עמוד 3 מתוך 3 ראשוןראשון 123
מציג תוצאות 41 עד 43 מתוך 43

אשכול: דיעה על כרטיס מסך

pliss pliss מנותק ג'וניור
    קיבל לייק
    0 פעמים
    חח אני מתפלא מחדש איך כל פעם אנשים שלא מבינים בחומרה מנסים לתת עצות על בסיס של "יש לי וזה עובד טוב" ..

אני שמח מאוד שלפחות היו פה כמה אנשים עם עובדות נכונות שבסוף הביאו אותו להחלטה נכונה לגבי הקנייה.

infinity חמודי, הi7 לא עושה צוואר בקבוק עם שום מעבד, לפני שאתה זורק שטויות אני מציע שתכנס ותבדוק. כרגע ההבדל הגדול ביניהם הוא העובדה שיש 3 דגמים, כאשר יש הבדל משמעותי מאוד בין 2 הדגמים המוחלשים לדגם החזק ביותר. אבל גם אז, יש הבדל של בין 20-40% בביצועים בינם לבין מעבדי הquad c2d.

מה שמצחיק, בניתי מפרט למישהו לפני בדיוק שבוע שביקש את המחשב הכי טוב שהוא יכול לקבל בתקציב שהוא נתן לי, וזה כמעט המפרט המדויק שהבאתי לו. הi7 + P6T, הספק של אנטק שמגיע ל1000 וואט הוא מאוד מיותר פה, כי לא יהיה ה שימוש בCF או אפילו OC פשוט כאשר בבירור רואים שהבןאדם לא מבין בתחום. ספק של corssair 620HX היה בהחלט מספיק פה.

וסתם לידיעת פותח הדיון, אף פעם אבל אף פעם לא מקשיבים למוכרים בחנויות. כמעט בכל מצב אלה אנשים שמבינים מעט מאוד בתחום ורק עוסקים במכירות, לך לפורום מקצועי שעוסק בעניין כמו HWZONE כדי להבין באמת מה אתה קונה.

נ.ב.
    2900 שקל בשביל X2? אחי, מישהו דפק אותך באיזה 600 שקל לפחות ..

animor animor מנותק ג'וניור
    קיבל לייק
    0 פעמים
    אני מסכים בהחלט בקשר לספק. אם לא נעשה שימוש ב-CF, אין צורך בספק כל כך עצבני. אבל כנראה שהתקציב לא היה פה שיקול. לך תדע, אולי עוד חצי שנה, הוא יוסיף עוד כרטיס ב-CF...

מה שבעיקר ציער אותי זה שהמוכר מכר לו בהתחלה מחשב כל כך חזק, עם כרטיס מסך מיושן וחלש. חוסר מקצועיות משווע.

בקשר למחיר, שים לב שהוא הלך על 4870x2 עם 2GB. ממה שאני ראיתי ברפרוף מהיר, המחירים הם סביב ה- 2800-3000 ש"ח. אלא אם כן יש איזה דיל מיוחד שפספסתי. בכל מקרה, אף פעם אי אפשר לנצח בדברים האלה. לדוגמה: מדברים על כך שבקרוב ירדו מחירי ה-4870, אז מה אמור לעשות מי שרוצה עכשיו מחשב עם 4870? זהו שוק מאוד דינמי. הרי חומרה חדשה שקנית מתיישנת ומוזלת עוד לפני שהדיו התייבש על הספח של כרטיס האשראי...

לא משנה, שנינו מסכימים שהוא עשה בחירה נכונה, לפי דרישותיו ולפי התקציב שלו. טוב שהוא לא שמע לקשקושים של "יש לי X ולכן X הכי טוב בעולם".

אני אדגיש שנית את ההמלצה שלי לכולם: אם אתם מתלבטים איזו חומרת מחשב לקנות, התייעצו בפורום חומרה מקצועי ולא בפורומים של משחקים.

הסמל האישי של Tamin
    Tamin Tamin מנותק Mr. split personality
    קיבל לייק
    6 פעמים
    חפייייףףף כולם מתישהו נופלים בחומרה בשלב כזה או אחר, אבל לומדים, נובים לא מתים הם מתחלפים..

עמוד 3 מתוך 3 ראשוןראשון 123

נושאים דומים

1. דיעה על כרטיס מסך
    על ידי *danidin בפורום מחשבים - חומרה
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 22/12/08, 09:15
  2. תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 14/05/08, 15:00
  3. תמליצו לי על כרטיס מסך חדש.
    על ידי Shadow\Evil בפורום מחשבים - חומרה
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 13/12/07, 00:12