Satla-Zone
התחברות
עדכון קהילה
אנחנו עובדים בימים אלה על שיקום האתר הנוסטלגי שכולנו אוהבים.

זה תהליך איטי ומאתגר, אבל אנחנו מתקדמים צעד אחר צעד. כולם מוזמנים להצטרף לקבוצת הוואטסאפ שלנו, להציע רעיונות, לשתף הצעות ולעזור לנו להחזיר את הקסם.

הצטרפו לקבוצת הוואטסאפ
עמוד 4 מתוך 7 ראשוןראשון 1234567 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 61 עד 80 מתוך 136

אשכול: Zakarum, אדמין של Promod IL

domo2k domo2k מנותק טירון
    שם פרטי
    גיא
    קיבל לייק
    1 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי Sefush צפה בהודעה
    בונא יחתיכת מטומטם משחק הגנתי עלאק מה איזה סרט אתה חי ? CB CUP ? או CIC7 FINALS ? כולה פאבליק אנשים באים להיתפרק קצת בפאבליק ואתה קמפר מטומטם שחושב שהוא פרו הגנתי זיבי תכניס לתחת,
    ועזוב כמה אתה חש שאתה שחקן יא אלוהים FNATIC עזוב תאורטית CHEATER תמיד ינצחק OFFN הוא אחד כזה אז הוא לוקח אותך ימטומטם ולגיבור כמוך אדון שוטר שמתלונן תעשה את זה במשחקים של CB כמו שאתה טוען "ששחקן כמוך מבין את הבדל בין משחק הגנתי" בלה בלה בלה אתה מדבר כמו אידיוט זה פאבליק FOR GOD SAKE
    לך CAMPER מתלונן מניאק תחזור לחור שאתה MITCAMPER BO
    לקאמפרים אין רחמים זה מסריח במיוחד בפאבליק באלי לקחת שוטגן לרות לך בתחת שלא תוכל לשבת ולהיתקמפר ....
    מה שמעצבן אותי יש פה אולי איזה 4 איש אומרים שאתה קאמפר ואתה בא להפוך פה את כולם ..... פסיכולוגיה בשקל ילד כאפות מניפולציות ..
    רק לפי איך שאתה "מדבר" אפשר לראות שאתה מטומטם.

ואף פעם לא אמרתי שאני פרו, ואני ישחק איך שבא לי.

zakarum zakarum מנותק ותיק
    שם פרטי
    שחר
    קיבל לייק
    10 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי domo2k צפה בהודעה
    רק לפי איך שאתה "מדבר" אפשר לראות שאתה מטומטם.

ואף פעם לא אמרתי שאני פרו, ואני ישחק איך שבא לי.
    זה העניין, אתה לא יכול לשחק איך שבא לך, מה לעשות שכרגע יש אדמינים כוסיות ...
    ואתה חופר לכל אחד שאתה פרו ושהוא אפס

Yurjah Yurjah מנותק ותיק
    קיבל לייק
    17 פעמים
    כן שחר, כי כשהיית אדמין ושחקנים קימפרו בבניין של הספאון שתקת וזה לא הפריע לך בכלל, נכון?

אני אומר ככה: אם כל אחד פה מסוגל ליותר מהאדמינים שנמצאים בשרת, אני רוצה לראות אתכם קונים שרת ומנהלים אותו בחוקים שלכם. לא טוב לכם עם האדמינים, תצטרכו להתמודד. גם בחיים לא תמצאו בוס שעונה על הדרישות שלכם, רק שאנחנו לא בוסים שלכם או השרת, אלא נבחרנו לנהל אותו מתוך הסכמים עם בעלי השרת. (הקטע הוא שרק אתם באים עם הטענות... מעניין)
    אם כבר סגרתי את העניין הזה, כל חפירה לגבי עניין האדמינים בשרת תזכה אתכם במנוחה של 24 שעות, אני לא מעוניין לראות חפירות בשרת שאמורות להתקיים בפורומים, ולהגיד את האמת יש שחקנים שהחפירות מהסוג הזה מפריעות להם.

