OMG מייק עשה שגיאת כתיב ?#!&^!
"עוד מאט",אמממ עוד מעט?(תחזור לתגובה הראשונה שלך בדף
)
לנושא,GG חזי אמר וחזי קיים,2על2 באמת לMG יש את הטימפליי הכי טוב..
לגבי כל שאר הלאדרים,התשובה כבר ידועה![]()
OMG מייק עשה שגיאת כתיב ?#!&^!
"עוד מאט",אמממ עוד מעט?(תחזור לתגובה הראשונה שלך בדף
)
לנושא,GG חזי אמר וחזי קיים,2על2 באמת לMG יש את הטימפליי הכי טוב..
לגבי כל שאר הלאדרים,התשובה כבר ידועה![]()
אל תשאל עשה שגיאות מה אתה שמח :םבמקור פורסם על ידי Rom4nz`
זה ידוע שבנאדם שהמוצא שלו בריטי רוסי או משהו אנערף .
ידע את שפת האם שלו יותר טוב מהשפה של הארץ שהוא נמצא בא ..
ולנושא . ..
אני לא חושב שMG יותר טובים ב2על2 3על3 פשוט לא יצא לevo משחק טוב כלכך .
אמג'י לא יכלו להתמודד מול evo גם עוד 15 שנה .
הם צריכים עוד 3 שחקנים לפחות ברמה של חזי נאור וכו' .
ואז תיהיה לנו פה באמת יריבות למרות שאני חושב שגם אז evo ינצחו![]()
אךךךךךךךךךך העכבר הבן הזונה הביא לחזי לשמוח![]()
מייק עזוב את כל הנובים האלה שרושמים לך "אתה חושב שאתה אלוהים" הם באמת מפגרים תתייחס לתגובות שאני רשמתי , למה אתה באמת בכל פעם חושב שבאים לתקוף אותך ומנסה להחזיר מלחמה?
זה שרשמתי בהתחלה "חבל שמייק לא שיחק רציתי לראות מה הוא יודע כשמדובר בסקילז" זה בגלל שאחרי כל משחק גדול שאתם פותחים אותנו אתה מתחיל להתלהב ולהסתלבט עלינו כמו ילד קטן אתה לא שם לב עם איזה שחקנים אתה משחק ועם איזה שחקנים אנחנו משחקים[לא שאני מזלזל בהם חס וחלילה אבל אין מה לעשות הם לא מספיק טובים כדי לשחק ברמה הזאת]
אני אף פעם לא אמרתי שאנחנו יותר טובים ממכם במשחקים של 6על6 , אז מה אם אנחנו עושים איתכם
לפעמים ומקבלים בראש אנחנו תמיד מנסים למרות שאני יודע שזה כמעט בלתי אפשרי לנצח עם רוב השחקנים שיש לנו היום.
כשאתה אומר evo יותר טובים אתה צריך גם להזכיר באיזה לאדר, 2על2 זה לאדר אחר לגמרי ואני רואה בו לאדר לכל דבר ההבדל הוא שפה לא מדובר בטקטיקות אלא בסקילז.
אז לא יקרה כלום אם תגיד "GG כנראה ש2על2 הם יותר טובים מאיתנו" כמו שאני אומר אחרי כל משחק גדול שאנחנו עושים.
נערך בפעם האחרונה על ידי hezi` : 02/06/07 ב 12:07
לידן אני צוחק יא ג'ינג'י בתול.
יפה יפה MG
מחכה לרימץ של EVO
וחזי לגבי התגובה האחרונה שלך..
תאמין לי שאם אתם תשחקו מסודר ותדברו ולא יודע תשחקו כזה כמו EVO
אתם תוכלו לנצח אותם כי האים שלהם לא רחוק משלכם.
למרות שאם גימל משחק אז אין לכם סיכוי :jiggy:
6 שנים של הפסדים ? כמה פעמים אכלתם בראש מאתנו בתקופה של rtd ו win ? שתוק שתוק כבר חש שחקן עוד טמבל בא לי פה הפסדת סתום תפה שב בצד מה אתה חש לבד שאתה לא שווה כלום רק בתוך הקלאן שלך
אחי מתי אבל שיחקתם יעני זה ישן או מה ?
או שלא מיזמן / אתמול שלשום שיחקתם ?
אתמול בלילה
חעחעחעחעחעחעבמקור פורסם על ידי 4EvEr
יפה יפה אהבתי !@:?
