Satla-Zone
התחברות
עמוד 3 מתוך 3 ראשוןראשון 123
מציג תוצאות 41 עד 44 מתוך 44

אשכול: [דיון]זמר הראפ הכי אהוב??

Ya^ZeveL Ya^ZeveL מנותק ג'וניור
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי buffie צפה בהודעה
    1. שיקרתי, אני מגיב
    2. אמינם זה משהו אחר, אני מדבר על מישהו כמו Akon ו DJ Khaled וכאלה, ששם הביט מאוד חשוב
    אצל אמינם גם אני אוהב את החרוזים האלה שיש לו, אבל בוא אני יביא לך שיר בלי תשמע רק את המילים בלי הביטים אתה תישן, זה השירים שאני אישית הכי שונא, אין שום זרימה בשיר, משעמם ברמות.. זה יותר underground rap אם אתה יודע מה זה. אני פשוט לא יכול לשמוע (תסלח לי על המילה כן?) את החרא הטהור הזה.
    שמע...להגיד שאתה טועה באמת שאני לא יכול להגיד לך שאתה טועה כי באמת זה עניין של טעם פה... אבל וואלה אחי כמו שאני לא קורא למוזיקה של אייקון וקאליד זבל (לא שאני חושב ככה או משו...) אבל אחי טופאק אל תשאל אותי למה מכבוד הכי קטן למעמד שהיה לו בתעשייה הזה , למה שהוא עשה במעמד, לזה שהוא הכניס בעצם את עניין הראפ (הוא וB.I.G אם כבר מדברים), היה נושא השיחה באמת הרבה מאוד זמן, רק בגלל הדברים האלו להגיד שהמוזיקה שלו הייתה זבל אתה לא יכול להגיד... השירים שלו הם הראפ...הם הציבו מין רמה כלשהי ובינתיים הביטים מתחדשים השירים הופכים להיות יותר ויותר קצביים ויש אותם הרבה יותר במסיבות וכאלה.. אבל אי אפשר לקרוא לזה ראפ...

ואם ללדבר תאכלס? אני יכול להבין למה אתה לא אוהב את המוזיקה הזאת... וואלה גם לי הייתה תקופה שלא יכלתי לשמוע טופאק, אבל עכשיו אני יותר מבין את השירים וכנראה זה מה שעוזר לי לאהוב אותם..

ואביב לפי איך שנראה מי שמדבר פה הם לא ילדים קטנים, יהיה פה דיון טוב אחי.
    נערך בפעם האחרונה על ידי Ya^ZeveL : 02/11/08 ב 23:40

AnGer_F1sT/V1ruS AnGer_F1sT/V1ruS מנותק גורו
    קיבל לייק
    0 פעמים
    שמעעעע כל שיר עם מילים בלי ביט יהיה חרא גם הסולג'ה בוי הזה...
    ואין מה לדבר לפני כמה שנים טובות כולם היו בתוך הקרב בין טופאק לBIGI אין מה לדבר עד שרצחו את טופאק(זונות) ובגלל זה התחילו להתפתח אמנים אחרים למיניהם...ואחי BUFFIE אולי בישבילך זה לא חשוב המילים אבל בישביל האמנים זה הכי חשוב תאמין לי...
    קח למשל תFREESTYLE: מה הקטע בFREESTYLE??? תעשה על זה ותראה שזה לא הביט..
    הנושא של השיר : קשור למילים לא לביט( בדרך כלל)
    הביט נקווה לפי המילים...אין מה לדבר המילים זה הדבר הכי משמעותי גם אצל AKON ..נניך קח תLONLEY שלו על מה שהוא שר זה שחשוב....
    כמו שאמרתי קודם לך תתווכח עם זה..

Ar1K Ar1K מנותק מתקדם
    קיבל לייק
    0 פעמים
    שמע לפני כמה זמן טופאק מת 10-12 שנה ועד היום יוצאים שירים שלו ואלבומים שלו לאור אתה מבין כל המוזיקה השחורה למה קוראים לה גם שחורה כי זה הייתה המחאה של השחורים בגלל זה כל העניין פה זה הליריקה המזדיינת ואתה לא יכול להגיד שסולג'ה בוי הוא טוב למה יש שיר אחד שלו שהוא חרא אחו שרמוטה אבל כולם התחילו לחפור אליו אבל עזוב את זה הילד הזה מסכן האלבום הראשון שלו שהוא הוציא מחר רק איזה 18 עותקים בשבוע הראשון (מעניין למה) ובתכל'ס ילד בן 12 שקצת מבין בכל התוכנות האלא של מוזיקה במחשב עושה לך תוך חמש דקות ביטים של סולג'ה בוי והאלה החדשים שזה תמיד באס קלאפ ואלי עוד איזה אפקט בקטנה אז אל תגיד לי שהחרא החדש הזה לוקח ת'גנגסטא ראפ או ת'הארדקור ראפ או כל החברה של שנות ה80-90 קיצר

AnGer_F1sT/V1ruS AnGer_F1sT/V1ruS מנותק גורו
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי Ar1K צפה בהודעה
    שמע לפני כמה זמן טופאק מת 10-12 שנה ועד היום יוצאים שירים שלו ואלבומים שלו לאור אתה מבין כל המוזיקה השחורה למה קוראים לה גם שחורה כי זה הייתה המחאה של השחורים בגלל זה כל העניין פה זה הליריקה המזדיינת ואתה לא יכול להגיד שסולג'ה בוי הוא טוב למה יש שיר אחד שלו שהוא חרא אחו שרמוטה אבל כולם התחילו לחפור אליו אבל עזוב את זה הילד הזה מסכן האלבום הראשון שלו שהוא הוציא מחר רק איזה 18 עותקים בשבוע הראשון (מעניין למה) ובתכל'ס ילד בן 12 שקצת מבין בכל התוכנות האלא של מוזיקה במחשב עושה לך תוך חמש דקות ביטים של סולג'ה בוי והאלה החדשים שזה תמיד באס קלאפ ואלי עוד איזה אפקט בקטנה אז אל תגיד לי שהחרא החדש הזה לוקח ת'גנגסטא ראפ או ת'הארדקור ראפ או כל החברה של שנות ה80-90 קיצר
    " מילה במילה"

עמוד 3 מתוך 3 ראשוןראשון 123

נושאים דומים

1. [דיון]הארפי הכי אהוב עליכם ?
    על ידי BlueBerry בפורום RolePlay
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 26/08/11, 22:47
  2. [דיון]איזה שיר הכי אהוב עליכם
    על ידי DarkLake בפורום מוזיקה - כללי
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 16/06/08, 22:43
  3. [דיון]איזה שיר הכי אהוב עליכם