פשייי איזה סקינים..
תביא לי בבקשה את המדריך לשמיים, תודה =]
איך אתה מדבר?? הוא קילל אותך?? למה אתה מקלל, ועוד ככה?!
מה ראית? מתי הגעת לפורום, לקהילה? אתה יודע מה היה פה בלי מייק??
כמעט הכל קיים בזכותו! זה שבזמן האחרון הוא משקיע פחות (כי כבר אין תקווה לקהילה) לא אומר שהוא לא עשה כלום!
אתה מוזמן לקום ולעשות משהו, ואני בטוח שאם היית מנסה לעזור לקהילה מייק היה עוזר לך!
אחרי קצת חרישה על TEK9 מצאתי משהו מעניין .. תגובתו של מזריני על ט'רד של התלוננות על COD6 ה"סוס", בקיצור הוא כתב ככה :
"זה לא מה שרצינו שנים ? שהקהילה תעצור על משחק אחד ותשחק בו נורמלי בלי להחליף כל שנה שנתיים , לדעתי רק ככה הקהילה התחרותית באמת תצמח (COD4)" ואז הוא נתן דוגמא לCS ..
עכשיו אני באמת חושב שהבחור דיי צודק .. למה שלא נעצור על משחק שנתמקד בו הרבה זמן הא ? מה זאת אומרת נמאס ? אז איך לשחקני קונטר סטרייק אף פעם לא נמאס , ועוד כשהמשחק הזה יצא עוד ב99' ואנחנו פה רק מאוגוסט 2007 ..
מה הקטע באמת רק ככה נוכל להרים פה משהו נדמה לי (צריך גם למצוא איזה פטנט להבאת שחקנים חדשים או משהו [ושעכשיו מייק או קימי לא יקפצו עליי ויגידו לי "אבל איך נעשה את זה " , או דבר אחד כמו , "הקהילה מתה מזמן" .] בואו נחשוב איך לעשות את זה) ואז כבר הכל יהיה פשוט
זה מה שחשבתי עליו.
צודק דימה אבל אף אחד לא מנסה.
רוב השחקנים שמשחקים cod לא יודעים מזה promod ובחיים לא ניסו, תחשבו על זה.
מהמשחק הזה אי אפשר לפרוש אני לא משחק 3 שבועות וכבר מתגעגע לCB ולאדרנלין : )
אני אישית יכול להמשיך לשחק ואין לי בעיה (בקוד4)
גם אני בכיף
זה כי אני לא שיחקתי היה חסר לכם RUSH TO ובן יא מגעיל היית צריך לקחת אותם לבד !
אני אגיד לך מה הבעיה (לפי נקודת המבט שלי),
קהילת קוד4 בישראל, שלא כמו קהילות כגון CS, TF2 מקבלות תמיכה מארוגנים ולא רק זה, מארגנים להם פעילויות (לאנים, ליגות וכו`) בקביעות.
אצלנו (COD4), עד שמארגנים טורניר או עד שיש לאן, זה לא כ"כ מוצלח.
ואני יגיד לכם מה הבעיה חוץ ממה שכתבתי , שכל אחד פה חושב ANI SUS , אני יותר טוב מ-x וetc ..
וגם אני מודה שאני גם ככה לפעמים אבל זה חרא זה עוד גורם ל"שריטה" של הקהילה הזאת , וצריך לעשות משהו בנידון , תראו אותי אני כבר שבוע לא נגעתי במשחק (אווווולי אווולי 5 דקות בפאבליק אתמול) ואני גם לא רוצה .. פשוט לא כיף לשחק PUB ALL DAY LONG .