כל אלה שלא מבינים בעכברים חאלס לזיין תמוח ...
יש הבדל בDPI אולי לא משמעותי צודק אלי יותר מ1800 זה לא כזה משמעותי אבל יש הבדל
וההבדל בין העכבר הזה לרגיל הוא כל כך משמעותי בחיישנים ובנוחות ובעוד מלא דברים שאין לי כוח להסביר לך
זה פשוט משהו אחר שתשחק עם זה ועם זה תגיד לי אם יש הבדל
עוד משהו אם מישהו מה זה DPI הוא היה מדבר אחרת אבא שלי מבין בכל הקטע של המחשבים וזה והוא הסביר לי בדיוק מה זה [=
וזהו הממבה כבר אצל אבא שלי הוא יהיה איתו עד שאני יוכל לקחת ...
אני ביום שני הבא רק ייקח את העכבר מאבא שלי או אם הוא יהיה בסביבה לפני
אבל ANYWAY תודה לכולם
נו אז הבאת אותו בקומבינה נו אז מה
גם ככה אתה תשתמש בלא יותר מ-800 DPI וגם ככה יקח לך 14 שנה להתרגל
ככה שכל ה-5600DPI האלה שווים לתחת
חוץ מזה הקטע של חוטי ואלחוטי זה חרטה ברטה כי אלחוטי זה לסתם חורנים שמתלהבים שפשוט חסר חוט וזהו.
בקיצור מה שאני אומר זה שאם אתה מרוצה סבבה אבל אני הייתי לוקח את ה-DA.
דביר אתה במיילאאא גרועעעע!
עדיין אני לא מאמין שעכבר שעולה 600 שקל אחרי הנחה יהיה 220 שקל?!@#
בקשר ל DPI כמו שאמרו פה 1800 זה יותר מידי
לשגיא ולרנזור יש G9 עם איזה 3200 DPI וזה סתם חרטה הם פוגעים רגיל גם אם הם ישימו 1DPI ...
וחן בקשר למייק
הוא עבד בשביל זה וקנה בחוכמה פאד\אוזניות\עכבר דברים נורמלים...
תתחדש אחי עצה שלי תקח עכבר רגיל תחרוש איתו כל הזמן תקנה אותו אתה תהיה תותח...
5600DPI!?$?!$?! WTF
שמעו תכלס שאף אחד ממכם לא צריך להיכנס לכיס שלי (של אבא שלי XD)
על כמה אני מוציא על עכבר זה החלטה שלי
וניר היו דברים מעולם אז קניתי ב220 תאמין זה לא הנחה ... זה משהו אחר כן גנבתי כן
ונתי כל דבר במחשב שאתה משחק איתו כביכול הוא משהו
עכבר אוזניות מסך וכל השאר
זה הנוחות שלך
תביא לי חצי מהעכבר....
הוא בא לחנות לקח את העכבר ואז המוכר אמר לו "זה עולה 600 שקל"
הוא לא ויתר עשה כישוף על המוכר שחשב שזה סתם עכבר רקוב שעולה רקקקקקקקק 220 שקלים.
לצורך השוואה:
קח אופנוע/אוטו ושים גלגלי ספורט (האוטו נשאר אותו דבר, עם אותו מנוע והכל), אבל אתה חושב שזה ישפר את החוויה על הכביש? התשובה היא כן, אין פה בכלל ויכוח (אם יצא לך פעם להתנסות בזה).
אפשר לקחת את זה עוד יותר רחוק, אם אתה קונה גלגלי ספורט לאוטו רגיל, האם זה שווה את זה? (כמו 5600 DPI למסך הרבה יותר קטן, בלי פאד טוב).
מסקנה, הבחור עשה את הצעד הראשון בלעבור לציוד גיימינג אמיתי, אולי הוא יבין שצריך עוד דברים כדי לגרום לזה לעבוד או שהוא בכלל ירד מהעניין, תלוי כמה תשוקה יש לאותו תחביב.
אני בנאדם שפשוט לא יכול להתפשר על רכיבים, אם אני קונה משהו אני חייב שזה יהיה הכי טוב או קרוב לזה, אני לא רוצה לחשוב שאני לא נהנה, בגלל מוצר בינוני שיש משהו הרבה יותר טוב בשוק.
בגלל זה אני מעודד כל מי שאני יכול בכל הזדמנות ללכת על הכי טוב, אבל כל אחד עושה את הבחירות שלו ולא לכולם יש רצון/משאבים לכאלה דברים.
אבל לא צריך לצאת על מישהו בגלל החלטה שהוא לקח כי אתם קמצנים בדם, אם מישהו עשה טעות זה אולי טעות בחישוב הקניה מול הדרישה והיכולת, אז צריך להעיר לו ולנסות לתקן, אבל לא בגלל הקמצנות שלכם, לא ככה זה צריך להתנהל.
תכלס לא יהיה לך הבדל משעמועתי אם אין לך דברים אחרים ברמה גבוהה...
ומייקק עשה לי דודה לקנות איזה מחשב פאד עכבר אוזניות כל אחד ב3000 שקל..
אני רוצה להיות חבר שלך..
כזה בזבוז... אני שנים עם אותו עכבר של מייקרוסופט(wheel optical mouse hh) וזה ממש לא מפריע לי לפגוע. אבל תהנה העיקר שפסיכולוגית זה יעזור לך![]()