עזבו אותכם .. לא נאשר להם בחיים . אל תדאג שלמה אנחנו נשיג תניצחון שלנו ולכם ירדו 120 נקודות... לא חבל?
אל תגיד שלפריז אין מאני האק כי תומר היה איתו באותה קבוצה והוא שמה תרעשים של זה..
אז אל תחפור יותר מדי .. תאשר כמו גבר ולך תזדיין
..
עזבו אותכם .. לא נאשר להם בחיים . אל תדאג שלמה אנחנו נשיג תניצחון שלנו ולכם ירדו 120 נקודות... לא חבל?
אל תגיד שלפריז אין מאני האק כי תומר היה איתו באותה קבוצה והוא שמה תרעשים של זה..
אז אל תחפור יותר מדי .. תאשר כמו גבר ולך תזדיין
..
שלמה אין הוכחות כי אתם לא מביאים דמואים...
אז שביקשתי ממך ב-blaze of glory את הדמו של של ליגה שהוא שם ראדאר וזה היה נגד
aOn והוא היה בניק שלו
לא נתת לי תדמו שלו למרות שביקשתי כמה פעמים.
בקיצור אל תשחק אותה תמים גם כן
אני רואה שאתה דפוק רצח....זה היה בסוד...מה אכפת לי סגרו את הקלאן הזה..זה במילא קלאן שכונה..Originally posted by GarGaMeL-@25-11-2005 בשעה 13:04
אני לא אמרתי דבר כזה.
אם אתם לא צ'יטרים אז איפה הדמואים מהמשחק שלכם נגדנו? אני מאוד מעוניין לדעת איך משיגים m4a2m203 + ph + msg ב3 על 3 שמפסידים 11-0 ועוד כל סיבוב לפני זה לקנות לפחות 2 צלפים.
אבל זה לא היה ב-aOn אז זדיין
למי אכפת תביא כבר את הדמואים.
Proud Member of EvoLuTioN Clan :: #eVo.team @ Quakenet »
חחחח תגיד שלא דפקתי אותך mr חנון (גיא) ואני בחיים לא יביא לך את הדמואים מסוד אז תאכל זין...
איזה דפקת? בכל מקרה ה moneyhack היה שם כל כך שקוף. אז במקום ראדר + moneyhack יש רק moneyhack. וכנראה אתה ממש מפגר אם אתה לא מבין שלא משנה אם איזה קלאן שיחקת זה ישפיע על כל הקלאנים שאתה נמצא בהם.
וקדימה בו תגיד לי את זה בפרצוף, "קוף".
Proud Member of EvoLuTioN Clan :: #eVo.team @ Quakenet »
גדיא מתעבצן...Originally posted by GarGaMeL-@26-11-2005 בשעה 12:37
איזה דפקת? בכל מקרה ה moneyhack היה שם כל כך שקוף. אז במקום ראדר + moneyhack יש רק moneyhack. וכנראה אתה ממש מפגר אם אתה לא מבין שלא משנה אם איזה קלאן שיחקת זה ישפיע על כל הקלאנים שאתה נמצא בהם.
וקדימה בו תגיד לי את זה בפרצוף, "קוף".
אני לא מבין מה ת'ם רבים איתם...אתם יודעים שהם צייטרים מה אתם משחקים איתם מהתחלה?
סבא של כל AON חולה סרטן
עשינו איתם גם משחק שיחקתי בקלאן YK במפה שלנו פיצצנו אותם 10-2 9-3 הם שיחקו שם כמו ילדים עילגים קופצים עליך 2 אתה מפרק בשניהם ביחד כל אחד שם יצא עם תוצאה יותר מתה מהשניה
פתאום במפה שלהם הם הפכו לסוסים אתה רואה אתה רק נכנס לאיזה פינה קופצים עליך 2 לא יודע מאיפה אפילו
הביאו לנו דמואים של המפה שלנו המפה שלהם הם לא רצו לשלוח
הם סתם ציטרים מגעילים אני לא אוהב שם אף חוץ מגלאקסי הוא לא ציטר בדוקOriginally posted by F!shinzon@26-11-2005 בשעה 11:21
סבא של כל AON חולה סרטן
עשינו איתם גם משחק שיחקתי בקלאן YK במפה שלנו פיצצנו אותם 10-2 9-3 הם שיחקו שם כמו ילדים עילגים קופצים עליך 2 אתה מפרק בשניהם ביחד כל אחד שם יצא עם תוצאה יותר מתה מהשניה
פתאום במפה שלהם הם הפכו לסוסים אתה רואה אתה רק נכנס לאיזה פינה קופצים עליך 2 לא יודע מאיפה אפילו
סבא של כל aOn מת מסרטן?Originally posted by F!shinzon@26-11-2005 בשעה 13:21
סבא של כל AON חולה סרטן
שימותו אבל לא מסרטן..זה באמת אסור להגיד..
