Satla-Zone
התחברות
עמוד 3 מתוך 3 ראשוןראשון 123
מציג תוצאות 41 עד 55 מתוך 55

אשכול: נפתח פורום MW2

הסמל האישי של ReijQw1TT
    ReijQw1TT ReijQw1TT מנותק ex-matanhy
    קיבל לייק
    0 פעמים
    זה פותח שרת בIWNET כמו מקורי Roie ....
    עכשיו שיחקתי איזה שעתיים , זה ממש כיף, הלטאנסי קצת הורס אבל חפיף.
    למרות שאם היה פינג יותר טוב אז באמת זה היה משפר את המשחקיות בהרבה .

WeaseL WeaseL מנותק מתקדם
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי chii צפה בהודעה
    מי בכלל יחשוב על מחשב עד שייצא cod8?

רוני בפריצה הזו אתה משחק בשרתים של IW בדיוק כמו מקורי
    כן הבנתי את זה יותר מאוחר... אני לא מבין איך מי שקנה מקורי מגדיר 3 קווים כ"פינג טוב"

pliss pliss מנותק ג'וניור
    קיבל לייק
    0 פעמים
    1) מצחיק שעדין יש אנשים שמזכירים את מייק ואלעד בדברים שהם לא מבינים בהם או לא יודעים את כל הפרטים שלהם, אבל הגישה שלי לזה היא כבר כמו של מייק, אין טעם להתווכח איתכם, פשוט תהנו בדעה הזאת ותמשיכו לחשוב שאנחנו מחפשים כוח ושונאים את כולם חוץ מה"חברים" שלנו.

2) משחקי פאבליק לעולם לא החזיקו מעמד ואתם יכולים לבדוק את זה. שמישהו יתן לי שם של משחק אחד שעדין משוחק שלא הייתה לו קהילה תחרותית שהחזיקה אותו בחיים הרבה אחרי שההייפ נגמר.

3) cod6 למחשב הוא פורט טהור של גירסת הקונסולה. אפילו על פי מפתחי המשחק ההבדל בין המחשב לקונסולה הוא "עצום": "למחשב יש צ'ט במשחק, שליטה עם עכבר ואפשרות לשנות גרפיקה" - יששששששש, צ'ט !@#$!@$

4) אורך החיים של המשחק הזה יהיה כחודשיים.
    הסינגל סבבה לגמרי אבל אורך כ3-4-5 שעות, נכפיל את זה נגיד באיזה 3-4 פעמים שתשחקו אותו עד שנמאס.
    CO-OP מהנה, זה עובד מצויין בכל משחק שבו יש את האפשרות הזאת אז למה לא פה. עוד איזה שבועיים של משחקיות.

5) בשביל המולטי השארתי נקודה שלמה . נכנסתי ושיחקתי כי הייתי חייב לבדוק את כל הטענות על "המשחק עובד חלק". ו-וואלה צדקתם, המשחק עובד חלק. חבל רק שIW עבדו עליכם בעניים וערכו את הNETCODE של המשחק שפשוט יריץ את התנועה של השחקן באופן חלק. מה שאתם לא מבינים זה שאתם משחקים בממוצע על פינג 150+ במצב הטוב. פשוט תוציאו רימון וזרקו אותו, תראו כמה זמן לוקח למחשב שלכם להגיב לפעולה.

מעבר לזה, על כל נוד שאתה עושה במפה אתה מקבל ניקוד שזה מגיע למצבים שאני לא רואה חצי מסך בלי שכל הזמן יש לי חרא כתוב באמצע. המשחק הזה שם דגש כל כך מפחיד על פאבליק שגם אם היו שרתיים ייעודיים, ללא מודים זאת בדיחה.