כל פעם שאני נכנס לפורום אני צוחק מחדש...
קשה להאמין שיש כאן אשקרה אנשים בני 18-19-20+
תראו מה המשחק הזה עושה לאנשים.
שבוע טוב ויומטוב.....................
במקור פורסם על ידי Don Corleone
http://clanbase.ggl.com/warrep_show....689&cid=378760
מה קרה קיבלת ביצים שאני כבר לא בכושר ואתה עדיין בשיא החרישה אז אתה חושב שאתה משהו?
אפילו אח שלך צוחק עלייך, יש גם שמועה שאתה משחק 7 שעות ביום לול
1על1 או 2על2 זה לא סקילס ולא לאדר אמיתי, זה איימ + 2 נשקים, גם שחקן בלי שכל עם קצת שמיעה יכול להרוג אותך לא משנה כמה ניסית לעבוד עליו.
בוא 1על1 UT ששם יש לך 8 נשקים לדעת באיזה להשתמש באיזה מצב + תזמון מגינים, ודודגינג. נראה מה אתה שווה עם כל האיימ שלך..
ועוד פעם אתה אומר שהפסדתי, לא שיחקתי בכלל, גם אם לא הייתי באיבו הייתי קוטל אותכם כל פעם בפורום, הרי אתם אחת הסיבות שפיויאל הוקמו, להשתיק אותכם.
- Victory is empty, there are lessons in defeat
- It can be SAFER to travel quicker with TOTAL concentration, than to travel SLOW with NONE at all
- Never drive faster than your guardian angel can fly
- The true test of a person is not how much power you have or how many people you can control. It's how many people can trust your integrity and ethics
- As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and begin to slide, please dear God protect my ride
- Take care to get what you like, or you'll be forced to like what you get
- If a guy fucks a different girl every week, he's a legend, but if a girl does the same, she's a slut. In theory = If a key opens
lots of locks, than it's a master key. But if a lock is opened by lots of keys, than it's a shitty lock
טוב דעתי לנושא
דבר ראשון יופי של משחק חזי ונאור.
דבר שני אני לא מבין אתם מתווכחים על שטויות חזי סך הכל אמר שהוא ונאור ב2 על 2 הכי טובים בארץ, (לא שאני מסכים עם זה) מי שחושב אחרת ממנו יכול לנסות את מזלו ולנסות לנצח אותו ולהוכיח אחרת.
דבר שלישי כל הילדים הקטנים שלא היו פה פעם, ואלה שכניראה לא זוכרים , עשיתם את אבו יותר ממה שהם. אבו קלאן הכי טוב בארץ וגם היה תקופה ארוכה. אבל אי אפשר לשכוח שכל התקופה הזאת מה לעשות בקהילה אין הרבה שחקנים שיודעים לשחק בכזאת רמה, אבל נגיד שהייתי ב-jes,rtd,win אם כל הכבוד אני לא חושב שהיינו נחותים מיהם אם לא ההיפך. בקיצור מה שאני מנסה להגיד כל הקלאנים למינהם תפסיקו לחשוב בצורה כזאת רובוטית ותחשבו למה אבו יותר טובים ממכם וזה יותר פשוט ממה שזה נראה.
קיצר בהצלחה אבו, בהצלחה אמ גי במשחק החוזר שלכם.
*אני עדיין לא קיבלתי את המחשב, שאני יקבל אני לא חושב שמשהו מסוגל עליי ועל לירן 2על2*
מוחהחהחחה
"ועוד פעם אתה אומר שהפסדתי, לא שיחקתי בכלל, גם אם לא הייתי באיבו הייתי קוטל אותכם כל פעם בפורום, הרי אתם אחת הסיבות שפיויאל הוקמו, להשתיק אותכם."[/במקור פורסם על ידי mikeVANdike
איז\ה תגובות של ילד קטן,
בן כמה הילד חבר'ה????
תפסיקקקקק כבר להגיב על כל דבר שאומרים לך הם לא תוקפים אותך בסך הכל מסבירים לך אז תפסיק כל דבר ליתקוף ולירשום כל פעם מחדש כמה שאתה טוב והיית מזיין אותם עם היית משחק..
GG
מייק איך אתה מנהל פה אני לא יודע את השטויות שאתה רושם עם UT COD Q3 תגיד בפורומים של המשחקים האלה , פה זה פורום TO תרשום דברים לעניין שקשורים למשחק מה אתה מזמין אותו למשחק UT מה זה קשור בכלל אתה רואה שאתה רושם דברים בלי היגיון?
