בכיף אני יביא לך אבל איך אני עושה את זה?
טוב אני ידבר איתך במירק :/
יש לי בעיית פיצול קטנה O_o
בכיף אני יביא לך אבל איך אני עושה את זה?
קטנה ?בכיף אני יביא לך אבל איך אני עושה את זה?
4 אחים זה ממש לא בעיית פיצול קטנה o_O
![]()
מה הקשר 4 אחים? (עזוב אל תגיב)
שלמה תענה בTS
שלמה יצאת הומו :
ליגה יצא עוד יותר הומו :
מסקנה
שני הומואים
רוצים שיבואו עד לקרית זיבי אי שם על יד איזה חור צפוןדרום אנערף בטח ליד איזה כמה ערבים מי יבוא אליכם מה אנחנו משועמים :[
בסדר אל תבוא אבל מה הקשר שיצאנו הומאיים?
מה בגלל שתקענו לך גוש אז יצאנו הומאיים?
אתה יצאת הומו -אל תגיב-
מה שאתה אומר זה סתם זיון שכל+לא קשור לנושא+אתה מטומטם
כל הכבוד ליגה !!!
מה יש לכם מה סיפר כמו גבר לא התחרבן.
ועשו איתו משחק משהו לא צריך שיהיה טוב רק לראות עם הפסיק...
אתה לא קולט, למי אכפת שהפסקת להשתמש, אתה עדיין עשית את זה.טוב לכל אלהה שחושביםם שאני עדיין ראדאר אני מוכן לעשות איתם cw אוו אפילו סתם משחק (לאלה שפוחדים אז אומרים שאני ראדאר..) עם rec ולראותת מיי הלאא רדאר מבנינווו והיותרר טוב..!!! שיבוא אלי לאי סי קיו:
338245916!!!
ונקבעע שעה ותאריךך ואחר כך נשיםם את הדימוו שהוא הפסיד ליי פההה בפורום..!!! וכןן אני מוכןן עם evo גםםם...
ולכל אלהה שחושבים שהםם גברים אוו שגרים לייד אוו "שיבואו אלי ויהרגו אותי" (את זה אני שומע דווקא הרבה) יש לכם את הכתובתתת...אפילו את המספר דירה..!!
===============================================
friman..בוט שמפסידד הרבה אזז אומר שאני רדאר..firewal..יודעע לדברר בפלאפוןן ולהגידד אני יזיין אותך ולא עושה עם זה כלום...לא יותר מיזההה.....goblen..סתם ילדד משועמם קנאי..tompson..ילדד לא מוכר שאומר שהוא גרר ליידי (כניראה יושב בבית מפחד)......וכו' = סתםם ילדיםם שבטוחים שאני טוב אז מקנאים שיש מישהו יותר טובב מהם אזז לא חיים עם המציאות ...
ולכל אלהה שחושביםם שאני ראדארר עדיןן או "בטוחים" תמשיכו לחשובב כי אותי זה לא מעניין..!! :twisted:
ודרך אגב השם שלי זה נועם דגן מכפר שלם. אזז עם אלהה שגרים ליידיי לפחות על תדברו סתם באוויר...כיי אין אחד שלא מכיר אותי.!
אעלק אתה אומר "לקחתי שמתי", לא אכפת לך להרוס לאחרים.
יצאת הומו.
ואם אתה חושב שאתה גבר בזה שאתה מביא את הכתובת, אז אתה לא. אתה בטח אשכרה יושב ומחכה.
לאאאא אמאלה ליגה אל תעשה לי את זה אני מפחד ..לאאאאאאאאאאאאאא בבקשהההההה :mozar:
יא חמור מי מפחד ממך יא ראדאר מסריח לך תשחק עם הראדאר תמות איתו גם .
אז הוא השתמש בראדר יאללה בלאט
סאלמת עבר נגמר הלך אמר סליחה יצא גבר שלמה הגן עליו כמו שניצלון :X
נו יאללה..
מישו רוצה לימונדה עקומה ?!
אחי אתה באמת חושב שאתה כזה טוב ...טוב לכל אלהה שחושביםם שאני עדיין ראדאר אני מוכן לעשות איתם cw אוו אפילו סתם משחק (לאלה שפוחדים אז אומרים שאני ראדאר..) עם rec ולראותת מיי הלאא רדאר מבנינווו והיותרר טוב..!!! שיבוא אלי לאי סי קיו:
338245916!!!
