אם הייתי חבר שלו או קרוב משפחה או משהו כזה אני מניח שהייתי רוצה אותו בבית בכל מחיר, זהו טבעו של האדם.
אין לי בעיה איתם, ומבחינתם הם עשו עבודה מעולה בכך שהעניין הזה לא יורד מהתקשורת לרגע, אני מאוכזב משאר העם שבוחר להחזיר עוד 500-1000 חוטפים עתידיים לחופש.
במקום זה, צריך להרים את עזה באוויר עם פצצות, טנקים וחי"ר עד שחמאס ירצו לסיים את זה כמעט בכל מחיר. כרגע זאת דווקא בעיה בגלל שאובמה עדיין יחסית טרי, אבל אני מקווה שזה יקרה בהזדמנות כמה שיותר מוקדמת.
זאת דעתי ואין לי בעיה שתחלוק עליה.
אני חושב שזה בסדר להביע את דעתך על משהו, בדיוק כמו שזה בסדר להעביר ביקורת על מאמן כדורגל למשל, למרות שהוא יודעמצחיק אותי איך ילדים מדבר על בעיות כאלה, יעני תקראו קורות חיים של פוליטיקאים, הם לא ילדים בני 16 הם קצת יותר מבינים מה הולך..
אז אם הם לא מצליחים אין לילדים בני 16 מה לדבר על בעיות כאלה
הרבה יותר טוב על הקבוצה שלו מאשר אותו איש ביקורתי.
צריך סיבה לצאת למלחמה, ככה סתם אני לא בטוח שיתנו לנו.גמני חשבתי ככה אבל אחי אתה חייב להחזיר אותו ואחרי זה תתחיל לזיין להם את התחת!! יעני עשית עכשי פיגוע אני פותח לה כוס של אמא שלך את המנוש שם לך צי שלום של מטוסים מעל הבית ומזיין אותך!
אתם רוצים מלחמה? בכיף! אבל הפעם בלי להפסיק באמצע כמו אולמרט הפחדן האפס הזה מוחקים אותם כמו יטושים!
נערך בפעם האחרונה על ידי AdApt : 03/10/09 ב 23:38
לדעתי אם נתחיל מלחמה, זה לא רק אנחנו זה גם עם עזרה של ארה"ב.
כבר שבוע שעבר דיברו בעיתון על תרגיל משותף של חיל האוויר האמריקני והישראלי, תאמין לי לא משנה מה יש למפגרים האלה שם זה לא ינצח את ישראל וארה"ב ביחד, עזוב גם בלי ארה"ב יש לישראל את חיל האוויר אחד הטובים בעולם ולחמאס אין מטוסים ולוחמה נגד מטוסים.
בקיצור חרטא ברטא שטויות במיץ עגבניות ועוד מטאפורות של זקנים.
123456
זה נשמע פשוט אבל זה לא ככה..
אתה לא יכול סתם ככה להפציץ שם ולהרוג אזרחים חפים מפשע .. כל העולם ייצא נגדך וכל מדינות ערב יכולות להתחיל מלחמה..
תאמין לי שאם זה היה כזה פשוט למחוק אותם מהמפה היו עושים את זה גם על חשבון גלעד שליט.. זה לא המכשול..
המכשול הוא התנגדות נחרצת של כל העולם (כולל ארה''ב , שאגב אין ספק שאם היא הייתה במקומנו היום לא הייתה עזה)
והריגת אזרחים רבים שלא שייכים לארגון החמאס..
gey world roshmim gey im E
תשאל את בנצי למה
אה? שאל את אסף אם כבר...
שמע אתה יודע כבר הרבה זמן כמה זין אני שם עליך תשלח לעמוס תהיה גבר אתה באמת חושב שאני סופר אותך??
מה עמוס יעשה לי? אני בויגיימס? מה אכפת לו מה אני עושה בפורום אחר
בסדר אולי הגזמתי בקטע של המלחמה אבל אתה לא יכול שירו עלייך רקטות ויהרגו חפים מפשע נכון?! אז מה תשאר ככה כמו ילד כאפות שיפציצו אותך ולא תעשה כלום?! אם הייתי גולן אחי מזמן כבר הייתי עוזב את המקום שהוא גר בו.. (שחכתי איפה :/)
קיצןר אז אתה חייב להגיב להם איך שהוא.. אם זה ככה אז להפציץ להם איזה בית שאתה יודע שיש שם מחבלים או משהו כזה..
איזה מדינה מאחוריה.. בני זונות, עד שלא יגיע לתל אביב לא יקרה כלום..
יש לנו חברים של המשפחה שחיים בשדרות. לפי מה שהם אומרים כולם שם מרגישים "נפרדים מהמדינה"..
ד"א גולן תתחדש על הבית החדש