לסיכום:
    1) כל מי שחושב שקהילה יכולה להיות מנוהלת על ידי ילדים בני 14-15-16, יכול להסתכל בערך ויגיימס. בשנתיים התחלפו שם יותר מנהלים משחקני "פרו" בארץ ואף אחד מהם לא עשה שום דבר חוץ מטורנירי 3על3 שכונתיים. גם הקהילות הרציניות של ויגיימס מנוהלות (שזה מסתכם בסיאס) על ידי אנשים מעל גיל 20 ואפילו 25 ו30. הבן אדם היחיד מחוץ לפורום הזה שעשה דבריים משמעותיים הוא מיכאל קימי ואני מוריד בפניו את הכובע. אבל בסופו של יום גם הוא הבין שאין לו מה לחפש במקום אחר חוץ מפה.

2) אנשים צריכים להבין שמשחק תחרותי לא מחייב אותך לצבור נקודות מטורפות בסיבי. משחק פאבליק הוא מהנה ברמה מוגבלת בגלל ששאתה משחק בו בכוונה של "להעביר את הזמן". משחק תחרותי לעומת זאת, גם PCW פשוט, מעלה את רמת האנדרנלין ולוקח את המשחקים למקומות חדשים.
    תחשבו טוב לשניה, האם באמת ההרגשה של לירות במישהו איזה יריה מטורפת ב1על1, או לקחת קלאץ' של 1על3 1על4 משתווה ללהרוג 20 נובים בפאבליק? נו באמת.

3) ההשערה שלי? המשחק הזה ימות עוד לפני צאת הDLC הראשון. למרות שאני עדין בטוח שיהיו כמה "חכמים" שיקנו את ההרחבה כי הם יחשבו ש2-3 מפות חדשות יחיו פתאום את המשחק.

4) חפירה אחושרמוטה, אם הגעת לפה סימן שבאמת לא היה לך מה לעשות והחלטת לבזבז כמה דקות טובות מהחיים שלך למען הקשבה לרוסי אינטלגנטי ובעל נסיון, קבל ח"ח =).

הסמל האישי של Tamin
    Tamin Tamin מנותק Mr. split personality
    קיבל לייק
    6 פעמים
    תלמדו תלמדו. יש חכמים, ויש אינטליגנטים.. כמו קוסטה

אתה חייב לנו כמה דקות מהחיים ... ^^^

קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי pliss צפה בהודעה
    1) מצחיק שעדין יש אנשים שמזכירים את מייק ואלעד בדברים שהם לא מבינים בהם או לא יודעים את כל הפרטים שלהם, אבל הגישה שלי לזה היא כבר כמו של מייק, אין טעם להתווכח איתכם, פשוט תהנו בדעה הזאת ותמשיכו לחשוב שאנחנו מחפשים כוח ושונאים את כולם חוץ מה"חברים" שלנו.

2) משחקי פאבליק לעולם לא החזיקו מעמד ואתם יכולים לבדוק את זה. שמישהו יתן לי שם של משחק אחד שעדין משוחק שלא הייתה לו קהילה תחרותית שהחזיקה אותו בחיים הרבה אחרי שההייפ נגמר.

3) cod6 למחשב הוא פורט טהור של גירסת הקונסולה. אפילו על פי מפתחי המשחק ההבדל בין המחשב לקונסולה הוא "עצום": "למחשב יש צ'ט במשחק, שליטה עם עכבר ואפשרות לשנות גרפיקה" - יששששששש, צ'ט !@#$!@$

4) אורך החיים של המשחק הזה יהיה כחודשיים.
    הסינגל סבבה לגמרי אבל אורך כ3-4-5 שעות, נכפיל את זה נגיד באיזה 3-4 פעמים שתשחקו אותו עד שנמאס.
    CO-OP מהנה, זה עובד מצויין בכל משחק שבו יש את האפשרות הזאת אז למה לא פה. עוד איזה שבועיים של משחקיות.

5) בשביל המולטי השארתי נקודה שלמה . נכנסתי ושיחקתי כי הייתי חייב לבדוק את כל הטענות על "המשחק עובד חלק". ו-וואלה צדקתם, המשחק עובד חלק. חבל רק שIW עבדו עליכם בעניים וערכו את הNETCODE של המשחק שפשוט יריץ את התנועה של השחקן באופן חלק. מה שאתם לא מבינים זה שאתם משחקים בממוצע על פינג 150+ במצב הטוב. פשוט תוציאו רימון וזרקו אותו, תראו כמה זמן לוקח למחשב שלכם להגיב לפעולה.

