למה שגולן יקבל באן ?
הלכתם רחוק מידי, זה בסך הכל משחק אפילו שיש משחקי כוחות וכל זה אנשים מקבלים rage ובלאגנים.
למה שגולן יקבל באן ?
הלכתם רחוק מידי, זה בסך הכל משחק אפילו שיש משחקי כוחות וכל זה אנשים מקבלים rage ובלאגנים.
להחזיר באותה מטבע ?
אתם ילדים מסכנים, לגמרי.
"מקללים" אותכם במשחק (אני הספמתי מפה ראשונה אח"כ שתקתי) ואז אתה בא ביציאה " קבל סרטן"
מי שכתבת את זה, לא מעניין מי זה לא משתתף קאפ הבא (אני אבדוק יותר מאוחר GUID)
GOODGAME
גם אנחנולא נותנים באן על דבר כזה.
(היה קאפ מצוין חוץ מזה)
נערך בפעם האחרונה על ידי Golani : 05/08/09 ב 22:20
אני חושב שמה שקורה פה ממש מעורר רחמים
אתם לוקחים את זה הרבה יותר מדי רחוק זה רק משחק נקודה!
ועם גולן היה אומר דבר כזה לי ואני הייתי אדמין גם אני הייתי נותן לו באן
חוץ מיזה קחו הכל בקלות![]()
זה כן הייתי אני, ואני שמח שסופסוף אנשים מתעוררים (תודה על התמיכה).. ותעשה לי טובה FREAK הבאת תABUSE של החיים שלך..
בהתחלה ממש התאפקתי, שמתי TC ONLY, אבל המשכת והמשכת ואני שומע את כל הקבוצה שלי אוכלים רייג'ים על החרא שאתה אומר, אי אפשר לשחק ככה, הורדתי תTC ONLY וראית שאפילו לא עצרת לרגע ABUSE שפשוט לא ניגמר, כמו במקרה שנשאר 1V5 והתחלת לכתוב:
KILL ONE! i wanna see cu kill 1! ובשניה שהרגתם אותו, YOU SEE? told you.. משו כזה, פשוט מגעיל מסריח גועל נפש..
אז כן, כשלקחתי 1V2 והרגתי אותך בסוף חפרתי FS FS FS FS שמונים פעם גם בתחילת הראונד הבא, ואמרתי לך GET THE CANCER
אני באמת חושב שילדים כמוך צריך לתלות.
אנחנו ילדים פתים?! אתה חושב שאתה מסוגל להביא באן לכל מי שלא יסגוד לך ויחזיר לך קצת אביוז... צא מהסרט ילד..
אם זה לא היה גולן , אז למה הוא קיבל באן?
ולגבי ABUSIVE אדמין , זה בסדר שאתה עושה את זה בצורה מעטה ככל שאפשר או כאשר יש לך תמיכה מחבר צד ג' כמו SNIKZE לדוגמא.
ואני חייב להגיד שבמפה הראשונה הם שיחקו מעולה , והם צריכם לקבל ח"ח על כך.
אם הם לא היו מאבדים את הראש בגלל כל הקללות בצ'אט אולי המשחק היה נגמר בצורה אחרת.
נערך בפעם האחרונה על ידי mich4xD : 05/08/09 ב 22:45
HAHA
FREAK קורא למישהו אחר קאמפר חחחחחחחחחחח
נערך בפעם האחרונה על ידי Goniz : 06/08/09 ב 05:00
נערך בפעם האחרונה על ידי !Go_laN : 06/08/09 ב 05:01
פריק נואש ((:
אוי תעשה לי טובה עלק אתם קמפרים.
כשתשחק נגד שחקנים ברמה שלך אתה תתקמפר כמו חיה אז אל תזיין במוח, אני אומר עכשיו דוגרי, בתור שחקן אתה יותר טוב ממני, וכניראה גם משאר הקבוצה..
אבל כשאתה תשחק נגד שחקנים ברמה שלך או קצת פחות או מעל אתה תתקמפר.. ותתקמפר חזק!
ואני אומר את זה בתור אחד ששיחק איתך.
+
אם היו זורקים אותך מקלאן לקלאן כל יומיים היו חושבים עליך אותו דבר אבל אתה תמיד עם אותם חברה אז זה התוצאה.
נסה לקחת את מה שכתבתי לטובתך ולא לחשוב שאני מנסה לפגוע בך או שיש לי משהוא אישי נגדך.
-אני לא מגיב יותר-
בהצלה בפעם הבאה,