חח הייתי היום בחיפה
חח הייתי היום בחיפה
טוב סתמו כבר.. שניכם עבריינים משוגעים טוב?
יופי יאללה סתמו
וסול יא בחור פעם הבאה תגיד שאתה בא.. והתיכון זה לא ליד הבית שלי יש קצת מרחק הליכה
חח איזה קללות עלק לא יגידו עליה מפגרת חחחחחחחOriginally posted by Enoc7@Sep 19 2005, 09:48 PM
אני לא רוצה לריב עם אף אחד! שתיים אני לא אובססיבי אני מקלל מי שאומר עליה משו רע וזהו!
יא טמבל אם אל היית רושם ת' חרא בסוגריים לא היו אומרים ליה כלום עכשיו שב בשקט עשית ת' פאדיחה שך
ומה זה קשור לסטלה???
אתה רק מדבר אל שיבי אתה מקבל ממני נוגרה לראש ולאףOriginally posted by Enoc7@Sep 18 2005, 06:06 AM
חחח בן 12 עלאק... דבר ראשון אני בן 14! דבר שני אין לי חשצ'קונים ודבר שלישי אתה צודק אולי אני לא יכול לעשות כלום חוץ מלדבר אבל אם מישו גר קרוב לאיפה שאני גר.. אז תאמין לי שאני יכול לעשות הרבה מאד!
אתה רק מדבר אל שיבי אתה מקבל ממני נוגרה לראש ולאף [/b][/quote]Originally posted by disel+Sep 20 2005, 09:33 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (disel @ Sep 20 2005, 09:33 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-Enoc7@Sep 18 2005, 06:06 AM
חחח בן 12 עלאק... דבר ראשון אני בן 14! דבר שני אין לי חשצ'קונים ודבר שלישי אתה צודק אולי אני לא יכול לעשות כלום חוץ מלדבר אבל אם מישו גר קרוב לאיפה שאני גר.. אז תאמין לי שאני יכול לעשות הרבה מאד!
אמרתי שהוא מסוכן חח
די די כל אחד פה נהיה לי שוקי המרסק חאלס כבר.
היא נראית סבבה וגם אם הייתי אומר לך שהיא קונפה מה אתה שם זין על מה שחושבים , אחי אפילו אם תהיה לך חברה עם 3 נחיריים ראש בוקסה וגוף שנראה כמו חבצלת משולשלת אל תשים זין על אף אחד תעשה מה שאתה רוצה ושכולם ישבו על במבה .
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחח
הרגת אותי שחר
שניצלית זו
אבל אין על עופר לוי שלי :X
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחOriginally posted by sHkaBuBuLu@Sep 20 2005, 09:59 PM
די די כל אחד פה נהיה לי שוקי המרסק חאלס כבר.
היא נראית סבבה וגם אם הייתי אומר לך שהיא קונפה מה אתה שם זין על מה שחושבים , אחי אפילו אם תהיה לך חברה עם 3 נחיריים ראש בוקסה וגוף שנראה כמו חבצלת משולשלת אל תשים זין על אף אחד תעשה מה שאתה רוצה ושכולם ישבו על במבה .
יווווווווווווו יורד לי כבר דמעות יוווו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ח
הרגת אותי שחרררררררררררררררררררררררררררררררררררר
חח אחי מעכשיו אני לא ישים זין על זה ואני לא צוחק! חח בעצם מה אני עצבני אני אוהב אותה וזה מה שחשוב!
סחתיין... :כן: :מעלה:
חח עשיתי חתימה חדשה עליה אבל אם אני יעלה לפה שוב יגידו ספאם..
שוקי המרסק חחח
מי זה שוקי בכלל?
חמודה