מעבר לזה, על כל נוד שאתה עושה במפה אתה מקבל ניקוד שזה מגיע למצבים שאני לא רואה חצי מסך בלי שכל הזמן יש לי חרא כתוב באמצע. המשחק הזה שם דגש כל כך מפחיד על פאבליק שגם אם היו שרתיים ייעודיים, ללא מודים זאת בדיחה.

לסיכום:
    1) כל מי שחושב שקהילה יכולה להיות מנוהלת על ידי ילדים בני 14-15-16, יכול להסתכל בערך ויגיימס. בשנתיים התחלפו שם יותר מנהלים משחקני "פרו" בארץ ואף אחד מהם לא עשה שום דבר חוץ מטורנירי 3על3 שכונתיים. גם הקהילות הרציניות של ויגיימס מנוהלות (שזה מסתכם בסיאס) על ידי אנשים מעל גיל 20 ואפילו 25 ו30. הבן אדם היחיד מחוץ לפורום הזה שעשה דבריים משמעותיים הוא מיכאל קימי ואני מוריד בפניו את הכובע. אבל בסופו של יום גם הוא הבין שאין לו מה לחפש במקום אחר חוץ מפה.

2) אנשים צריכים להבין שמשחק תחרותי לא מחייב אותך לצבור נקודות מטורפות בסיבי. משחק פאבליק הוא מהנה ברמה מוגבלת בגלל ששאתה משחק בו בכוונה של "להעביר את הזמן". משחק תחרותי לעומת זאת, גם PCW פשוט, מעלה את רמת האנדרנלין ולוקח את המשחקים למקומות חדשים.
    תחשבו טוב לשניה, האם באמת ההרגשה של לירות במישהו איזה יריה מטורפת ב1על1, או לקחת קלאץ' של 1על3 1על4 משתווה ללהרוג 20 נובים בפאבליק? נו באמת.

3) ההשערה שלי? המשחק הזה ימות עוד לפני צאת הDLC הראשון. למרות שאני עדין בטוח שיהיו כמה "חכמים" שיקנו את ההרחבה כי הם יחשבו ש2-3 מפות חדשות יחיו פתאום את המשחק.

4) חפירה אחושרמוטה, אם הגעת לפה סימן שבאמת לא היה לך מה לעשות והחלטת לבזבז כמה דקות טובות מהחיים שלך למען הקשבה לרוסי אינטלגנטי ובעל נסיון, קבל ח"ח =).
    גם אני ראיתי את הזה שאתה זורק רימון, אתה מעיף את היד באוויר ואז נפלט לך רימון ממקום לא ברור בגוף. אותו דבר שאתה יורה בחלון של מכונית, אתה פוגע בזכוכית ואז היא מתנפצת ^^
    אינספק שמוד תחרותי ישפר הכל, למרות שאני חייב להגיד, לפחות לפי דעתי, שהפאבליק בקוד6 יותר טוב מהמון משחקי פאבליק אחרים יש לזה גם הרבה פוטנציאל לתחרותי מבחינת מפות ומבחינת זה שהמשחק טוב, יש כבר התקדמות לDEDICATED אז אולי הם יבינו ויכניסו DLC עם דדיקייטד או פאטץ' או משהו..
    אבל אני חייב להודות שהדבר הכי מצחחיק במשחק זה שפרוצניקים משחקים עם מקוריים באותם שרתים, חח זה יותר "פרוץ" מקוד4 והם חשבו שלא יפרצו את המשחק XD

הסמל האישי של mikewithbike
    mikewithbike mikewithbike מנותק real ping neva get caught
    שם פרטי
    mike
    קיבל לייק
    1 פעמים
    בקצב הזה הולכים לקבל הכל בחזרה. מסתבר ש IW לא מחקו כלום מ קוד4 אלא רק חסמו את זה, ז"א אפילו LEAN קיים בתוך המשחק, רק שזה מבוטל.