Sefush, אתה טרול כושל.
    נערך בפעם האחרונה על ידי Yurjah : 16/06/11 ב 22:25
    GruZone אוהב את זה.

שם פרטי
    שחר
    קיבל לייק
    10 פעמים
    מה הקשר יורי? אני כל מי שנכנס אפילו לשנייה לSPAWN HOUSE קיבל באן ליומיים, אתם מתרגשים יותר מידי מהחוקים וזה, תכלס אני בא לפאב לשחק משחק זורם ולא טקטי .
    ודומו ההומו קיבל באן ל10 דקות כי הוא קוקסינל, והגיע למצב ש6 אנשים הביאו לו PB KICK

Yurjah Yurjah מנותק ותיק
    קיבל לייק
    17 פעמים
    איך שניה, שהערתי לך על זה לקראת סוף הראונד? עזוב התקרצצויות פשוט אל תגזים עם זה.

ודומו קיבל באן לחצי שעה בפעם האחרונה שהייתי... טוב לפחות עכשיו הוא לא מכחיש שהוא V1tal.

שם פרטי
    שחר
    קיבל לייק
    10 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי Yurjah צפה בהודעה
    איך שניה, שהערתי לך על זה לקראת סוף הראונד? עזוב התקרצצויות פשוט אל תגזים עם זה.

ודומו קיבל באן לחצי שעה בפעם האחרונה שהייתי... טוב לפחות עכשיו הוא לא מכחיש שהוא V1tal.
    אחריי שיצאת הוא קיבל קיק ל10דקות על היותו מגעיל...
    ופתאום הוא משתמש בכביכול הREAL NICK שלו כל הזמן

שם פרטי
    גיא
    קיבל לייק
    1 פעמים
    אני משתמש בריל ניק שלי עכשיו כי זה משעשע לראות אתכם מתעצבנים כשאני הורג אותכם, בלי קשר לטקטיקה שלי.גם כשעשיתי רש לספאון שלכם התחלת לקלל ולשלוח pb_kick.אין לך שום סיבה לכעוס עליי. אתה עשית שימוש לרעה בסמכויות שלך כי לא יכלת להתמודד עם הגיימפליי שלי.פה אתה רושם שאני אפס ולא יודע לשחק, ובשרת בכלל היית משוכנע שאני ofekkk.

שם פרטי
    שחר
    קיבל לייק
    10 פעמים
    אני משתמש בריל ניק שלי עכשיו כי זה משעשע לראות אתכם מתעצבנים כשאני הורג אותכם, בלי קשר לטקטיקה שלי.גם כשעשיתי רש לספאון שלכם התחלת לקלל ולשלוח pb_kick.אין לך שום סיבה לכעוס עליי. אתה עשית שימוש לרעה בסמכויות שלך כי לא יכלת להתמודד עם הגיימפליי שלי.פה אתה רושם שאני אפס ולא יודע לשחק, ובשרת בכלל היית משוכנע שאני ofekkk.
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------> ?

Yurjah Yurjah מנותק ותיק
    קיבל לייק
    17 פעמים
    אני מתחיל לחשוב שאתה סתם טרול שמשחק בכל אחד פה, אבל אני אניח לרגע שאתה לא.

בפעמים שאתה עושה ראש, אני מתפלא עליך ועולות לי הציפיות שאולי שינית את הגישה שלך. אבל לא - אתה ממשיך לחזור על הטעויות האלה. מה כל כך מספק בלעשות דווקא?.
    ברגע שתפסיק לעשות דברים מתסכלים, לאט לאט כולם ירדו ממך. אני, ושאר צוות האדמינים, לא סתם נטפלים אליך ואל כל קאמפר שמפחד לסכן את עצמו בשרת פאבליק. אם אתה טוען שאתה אוהב לראות איך שחקנים דופקים רייג'ים בגללך, וזה רק מוכיח שלא מגיע לך לשחק בשום שרת שהוא בכלל. אתה לא שונה מאלה שעושים בלוק בכניסות לבניינים, גונב סנייפר, למרות שאין קשר בין הדברים אבל התוצאה היא אותה תוצאה.