שימותו משפעת העופות
יותר טוב![]()
כוס אמאמאשלך יבן זונה יבוט...מה קרה אתה מקלל ככה בגלל שלא רציתי לצרף אותך לaon אזז אתה אומר אני צ'יטיר..!?!?!?!Originally posted by MusT4nG`@23-11-2005 בשעה 13:09
אמא של aOn ציטריםםם מסריחים הליגה הזה אינאל דודה שלווווו
והעיקר אתה יודע לבוא לבקש test
כוס אמאמאשלך יבן זונה יבוט...מה קרה אתה מקלל ככה בגלל שלא רציתי לצרף אותך לaon אזז אתה אומר אני צ'יטיר..!?!?!?!Originally posted by LiGa+26-11-2005 בשעה 17:40--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (LiGa @ 26-11-2005 בשעה 17:40)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-MusT4nG`@23-11-2005 בשעה 13:09
והעיקר אתה יודע לבוא לבקש test [/b][/quote]
כוסבתא שלך הזונה הזאת
אבא שלך מחר קם עם גידול בראש יבן שרמוטה
כוס אמאמאשלך יבן זונה יבוט...מה קרה אתה מקלל ככה בגלל שלא רציתי לצרף אותך לaon אזז אתה אומר אני צ'יטיר..!?!?!?!Originally posted by LiGa+26-11-2005 בשעה 14:40--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (LiGa @ 26-11-2005 בשעה 14:40)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-MusT4nG`@23-11-2005 בשעה 13:09
והעיקר אתה יודע לבוא לבקש test [/b][/quote]
מהההההההההההההההההההה מתי ביקשתי טסט?????????
יבן אלף שרמוטות
למה להגיד סתם למה??!?! בגלל שפתחנו לקלאן הבוט שלך את התחת זה למה?!?!!?Originally posted by Hat-Hatol@23-11-2005 בשעה 19:26
קיצר יש לנו הקלטה מהטים ספיק ששומעים אותם אומרים שיש להם בלי סוף קדורים וכאלה
שלומו עליך לא האמנתי אבל על כול השאר מילה
במילה אחת זובי שנאשר
ובוא ניראה אותך עם יש לך הקלטה תשים אותה פה..!! בפורום ישקרן
רגעע אבל ליגה יחרטטן מסריחחחח מתי ביקשתיייייייי טסט מתיי ישקרןןןןן ימניאק
אה אז זה היה LIGA היה לו ניק אחר ... ואללה לא ידעתי הוא כזה "שחקן" יש לו עיניים גם בגב הוא פשוטOriginally posted by hezi`+23-11-2005 בשעה 22:16--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (hezi` @ 23-11-2005 בשעה 22:16)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-Ludacris@23-11-2005 בשעה 18:07
כי אתם ציטרים מסריחים וגם LIGA הבנזונה הזה ציטר רצח קיצור אל תשחקו איתם כי יש להם מוני האק וגם זה העיף את Freeze באמצע משחק על מוני האק ככה שאל תשחקו אם הבני זונוץת1!!
"תותח" למרות שכמעט רוב הסיבובים הם התקמפרו כמו מסריחים כי הם יודעים בלי להתקמפר אני יקח אותם לבד ככה שקשה לתפוס קטעים עם הראדר שהם שיחקו
אבל היה כמה סיבובים שאשכרה יש לילד עיניים בגב לא משנה מאיפה תבוא לו הוא תמיד ידע מאיפה
אתה בא , צריך רק לחטט קצת בלוגים נעתיק את הBIND של הMoneyHack ניקח את ה1-0 ונדע
לא לשחק עם ציטרים יותר . [/b][/quote]
חזי יבן זונה למה להגיד סתם הא?@?@?@
אתה נותן לי עצביים בסוף אני יבוא לתוך הבית שלך וישבור לך את שתי הידיים שלא תוכל לשחק יותר טקטיקל רוצה לראות ?!?!?!?כן@?12?1?!.!?1.#
אולי שלא תלמד את הטקטיקות שלנו מהמפה וכל פעם שתעשה איתנו אתה תנצח בגלל שאה יודע את הטקטיקות חשבת על זה?!@!?!?!Originally posted by F!shinzon@26-11-2005 בשעה 13:21
סבא של כל AON חולה סרטן
ו
סבא של כל aOn מת מסרטן?Originally posted by ^ToMpsoN~h3n+26-11-2005 בשעה 15:09--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (^ToMpsoN~h3n @ 26-11-2005 בשעה 15:09)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-F!shinzon@26-11-2005 בשעה 13:21
סבא של כל AON חולה סרטן
שימותו אבל לא מסרטן..זה באמת אסור להגיד..
שימותו משפעת העופות
יותר טוב[/b][/quote]
חן שמע שמע שמע..!!
אני אוהב אותך בתור ילד אבל אני רואה שאתה מדבר יותר מדי.!!!
תתחיל להירגע שאני לא ירגיעה אותך..!
ליגה יהומו מסריח מה אתה תופס פוזות על כולם וגם משקררררררררררר יהומו
אולי שלא תלמד את הטקטיקות שלנו מהמפה וכל פעם שתעשה איתנו אתה תנצח בגלל שאה יודע את הטקטיקות חשבת על זה?!@!?!?!Originally posted by LiGa+26-11-2005 בשעה 17:57--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (LiGa @ 26-11-2005 בשעה 17:57)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-F!shinzon@26-11-2005 בשעה 13:21
סבא של כל AON חולה סרטן
ו [/b][/quote]
מה קשור טקטיקות
אתם 2 מול אלון הוא מפוצץ אותכם מה טקטיקות בזה
בלי טקטיקות בלי כלום אתם אחד מול השני הוא מפוצץ אותך
ופתאום במפה שלכם נהייתם טובים נכון נכון