mich4xD mich4xD מנותק Antipathic guy =)
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי Pliss צפה בהודעה
    4) חפירה אחושרמוטה, אם הגעת לפה סימן שבאמת לא היה לך מה לעשות והחלטת לבזבז כמה דקות טובות מהחיים שלך למען הקשבה לרוסי אינטלגנטי ובעל נסיון, קבל ח"ח =). XD
    הגם רוסי, הגם שרית חדד?

3>

קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי mikewithbike צפה בהודעה
    בקצב הזה הולכים לקבל הכל בחזרה. מסתבר ש IW לא מחקו כלום מ קוד4 אלא רק חסמו את זה, ז"א אפילו LEAN קיים בתוך המשחק, רק שזה מבוטל.
    משקיענים :X

re.flex re.flex מנותק ג'וניור
    שם פרטי
    דור
    קיבל לייק
    0 פעמים
    מסכים עם רוב המילים של קוסטה...
    יש כמה מילים שאני לא מסכים איתן הסכמתי עד הקטע של האדרנלין אבל יש גבול מסוים של אנשים שיושבים ומשחקים במשך יממות
    על המחשב וזה פשוט הורס אותם ואת החיים שלהם.
    המשחק הזה ממכר ברמות מטורפות ואני ידעתי כמה ימים שלא יצאתי מהמחשב אפילו להשתין.
    אבל אם יודעים למתן כל דבר ולשחק כל דבר במינון זה יכול להיות מאוד מהנה !
    זה אחד המשחקים היותר טובים שיכולים לגרום הנאה מאוד גבוהה ולהעביר את הזמן מאוד מהר.
    מסכים מאוד על מה שכתבת בקשר ל 1על1 עם סניפר ואתה דופק ירייה אלוהית או שפתאום מרוב אדרנלין יש לך ריפלקס מטורף..

הסמל האישי של shaico
    shaico shaico מנותק נינג'ה
    שם פרטי
    מר מבין עניין
    קיבל לייק
    6 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי mikewithbike צפה בהודעה
    זה היה יודע...
    אבל הקהילה שלו גמורה כי אנשים קרועים בין מקוריות, שרתים פרטיים ו CB.
    חוץ ממשחק פאבליק מרתק אין לו עתיד רחוק.

re.flex re.flex מנותק ג'וניור
    שם פרטי
    דור
    קיבל לייק
    0 פעמים
    idd shai

in4nTiVe in4nTiVe מנותק ג'וניור
    שם פרטי
    tair
    קיבל לייק
    0 פעמים
    הקיצר משחק לכיף בלי תחרותיות
    תמיד יש את COD4

fancy fancy מנותק טירון
    שם פרטי
    אבישי
    קיבל לייק
    0 פעמים

oran_XD oran_XD מנותק משתמש חסום
    שם פרטי
    אורן
    קיבל לייק
    0 פעמים
    כולם ללבוש את הטרוסיקי ולשים פאלצ'יקי בפה!

Angerfist Angerfist מנותק מתקדם
    קיבל לייק
    0 פעמים
    כוס עומו שתוק טמבל....נמאסתם כבר עם הטרוסיקי אתם מביישים אותי.
    קטינים מסריחים טמבלים חנוים תופסים צחוקים מטרוסיקי סעמק אם הייתי פוגש את כל החבורה שלכם הייתי מביא לכם מכות...ילדים טמבלים.

עמוד 3 מתוך 3 ראשוןראשון 123

נושאים דומים

1. נפתח פורום סקס וארוטיקה :)
    על ידי aviad בפורום מה שבראש
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 05/03/06, 18:25
  2. נפתח פורום FLY:FF
    על ידי aviad בפורום מה שבראש
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 17/02/06, 19:05
  3. בשעה טובה נפתח פורום DJ
    על ידי d.j er בפורום מה שבראש