מה אתה מפחד מהם מה הם יעשו ירביצו לך עם הרסטות
מה אתה מפחד מהם מה הם יעשו ירביצו לך עם הרסטות
לא הם יתחילו לעשות לי שטויות אני לא יודע רק שהאפסים האלה לא יגעו בי אם הם יגעו בי אני אתחיל להתחרפן ולרוץ כמו ילדה קטנה אני הכי שונא אותם טמלים בני זונות צריכים להרוג אותם כמו שצריכים להרוג את הנאצים
lol owned
:|
גם אני שונא פריקים רצח הם מגעילים אותי אבל דווקא לאביב גפן יש שירים מדהימים כמו "שיר התקווה"Originally posted by whatttttttttt@Aug 30 2005, 05:37 PM
אני שונא פריקים ואת אביב גפןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן FS
די יש לי חבר הוא הומע את הרוק הכי כבד שיש כאילו הכייייייייייי כבד,אני מדבר שזאת להקה לא חוקית או משו כזה...
הוא הראה לי קליפ הם חתיכת מגעילים ואני מפחד מהם...
שהוא כתב ליצחק רבין ז"ל.. לא יודע למה לא אוהבים אותו חוץ מזה שהוא צובע תפנים שלו בלבן וכל היום שר שירים על כמה שהוא אפס :[
גם אני שונא פריקים רצח הם מגעילים אותי אבל דווקא לאביב גפן יש שירים מדהימים כמו "שיר התקווה"Originally posted by Bumpy+Aug 30 2005, 08:44 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Bumpy @ Aug 30 2005, 08:44 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-whatttttttttt@Aug 30 2005, 05:37 PM
אני שונא פריקים ואת אביב גפןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן FS
די יש לי חבר הוא הומע את הרוק הכי כבד שיש כאילו הכייייייייייי כבד,אני מדבר שזאת להקה לא חוקית או משו כזה...
הוא הראה לי קליפ הם חתיכת מגעילים ואני מפחד מהם...
שהוא כתב ליצחק רבין ז"ל.. לא יודע למה לא אוהבים אותו חוץ מזה שהוא צובע תפנים שלו בלבן וכל היום שר שירים על כמה שהוא אפס :[ [/b][/quote]
אתה אמרתה :]
סתם אני שונא את אביב גפן בגלל שהוא פריק מגעיל ושמאלני אדיוט
אייי =\\
דיי להקפיץ כוס עמאק איתך
יש גם כאלה
מה נהייה
אלה רועי נשמה