ויותם אתה תמיד מוזמן לנסות את מזלך נגדנו..
ד"א אני מהתחלה אמרתי לאלי חבל שמייק לא משחק רציתי להשפיל אותו כי הוא מדבר יותר מהגובה שלו ולא את עידן ואת אלי,תאמינו לי עידן השחקן הכי הוגן מ evo הוא עושה בשכל אף פעם אחרי שהם מפסידים הוא לא מגיב ומנסה לתרץ דברים כמו מייק ואליעד..
נערך בפעם האחרונה על ידי hezi` : 02/06/07 ב 16:00
מפקיר כנס איסיקיו קצת נעצבן אותךבמקור פורסם על ידי YoTaMzz
תשמע זה שאתה משחק אותה שחקן עולם או לא יודע מה אתה מחשיב את עצמך זה בגלל דבר אחד
אתה קם בבוקר 2 לפני הצבא משחק טקטיקל הולך לצבא חוזר משחק עוד פעם קיצור יש לזה מילה נרדפת שזה מה שאני מחשיב אותך
חרשןןןןןןןן זהו עכשיו אל תשתחצן כי זה מראה עליך רק ילד מסכן !!!
במקור פורסם על ידי hezi`
לול, כרגיל הזכרון שלך בטווח קצר יותר מהסקילס שלך. איזה נסיון עלוב לצאת מזה שאין לך סקילס בשום משחק אחר "פה זה פורום TO" לול פה זה פורום של קהילה שמשחקת בכל מיני משחקים, מDOTA עד SOLDAT ועד לכל מיני RTS רק אתה חי בבועה וחורש את אותו דבר 6 שנים.
אני יודע שאתה מת לנצח אותי, אתה במשך שנים חורש בתקווה שיום אחד תראה אותי מושפל, העקשנות שלך זה נושא להערצה תאמין לי! רק שפיספסת תהזדמנות הארוכת שנים הזאת, אני כבר הוכחתי הכל ומעבר לזה. אין לי אפילו חשק לפתוח TO בגלל שאתה והכלאן שלך אף פעם לא היו רמה ולא שווה להשקיע יותר, תודה חזי הרסת לי תחשק לנסות להשתפר.
בגלל זה עברתי לשחק דברים אחרים, ועכשיו אתה נזכר לנסות לקרוא עליי תיגר, יופי שנזכרת באמת!
ועוד דבר, ראית את עידן מגיב על משהו בפורום בכלל? הוא מטרה יותר גדולה ממני תאמין לי :]
ד"א שמת לב שאף אחד מהוותיקים לא לטובתך? אולי כי הם היו פעם והם יודעים מה הרמה האמיתית של שני הצדדים...... תמשיך להגיב זה כיף לפוצץ בועות
- Victory is empty, there are lessons in defeat
- It can be SAFER to travel quicker with TOTAL concentration, than to travel SLOW with NONE at all
- Never drive faster than your guardian angel can fly
- The true test of a person is not how much power you have or how many people you can control. It's how many people can trust your integrity and ethics
- As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and begin to slide, please dear God protect my ride
- Take care to get what you like, or you'll be forced to like what you get
- If a guy fucks a different girl every week, he's a legend, but if a girl does the same, she's a slut. In theory = If a key opens
lots of locks, than it's a master key. But if a lock is opened by lots of keys, than it's a shitty lock
hhhh mikeבמקור פורסם על ידי mikeVANdike
LOL?:jiggy: :jiggy: :jiggy:
איי לא בידיוק...במקור פורסם על ידי DeVil$ GoD
אני קם ב3 בלילה משחק טקטיקל עם הבוטים כי השרתים ריקים עד שעה 6 ככה מתארגן והולך לצבא.
אם אתה בכל זאת רוצה לדעת את הסדר יום שלי אז ככה ,אני כל יום חוזר בסביבות 6 הביתה מתקלח אוכל רואה טלויזיה הולך לחבר או אם יש CW אז אני משחק.
אחרי הקלאן וור אני לא משחק יותר כי כבר מאוחר אני רואה חדשות הספורט והולך לישון כי יש צבא למחרת.
וחוץ מזה אני חייב לך משהו? פתאום כל נוב פה דוחף את האף לחיים הפרטיים שלי אנשים פה מתרגזים שאני בצבא ויש לי זמן לשחק ולפתוח להם את התחת ..............................