כרגע אני אזהיר אותך שוב, אבל פעם אחרונה: בא לך לשחק נורמאלי? שחק, תתקמפר בקטנות כי לכולם מותר, ברגע שתחזור להיות שחקן גועלי אני אדאג להביא לך באן לתמיד.

Issue solved.

שם פרטי
    גיא
    קיבל לייק
    1 פעמים
    אני לא ישקר לך, לפעמים כשיש אנשים מסוימים בשרת, כיף לבוא עם פייק ניק ולהיות קצת טרול, אני בטוח שאפילו שאתה עשית את זה מתישהו. בכל מקרה בפעמים הבאות שאני יהי בשרת אני לא יהיה טרול , ואם כן אני יעשה את זה במידה.

ותאמין לי יורי, להיות טרול מוצלח לפעמים יכול ליהיות כיף בצורה מטורפת (אחד מתפקידיו של הטרול הוא ליצור רייג'ים אמממ)

למרות זאת, זה לא נותן הצדקה להביא לzakarum שוב פעם אדמין, כי הבאן שהוא הביא לי היה באמת בלי סיבה.
    נערך בפעם האחרונה על ידי domo2k : 17/06/11 ב 00:03

שם פרטי
    שחר
    קיבל לייק
    10 פעמים
    אני לא ישקר לך, לפעמים כשיש אנשים מסוימים בשרת, כיף לבוא עם פייק ניק ולהיות קצת טרול, אני בטוח שאפילו שאתה עשית את זה מתישהו. בכל מקרה בפעמים הבאות שאני יהי בשרת אני לא יהיה טרול , ואם כן אני יעשה את זה במידה.

ותאמין לי יורי, להיות טרול מוצלח לפעמים יכול ליהיות כיף בצורה מטורפת (אחד מתפקידיו של הטרול הוא ליצור רייג'ים אמממ)

למרות זאת, זה לא נותן הצדקה להביא לzakarum שוב פעם אדמין, כי הבאן שהוא הביא לי היה באמת בלי סיבה.
    אני לא מצפה לאדמין תאמין לי.
    אוראל המנהל של הסאבו אמר שלא משנה מה קורה עם האדמינים, הם יישארו, אדמין יכול להביא למישהו קיק סתם כי הוא לא מתאים לו לעין, וזה מה שקרה.
    ואני סומך עליך שאתה כבר תקבל באן

שם פרטי
    גיא
    קיבל לייק
    1 פעמים
    אז זאת הסיבה אה?הבאת לי קיק כי לא התאים לך שהרגתי אותך משהו כמו 10 פעמים ברצף?

Yurjah Yurjah מנותק ותיק
    קיבל לייק
    17 פעמים
    טרול כושל לא מצחיק.
    טרול רגיל (בדרך כלל הוא גרוע) יעצבן את כולם בבת אחת, ולא יהיה מצחיק עד כדי כך.
    טרול מוצלח יצליח להצחיק את כולם, חוץ מבן אדם אחד או שיצליח לעשות טרולינג שבודדים יודעים.

רוצה להיות טרול מוצלח?
    קח M9 ותשתמש בו ובסכין בלבד. עדיף סכין.

