חחחח אני מופיע בסרט!!! ב2:40 אתה עושה לי TK עם NADE!
!FS
תכלס סרט בן זונה אחי.. עריכה טובה, פראגים טובים, לא ידעתי שיש לך את זה..
חחחח אני מופיע בסרט!!! ב2:40 אתה עושה לי TK עם NADE!
!FS
תכלס סרט בן זונה אחי.. עריכה טובה, פראגים טובים, לא ידעתי שיש לך את זה..
בר איך קוראים לטראנס שיש כמעט כל הסרט, ok , fuck it , i lied, !! תביא לי את השם אני חייב אותוווו
תודה אחי.
חחחחחחחחחחחחחח אני מת הרגת אותי גל :<<<<<<<<<<<<<<<<
מוריד תסרט, נראה עוד מעט קצת BI הפקות.
עריכה:
- עריכה >> תיאום ברמה הכי מינימלית לא נשחב עריכה
- איכות >> 4 דקות, 120 מגה, ומה שהצלחת להשיג זה איכות שנראית לא רע, אבל מטושטשת 3 מטר מהדמות
- פראגים >> באמת שחוץ מאולי 2-3 קטעים שהייתי קורא להם פראג, לא היה פה כלום.
- תיקון תמונה >> wtf @ purple. אםאני זוכר נכון, היה פעם מדריך באחד מאתרי הסיאס על image correction בסרטים שהשתמש בשיטה הזאת. זה ממש אבל ממש לא אומר שזה יראה טוב במשחק אחר. החרטה הזה גורם לקונפיג להראות עלוב.
- מוזיקה >> השיר הראשון השתמשנו בו בסרט של eSr.ET לפני כמה שנים, השיר השני אני בטוח ששמעתי מסרט קוד4 לפני שבועיים, והשיר השלישי אפילו לא שווה תגובה D:
- פתיח >> templates נועדו שתלמד ותשנה, לא תעתיק ותדביק. ככה גם אני יודע after effects
+ יש לך את יהוה, enjoy while it lasts
לסיכום:
"הסרט מציג פראגים נחמדים ביותר ועריכה מושקעת אני גאה להציג סרט ברמה מעל לכל הסרטים שיצאו פה בארץ."
לול, על פי התגובות ציפיתי למשהו מעניין ושיפור רציני מהפעם הקודמת, אבל מה שקיבלתי זה קצת שימוש בAE מאז הסרט הקודם.
לפי ההיכרות הקצרה שלי עם ביבי, פראגים יש לו, אבל לפי הסרטון הזה, עורך לא.
וזה לא בדיחה, הסרט האחרון שערך קיינן באמת שנראה הרבה יותר טוב ומושקע מבחינת העריכה מזה.
נערך בפעם האחרונה על ידי pliss : 13/11/08 ב 11:50
נחמד... פראגים היו דיי יפים אבל המוסיקה הרסה הכל
אפשר להעלות את הסרט לאתר או משהו זה איטי רצח![]()
שמע אני יכול לכתוב לך עוד ועוד ועוד אבל מה זה נשבר לי לריב איתך אז באימא שלך תחפף מאשכול כי כבר נמאס מהמריבות של Violet אני לא צריך שתכתוב לי את כל החרא הזה כי אני רק רוצה ללמוד ולהשתפר ואם את מצפה לסרט של tek-9 תעבור מדינה ...
חלאס כבר קוסטה תפסיק להגיב באשכולות שאני פותח כי אתה לא מענין אותי אתה סתם יוצא נדחף ולא קשור.
pliss התגובה שלך ממש לא רצינית ,ועוד בתור מנהל קהילה ><"
אל תכתוב שזה סרט ברמה מעל כל דבר אחר שיצא פה כשזה נראה כאילו עשית את זה ב movie maker ואני לא ידחף.
חוצמזה, אין פה שום ריב של violet, אני אומר לך בדיוק מה אני חושב על הסרט שלך. אתה מעדיף לחשוב שהסרט נראה טוב אפילו לסטנדרט הבינוני ביותר כי כמה אנשים פה הגיבו "וואו"? תהנה. אבל להשתפר מהתגובות האלה בטוח לא תצליח.
ואם אתה חושב שאני סתם ממורמור אלייך, אתה יכול לפרסם את הסרט בtek-9 או own-age ולראות מה אתה מקבל
וכן, עשיתי כמה וכמה סרטים ואני יודע על מה אני מדבר.
+ יש לך את יהוה, enjoy while it lasts
הבא שאומר את זה שיקבל באן, תפסיקו יבני שרמוטות, מה קרה קיבלתם מכות ממתנחלים שהייתם קטנים יש לכם טראומה???
כאילו אתם נהנים להציק?!?! כי יש שמועות שסבא שלך ושל פיוריטי רוכב על טווסים
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בוגיייייייי![]()
כן קאפצ'ר צודק למה להסתלבט, הבן אדם ישב שבועיים ודווקא יצא לו בן זונה.. הייתם מתים לפראג מובי כזה
יפה בר היה טוב![]()
kapcher: לא דיברתי אלייך קאפצ'ר, אלא לנורמן.
bugy: האמתי לא ממש, היכולות שנורמן מראה בעריכה כרגע שוות להעתקות של TEMPLATES וסגנון מסרטים\אתרים שמחלקים אותם, אז אני יוותר. ואני לא צריך למות לשום דבר, כשאלעד יסיים לטחון תסרט שלנו בAE, אולי הוא גם יצא מתישהו השנה :L
וואי וואי את זה אני רוצה לראות..
VIO FRAG MOVIE
נשמע ממש טוב..
PLISS אתה קשור לסרט הזה מבחינת עריכה?? או שזה רק KATHA??
גם אני אשמח VIO FRAG MOVIEEH