ונקבעע שעה ותאריךך ואחר כך נשיםם את הדימוו שהוא הפסיד ליי פההה בפורום..!!! וכןן אני מוכןן עם evo גםםם...
ולכל אלהה שחושבים שהםם גברים אוו שגרים לייד אוו "שיבואו אלי ויהרגו אותי" (את זה אני שומע דווקא הרבה) יש לכם את הכתובתתת...אפילו את המספר דירה..!!
friman..בוט שמפסידד הרבה אזז אומר שאני רדאר..firewal..יודעע לדברר בפלאפוןן ולהגידד אני יזיין אותך ולא עושה עם זה כלום...לא יותר מיזההה.....goblen..סתם ילדד משועמם קנאי..tompson..ילדד לא מוכר שאומר שהוא גרר ליידי (כניראה יושב בבית מפחד)......וכו' = סתםם ילדיםם שבטוחים שאני טוב אז מקנאים שיש מישהו יותר טובב מהם אזז לא חיים עם המציאות ...
ולכל אלהה שחושביםם שאני ראדארר עדיןן או "בטוחים" תמשיכו לחשובב כי אותי זה לא מעניין..!! :twisted:
ודרך אגב השם שלי זה נועם דגן מכפר שלם. אזז עם אלהה שגרים ליידיי לפחות על תדברו סתם באוויר...כיי אין אחד שלא מכיר אותי.!
נראה לי אפילו את Trooper אתה בקושי מכיר ... מה אתה מרגיש סוס ...
ומה אתה מרגיש עבריין...נותן כתובות
אז קח:
לואי פיקארד: 16
דירה : 8
עיר: ב"ש ( למגובלים: באר שבע )
שכונה: רמות
אתה נכנס מכביש תל אביב לוקח שמאלה .. ואז יש לך כיכר עוד פעם שמאלה יש לך בתוך
השכונה צומת כזאתי אתה לוקח ימינה ישר עובר את הבניין הראשון
נכנס זה גוש של 4 בניינים...אני בשמאלי ביותר אתה מצלצל באינטרקום משפחת מידם
אתה עולה במעלית קומה שנייה דלת מול המעלית
דופק בדלת אני פותח
ואז אתה חוטף כאפה וחוזר הבייתה
ד"א
בוא היום,למה מחר אני עובד
k?kk
funny?kk
u,bot?kk
u,עמה?kk
ואללה רומניז הזה יצא כלי :twisted:
ניב זה אתה אחי?
ונועם יא בן זונה קטן בפוזה עם החברים שך בפלאפון ללמי אתה בכלל? ילד בן 13 בן שרמוטה אתה ואמא
כל היום חופר בשכל בן עז
כן אביאל אחי זה אני מה קורה גבר ?!
והכי חשוב נועם יזבל ראדריסט קטן יחרתטן אלק מחקתה אותו פחחחחחח יזבל ישרוף קטן
^
חחחחחחחחחחחחח אלק ילד בן 13
כאפה אחת אתה על הרצפה מבקש סליחה יא ילד הומו מקבל בתחת...
ורומני רק שתדע שיש מצב הוא בא אלייך
אתה מקבל כאפה והוא חוזר![]()
שתוק גם אתה פה גדול ישך יא בן שרמוטה^
חחחחחחחחחחחחח אלק ילד בן 13
כאפה אחת אתה על הרצפה מבקש סליחה יא ילד הומו מקבל בתחת...
ורומני רק שתדע שיש מצב הוא בא אלייך
אתה מקבל כאפה והוא חוזר![]()
שמענו אתמול ת'דיבורים שך סתם קוקסינל אשכנזי מלשין
ייצור אתמול דיברנו עם נועם ההומו הזה בטלפון סתם ילד כפות תאמבאל ועם אתה חושב שאני מפחד ממשהו מיכם תידעו שכולם על הזין שלי ייצורים בלי כבוד יאללה שב בלול יחסר חיים
נועם יא קוקיסנל מאניאק
עזוב סתם עבריני פורום
נועם אמא שך זונההההההההההההההההההההההההההה