מכפת לי אני יקבל לא אכפת לי אנשים אחרים אני אפילו לא רב איתך
מכפת לי אני יקבל לא אכפת לי אנשים אחרים אני אפילו לא רב איתך
אני בעד ...
אבל לא נראה לי שכולם חח
ניר בעד אייל בעד דניאל בעד.
אתה בעד יקיר בעד.
אמית מהTS שלנו אתם לא מכירים הוא בעד גם...
אמית אלג'ם נראה אני ידבר איתו נראה מה עם הוא רוצה
משה סקסי נראה נדבר איתו גם..
ואלון אי אפשר לדבר איתו...
ובקיצור רובנו רוצים..
אתם יודעים לא כולם נמצאים ב TS![]()
חצי נמצא..
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
בשתי מילים רעיון מפגר לגמרי למה שאיפסו לי את הסטאטס כי משעמם לכם בחיים אני השקעתי כדי לקבל כסף ובית ועבודה !!!
שמע אני חושב שעם עכשיו אין פריצות ואין כלום באמת אפשר לאפס את הכל לשים לכל אחד 10 אלף בבנק וזהו . וללידרים 100 אלף
אבל עם אדמינים יתחילו לעשות AP ולשלוח לעצמם כסף זה יהיה סתם מגעיל והאיפוס לא עזר
איך יכול להיות שאנשים הגיעו לסכומים של מיליונים ?
אחד 50 מיליון השני 10 מיליון דרק בכלל עם 70 מיליון
הכל מ AP...
אדמינים שיתחילו לעשות AP
יורד להם הכסף שהוסף להם
ויענשו בחומרה.
אחלה אני בעד אבל אני לא בעד שאיפסו לי את הסטאטס ואת הכסף ואת הרמה ואת הבית ואת המכוניות !
תקשיבו..
אני אדאג שתשיגו את הכסף הדרוש לקנות תרכב חזרה תדברו איתי ואני יחזיר לכם אותו
אותו דבר בית
בינתתים מתאפס.
תאפסו כבר את הבתים לעזאזל אני לא יכול להיכנס לבית שלי שהוא כבר קנוי !!!!!!
אתם מקנאים!!!!!! כל מי שרוצה לאפס מקנא שהוא לא השיג כלום.... תומר אני מתפלא עלייך
כל מי שחושב שהכסף שלי זה AP שיאכל זין כי אני עבדתי קשההה עד שעות מאוחרות כדי להשיג תכסף הזה ויש לי אנשים שראו אותי עושים את זה בלי שום AP זה אפילו מעליב שאתם חושבים ככה
גועל נפש
אני יודע טוב מאוד איך דרק השיג תכסף , עלי!!
מארק שלום ...
הוא וקובי קראו לי בחדשות ואני חייב להגיע הם חטפו אותי התקשרו לצ'יף ביקשו 50 מיליון ולציף אין כסף אבל במציאות יש לממשלה אז קובי נתן לציף כסף מהאדמין והם קיבלו תכסף ככה הם עשו את זה 3-4 פעמים וקיבלו מלאא כסף עלי והם עושים את זה גם על אחרים
לא אמרתי אבל זה היה מוגזם!
קובי הביא סכומים לא הגיוניים!
ואז אתם מסודרים לכל החיים ולא אכפת לכם מאף אחד ולפעמים אתם נותנים לאחרים כמה מיליונים וזה גורם לשרת לא להיות פעיל!!!
אם יש לך כסף וקנית מה שאתה רוצה אין לך מה לעשות
אז למה לא לאפס לעשות קצת אתגר?
תאפסו מה אכפת לי אני ידאג שיחזירו לי הכל!
בשביל מה לי אתגר? הרי אם מאפסים הכל אני יכול להשיג מיליונים שוב עוד נגיד כמה שבועות (כן כן אני תותח) ואז תגידו מה מה זה AP לא רוצים כי אתם חבורה של ילדים קטנים וקנאים אז זהו
למי אכפת כמה כסף יש לך דרק ?
לי לפחות יש 1.5 מליון (לפני שהשרת אופס) אני בקושי הייתי צריך לעשות הרבה דברים חוץ מזה
תחזירו לדרק את הכסף אני עד לזה שהיה לו 74 מליון !!!!!
יש לו 3 מכוניות הכי יקרות במישחק ואת הבית הכי סקסי במישחק והוא הכי מסודר אז בסדר אף פחד לא מקנא בך אפילו שהייתי עני היה לי יותר קשה לקחת כסף !
פעם אני חטפתי את הציף לשעבר קובי גהה אני גנבתי ממנו 30 אלף והוא היה משוחט אבל היינו בלי מסכה והלכנו לתחנה חיסלנו אותו