חחח איך אני אוהב שיותם דופק חפירה
חחח איך אני אוהב שיותם דופק חפירה
וואלה אני לא זוכר- לפי מי שראיתי בשנה האחרונה שאני משחק..
Jes וeVo.. הייתה תקופה שrTd היו פעילים והם היו גם סוסים.. וזיינו את eVo בתחת..
:X
כשאני התחלתי לשחק זה היה חודש לפני שפרשו ואז לא הייתי על אותו ניק אז על תזיין ת'שכל עידן..
אם אתה שואל אותי פיויאל נשארו וישארו הכי טובים
יאלה מזה משנה מי יותר טוב כוס עמק כולה מישחק יאלה איתכם תשחקו לכייף שלכם אה ואני מדגיש הכלאן הכי טוב זה mix
-}JwS{-במקור פורסם על ידי spYro
כולכם נובים מושתנים,
ברוררררררררררררררר ש- TAT לעד ולעולם הקלאן שיחקק בזיכרון הקולקטיבי כקלאן הטוב בכל הזמנים ובעל רמת הדחקות הגבוהה ביותר - כי TAT זה לא קלאן זה משפחה.
אה ואחריהם TA
אין אין על OHANA U- BLACKY שני השחורים של הטקטיקל.:משתחווה:
אין לי מושג אבל לא יודע אני שמעתי מרן-splinter שהוא היה בrtd פעם והוא סיפר לי שהם סוסים וזה אני גדלתי על הדור של rtd אז אני חושב rtd אבל בתכלס ניראה לי שevo=pvl
לדעת eVo הם הקלאן הכי טוב בכל הזמנים בגלל שהם עדיין קיימים לאורך כל השנים. משהו שאפילו pvl rtd jes ta etc לא יכולים להגיד.
בקשר לרמת משחק? אי אפשר להגיד. היום אנחנו משחקים ב3.5 ו pvl שיחקו ב3.4 לפני שהם התפרקו. זה משחק שונה לגמרי.
Proud Member of EvoLuTioN Clan :: #eVo.team @ Quakenet »
mustang מה אני צריך לקנאות פה? חחחחחחחחח
שחקן של חודשיים זה לא שחקן שיודע לשפוט רמות של קלאנים של פעם וקלאנים של היום מצטער להגיד לך ... ו-SyTeX גם אתה אותו דבר שיחקת חודש במשחק לא חושב שממש אתה יודע על מה אתה מדבר
קשה לשים לב שרשמתי את זה
וגם לא ממש נראה לי ששיחקתם נגדהם בקלאן וואר.. ראיתם רק תוצאות וגם אם כן תסתכלו על הציטוט למעלה...במקור פורסם על ידי ^idNz
אבל עזבו אותכם לא בא לי לחפור על זה כבר היו על זה מלא נושאים בפורום![]()
pvl i think....
EVO מחזיק כי אליעד מחזיק אותו, אני הייתי אומר שאליעד הוא הקלאן של כל הזמנים.
סתם, האמת היא כי הוא התפתח הרבה יותר מהטקיטקל והחזיק שנים ...
PVL היה באמת הקלאן הכי טוב ואם הם עוד היו משחקים אני מאמין שהם עדיין היו מס. 1.
כולכם אומרים שהשתפרתם והיום הייתם קורעים אותם, אבל גם הם היו משתפרים...
אני רק רוצה לציין שLN הקלאן שקפץ למקומות הראשונים הכי מהר שאני זוכר, ועוד בכבוד (לא כמו קלאנים אחרים לאורך השנים).
חפירה ? KK
ד"א TAT 4 LIFE
sL
pavel זה הקלאן שהיה הכי טוב בעולם
עזבו אותכם שטויות מהקלן הכי טוב, אני מצאתי את השחקן הכי טוב: מוסקוביץ'!!!
שיחקתי משחק אחד נגדם ממזמן...
pvl
ops13 היו טובים אבל היו עוד..
גם היה את eak ש-evo ו - ak
התאחדו אבל נאי לא זוכר אותם ממש ...
AK היו נובס
טוב בוא נסדר פה קצת דברים.