היית חייב לראות מה קורה שמשתמשים בשיטה כזו, בסוף כולם זרמו לאורגיית סכינים אל תוך הלילה.
    (אממ >.>)

שם פרטי
    שחר
    קיבל לייק
    10 פעמים
    אז זאת הסיבה אה?הבאת לי קיק כי לא התאים לך שהרגתי אותך משהו כמו 10 פעמים ברצף?
    הבאתי לך קיק כי עצבנת אותי איך ששיחקת .
    האשכול הזה והשהות שלך בשרת מראה שאני צדקתי, כמו תמיד. חבל שזה עלה בRCON חחחח, צריך עכשיו לסבול קללות מכל מיני SUDAKI כאלה

שם פרטי
    גיא
    קיבל לייק
    1 פעמים
    לא יורי, ככה משחק טרול חובבן.לטרול אמיתי צריך שיהיה גם סקילים, והוא ידע להשתמש בסקילים הללו כדי לעשות רייג' ופליים.אם אני מגיע למצב שאנשים מאחלים לי שיהיה לי סרטן בראש בגלל שאני יושב עם ak ארוך בבניין ספאון בCrash והם לא מצליחים להרוג אותי, ושולחים 10 קיקים, אני רואה בעצמי טרול מוצלח. ואדון שחר, אז אתה כן מודה שהבאת לי קיק בגלל רייג'

וזאת לא הסיבה ששחר העיף אותי, כשהייתי בהגנה רצתי לםb link בתחילת הראונד והרגתי אותו איזה פעמיים, אז הוא ממש התעצבן.
    נערך בפעם האחרונה על ידי domo2k : 17/06/11 ב 07:30

שם פרטי
    שחר
    קיבל לייק
    10 פעמים
    לא יורי, ככה משחק טרול חובבן.לטרול אמיתי צריך שיהיה גם סקילים, והוא ידע להשתמש בסקילים הללו כדי לעשות רייג' ופליים.אם אני מגיע למצב שאנשים מאחלים לי שיהיה לי סרטן בראש בגלל שאני יושב עם ak ארוך בבניין ספאון בCrash והם לא מצליחים להרוג אותי, ושולחים 10 קיקים, אני רואה בעצמי טרול מוצלח. ואדון שחר, אז אתה כן מודה שהבאת לי קיק בגלל רייג'
    f
    כן, איפה הבעיה פה?

הסמל האישי של Sefush
    Sefush Sefush מנותק ג'וניור
    שם פרטי
    Razerrraaahhh
    קיבל לייק
    4 פעמים
    הגיימפליי שלי חחחחחחחח FNATIC LIGHTERS PRO PUBLIC
    אל תדליק אותי סתם ...

w1ndz w1ndz מנותק טירון
    שם פרטי
    Dimj
    קיבל לייק
    1 פעמים
    בואנה הוא מכיר את כולם ה "חובבן" הזה..

Yurjah Yurjah מנותק ותיק
    קיבל לייק
    17 פעמים

וזאת לא הסיבה ששחר העיף אותי, כשהייתי בהגנה רצתי לםb link בתחילת הראונד והרגתי אותו איזה פעמיים, אז הוא ממש התעצבן.
    זה אותו הדבר כמו שתקלל את כל השרת ותגיד "umad?". אותו עקרון נמצא בקימפור של טרול גרוע, שנמצא בגרוטאות של סטרייק ומחכה לאויב שיגיע. אין מצחיק במה שכאלה שחקנים עושים ותהיה לי, ולשאר האדמינים, סיבה טובה מספיק להביא באן כי אתה הורס לשאר השחקנים שבאים להתחמם או סתם לשחק כדי לכייף.

שם פרטי
    שחר
    קיבל לייק
    10 פעמים
    ותאמין לי דומו, בתור אחד שהיה מתגרה באדמינים לפני 3 שנים והיה מקבל על זה באנים תאמין לי ש200 דקות זה כלום

נושאים דומים

1. כל האדמינים של COD4.IL PROMOD
    על ידי natiliser בפורום Call of Duty
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 01/07/10, 22:34
  2. תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 18/05/08, 22:07
  3. בעיה|לא מצליח להכנס לשרת של COD4.IL
    על ידי floopy בפורום Call of Duty
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 30/11/07, 22:36
  4. פקודות של אדמין וג'י אמ