וקיבלתי דאבל פוסט סורי
וקיבלתי דאבל פוסט סורי
לא בדיוק. בכל גיילד נורמאלי , יש מערכת שנקראת DKP.במקור פורסם על ידי Cloud
המערכת הזאת בעצם אומרת , שככל שבנאדם יהיה יותר אקטיבי ויעשה יותר אינטנסים , הוא ירוויח יותר נקודות. עם הנקודות האלה הוא "קונה" את החפצים שנופלים.
לדוגמה , במערכת DKP שלנו , כל הריגת בוס שווה X נקודות , הישארות לפי זמן שווה X נקודות , הגעה בזמן שווה X נקודות וכו'. ואז , נגיד יש 5 וורלוקים , ונופל חפץ שוורלוק צריך , מי שיש לו דיקייפי הכי גבוה מחליט אם הוא רוצה את זה או לא. אם הוא לא רוצה את זה , זה עובר להבא ברשימה של הDKP ככה עד שמישהו רוצה את זה. לכל חפץ יש מחיר מסויים שיורד מהדיקייפי של מי שלקח אותו. מובן?
חחחחחחח אוהד אין לך מושג אביב בא אלי היום כזה במסנג'ר עושה לי, עושה אני חייב לדעת מה זה DKP אין מושג זה משגע אותי ^^
כן אשכרה בדיוק חיפשתי מה זה :O
אבל יש לי חבר רמה 60 שמשחק והוא בקלאן טוב והכל והוא אומר
לי שזה פשוט /roll על החפצים.. ם0
tagid lo learn2playבמקור פורסם על ידי Cloud
ani lo medaber al 5/10men instances , ela al 40men instances ;/
אהה אז נראה לי הוא התכוון על הקטנים.
רגע אתה פרשת מהמשחק או אתה הולך להזמין לעוד כמה חודשים ?
אביב תביא את הסרטון הזה של הפלאש היה חזק
Cancelled my account a week ago , can play till 2/5 tho'.במקור פורסם על ידי Cloud
and that's temproary , question is , how long will break last.
after half year of hardcore pve raiding , needed alil' break :<<
חח תגיד בשרת כמו סילברמון אחרי שמגיעים לשישים בשעה טובה ומוצלחת אפשר להשיג מספיק ריידים אם נכנסים לגילד טוב והכל ? או זה שרת די מת מבחינת שחקנים חדשים שמגיעים ל60 ?
Considering it's a Release realm , and Inner Sanctum are there , it's quite hard for me to belive new 60s will have it quite easy to join a raiding guild due to bad equipment.במקור פורסם על ידי Cloud
הבנתי טוב לא נורא במקרה הכי גרוע יהיה MIGRATION מתישהוא :ס
תראו לאן הגענו מסרטון אחד אביב GJ XD
נערך בפעם האחרונה על ידי devilon : 21/04/06 ב 13:59
איליה ... :[
אביב לא ללכלך אני שאלתי מי זה אתה בהתחלה :{
אביב תביא את הסרטון פלאש כבר :\
ניכנסתי לאתר של WOW וראיתי סקילים שם וניכנסתי לזה של השמאן וראיתי שיש כמה עמודות
Elemental Enhancement Restoration
רציתי לדעת אני יכול לשלב בינהם או ללמוד את כולם ?????כי זה נראה ממש טוב ביחד
רק אחת למקסימום ועוד אחת עם השקעה אכושרמוטה אבל לא עד הסקיל הסופי ואחת בלי כלום, לפחות ככה הרוב עושים לדעתי
כי יש באחד מתקפות של קוסם באחר הכל זה פטיש ובאפים כאלה יאנו ללוחם והשלישי זה הילים
ד"א אני רוצה לקנות סידיקי או חשבון לתקופת זמן בלי המשחק עצמו אז מי יש לכם תביאו לי אתר מאיפה אני יכול להזמין
אתה חייב משחק מקורי בשביל בAUTH יענו הסידיקי.. ואת החשבון אתה יוצר עם הסידיקי
חוץ מזה אין לך איך לשחק בלי המשחק עצמו :ס
תראה המשחק עצמו עם חודש וחצי בערך חינם זה 349 שקל
ואז כל שלוש חודשים 180 שקל אני הזמנתי משחק ושלוש חודשים תעשה חשבון כמה יצא
ויש לי את המשחק עד סוף החופש הגדול אולי עוד קצת יותר אפילו
אין לי בעיה של המשחק עצמו אני פשוט צריך לפתוח חשבון נגיד כמו שאתה עשית לשלוש חודשים אז איך אני עושה את זה?