לפי דעתי , אי אפשר להחליט מי הקלאן הכי טוב שהיה פה , מסיבה פשוטה - שהרבה מאוד שחקנים מקלאן אחד , עברו בהמשך לקלאן אחר. (דוג' , מייק ועידן לאבו). בהנחה שאז היו משחקים , אתם שוכחים שהרבה שחקני מפתח היו חסרים לקבוצות.
אה , ו JWS לא ידעו לשחק, הם כולה היו נובים של פאבליק. אני זוכר הם תפסו תחת על PVL, ואז הם עשו משחק וPVL אנסו אותם, מה שגרם ל JWS להתפרק.
See Of Death Aka -=SoD=- The Best Clan 4 EvEr
BarGeZz RuleEZzzezezezeze
אז ככה דעתי של בנאדם שהיה גם ב
EVO
ולפני זה ב
PVL
ולפני זה ב
TA
אז דעתי היא שעם כל הכבוד שיש לי כרגע לאבו פיויאל היו יותר טובים מסיבה אחת פשוטה.
שהם שיחקו הם קודם כל שיחקו עם קצת יותר שכל ויותר כישורים של יוטי מאחר והרוב בפיויאל היו בחורים של יוטי, עכשיו בואו לא נשכח שפיויאל החזיקו איזה רצף של 20+ משחקים ללא הפסד כאשר הם שיחקו נגד קלאנים על רמה באמת כמו
Ta
של רולה שהיינו בין היתר
myth assigment cyrax black angel ohana infected knight rider
ועם נעשה 1+1 הרוב למעשה כרגע באבו למעט אחד אסייג'מנט שד"א התחיל בכלל בפיויאל ואיכשהו נפל אצלינו בקלאן וגם הוא בסוף חזר לפיויאל איתי ועם אינפקטד.
עכשיו תכלס פיויאל היו גדולים על הליגה מה שנקרה והליגה אז הייתה משחקים ברמה שלי כמו
4EVER, IDNZ , MYTH, CROW
בזמנו, פיויאל היו פשוט יותר טובים מהם
עד כאן פיויאל עכשיו אבו.
EVO
כרגע הקלאן הכי טוב בארץ אין ספק בכלל אבל מה שכן חשוב שתשימו לב שאנחנו משחקים נגד שחקנים דיי חדשים נראה לזה , שחקנים שנפלו קורבן לצ'יטים או ח'ברה חדשים שתכלס הם לא "גיימרים כבדים" הם לא משתמשים במירק בקביעות, הם לא נראים ממש כמו קלאן (בלי להעליב אף אחד כן..) בתקופה אז של פיויאל שיחקנו נגדם (הייתי אני בטיאי) שיחקנו נגדם והיינו אשכרה קלאן קלאן, עם ערוץ מירק פעיל מאוד ועם אתר פעיל שרתים הכל, ממש קלאן על רמה ולא איזה קלאן חברים כזה שיושבים בטיאס ואומרים יאלה בואו קלאן וור.
לסיכום, פיויאל היו הכי טובים, מאחר והם שיחקו נגד קלאנים על רמה יותר גבוהה מהקלאנים של היום וניצחו או אפילו הביסו את כולם
איביאו כיום הכי טובים, אך הם משחקים ומנצחים קלאנים שהם לא ממש פרו גיימרים כמו שנהוג לומר למייק החרשן אז הסיכום שלי הוא ש
PVL
היו לקלאן הכי טוב בארץ אבל לאיביאו יש את הניסיון הרב ביותר בייצוג באירופה.
עם כל הכבוד שעשיתי פה לפיויאל,
Ta
בניצוחו של רולה ובפיקודו שלי הנחלנו להם את הניצחון הראשון אומנם זה היה בסיפי ולא בקלאן וור, אבל עדיין ניצחון זה היה מתוק מאוד
25-23
סקופ ובליסטר.
זה היה ההפסד הראשון של פיויאל, השני היה לאבו אני חושב לאחר המון זמן אחרי טיאי
גדלתה על הדור של rTd?במקור פורסם על ידי tekna
אל תיהיה מושפע ממש ...