הורדתי את הלינק 1 של הiso(בl4d 2)
ואז התקנתי וזה בשפה מוזרה כזאת איך משנים שפה????
בזמן ההתקנה הוא שואל אותך איזה שפה שאתה עושה נקס נקס ושם אתה משנה לאנגלית עם זה בשפה אחרת תתקין מחדש ותעשה מה שאמרתי
איפה אני לא רואה בשום מקום לשנות שפה
אתה יכול להביא תמונה?
נערך בפעם האחרונה על ידי lolol0lo : 07/05/10 ב 06:45
נו למה אתה לא עונה בבקשה איפה משנים|?
לי יש בעיה כזאת: אני נכנס למשחק ואז אני נכנס לבחירת שלב ואז זה טוען את השלב וכשזה מגיע לסוף פתאום זה יוצא מהמשחק בלי שום הודעת שגיאה מה לעשות?
נ"ב אפשר את הפאץ ואת הקראק למשחק שפה?
יש לי בעיה אחרת אני שיחקתי והרווחתי תגים ואחר כך שניכנסתי למשחק עוד הפעם התגים לא נשמרו
תגיד לי מה אתה עילג או מה? בזמן ההתקנה רשום לך בצד ימין למטה לא צריך בשביל זה משקפיים משנים לאנגלית זה הכול גם לא צריך להיות פרופסור בשביל זה..
למי דיברת?
לא משנה הסתדרתי אבל מה אם התגים למה זה לא נשמר<?
הגדרות משחק התגים בתוך המשחק
אני יודע איפה התגים הבעיה היא שאני הרווחתי איזה 3 תגים ויצאתי מהמשחק והאחר כך שאני בא לשחק עוד הפעם התגים לא נשמרים כאילו זה מראה שיש לי 0 תגים למרות שהיה לי 3 תגים את יודע איך מסדרים את זה?
תגיד אני התקנתי את הl4d2 ואז אני נכנס זה מראה מסך טעינה ואז זה יוצא ורושם שגיאה מה לעשות???וניסיתי להסיר והתקין מחדש מה עושים?
למה אתה עושה דאבל פוסט זה אדומה דבר כזה
דבר שני לא התקנתה אותו כמו שצריך או שהמחשב שלך יוצא בגלל שהוא לא מתאים לL4D2 בדרך כלל התקנה מחדש מסדרת תעניין תלוי גם מה רשם בשגיעה אני לא אמור לנחש
בעיה עם המיולטי עשיתי הכל לפי המדריך של בן אני לוחץ על START GAME (להתחיל משחק) וזה מה שמופיע לי:
עכשיוו אם אני רוצה להתחיל זה מראה לי Create Server (ליצור משחק) ואני רוצה לשחק בסרברים אחרים לא לפתוח בעצמי, ואם אני לוחץ על זה, זה פותח לי את ה SINGEL PLAYER
מה אני צריך לעשות כדי לשחק אונליין?(יענו עם אנשים במקום NICK וכל אלו) ושוב עשיתי הכל לפי המדריך
נערך בפעם האחרונה על ידי Orixd : 01/06/10 ב 13:47
מה אתה משחק דרך STEAM ? לא צריך להשתמש בזה תסתכל בתמונות איך אני נכנס לשחק
בן מחקתי את המשחק את ה גרנדה הזה ואת הסטים התקנתי הכל מחדש (חוץ מה סטים) ועדיין בא לי ה Create Server
נערך בפעם האחרונה על ידי Orixd : 01/06/10 ב 18:11
שאתה מוחק אתה צריך למחוק הכול הכול גם קבצים שנשארו ודבר שני תתקין תגירסה ששמתי פה על תשתמש בסטים תביט בתמונות לא סתם עשיתי מדריך