות להביע את עצמם זה פאשיזם, אתה פאשיסט?
נערך בפעם האחרונה על ידי n0camp4uSon : 10/07/09 ב 14:56
i salute you n0camp4uson.
that was a good one.
צריך להוציא כעס, נגיד תראו את אדי קיבל RAGE שבר תמחשב
אני אומר צריך להוריד את הבוט קללות, אבל מזל שיש TS שאתה יכול חפור למי שהרג אותך D=
פאק זאת מילה ששגורה בפה... זה כבר לא קללה.
זה מעצבן שבמשחקים ארוכים תמיד יוצאת איזו קללה פה קללה שם וזה לא מתאפס אחרי כמה זמן... פתאום אני מקבל קיק על כלום
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
תגיד לא נמאס לך מלעשות 2על2 עם Of3m DRAGONF וOHAD בTDM ?
לפני כ-3 שבועות הורדתי את רובוט הקללות לאור בקשה של 2 שחקנים שטענו שהמערכת מיותרת ומעיקה.
תוך זמן לא ארוך קיבלתי לא מעט תלונות משחקנים שביקשו ממני להחזיר את הרובוט. הטענה העיקרית היא שהצ'ט החל להיות מוצף בקללות ומריבות. הרובוט ריסן חלק לא מבוטל מהקללות והריבים של שחקנים, וכשהורדתי אותו נהיה שוב גן חיות.
להרבה שחקנים זה מפריע. הם רוצים לשחק כמו שצריך, בלי לקלל ובלי לראות אך ורק קללות. אותם שחקנים עדיין רוצים להשתמש בצ'ט, למטרות יותר "לגיטימיות". הצ'ט יכול להיות מאוד מועיל ומגבש חברתית. קלאנים מתהווים דרכו, שחקנים חדשים מקבלים באמצעותו הסברים וכו'. כל זה לא יכול לקרות אם כל מה שעובר בצ'ט זה ירידות וקללות.
לאחר הפניות האלה, איתן אני מסכים באופן אישי, החלטתי להחזיר את רובוט הקללות לפעילות.
הטענה שבמשחקי כדורגל יורקים, מקללים ומרביצים ללא הפסקה, אינה רלוונטית.
אם כבר, הוא אולי קשורה יותר לסיבה בשלה הכדורגל הישראלי נראה כמו כדורגל שכונות בהשוואה לכדורגל אירופאי.
1. אתה אידיוט, זה כבר פוסל אותך מלתת דעה
2. עכשיו חזרתי אחרי כדורגל 3 שעות שבועי, לא ראיתי שום יריקות, מכות או קללות, זה שאתה עוד ילד כולנו יודעים, אבל אתה צריך להבין שאין לך שום ניסיון מהצד השני והבוגר בחיים.
3. קראת עכשיו לכל הורה שלוקח אחריות על החינוך של הילדים שלו פאשיסט? אתה יודע מה קורה לילדים שנותנים להם להתבטאות? הם לוקחים את הנשק של אבא והולכים להרוג ילדים בבתי ספר שהם לא אוהבים, לא חסר מקרים נכון?
4. צריך מסגרת מסויימת, ואם זה לא בוט אז זה אדמין שדואג לסנן את כל הדברים האלה, כמו שאמרתי, רוצה להוציא תסכול, תדפוק תראש בקיר.
5. קיבלת באן, לא הקשבת לאזהרה האחרונה שלי, אמרתי לך אני לא סובל אנשים מפגרים, זה לא פורום פאבליק, זה לא שרתי פאבליק, הכל פה פרטי וכדאי שתבין את זה.
איך זה בתור פאשיסט?