כן שחר, כי כשהיית אדמין ושחקנים קימפרו בבניין של הספאון שתקת וזה לא הפריע לך בכלל, נכון?
אני אומר ככה: אם כל אחד פה מסוגל ליותר מהאדמינים שנמצאים בשרת, אני רוצה לראות אתכם קונים שרת ומנהלים אותו בחוקים שלכם. לא טוב לכם עם האדמינים, תצטרכו להתמודד. גם בחיים לא תמצאו בוס שעונה על הדרישות שלכם, רק שאנחנו לא בוסים שלכם או השרת, אלא נבחרנו לנהל אותו מתוך הסכמים עם בעלי השרת. (הקטע הוא שרק אתם באים עם הטענות... מעניין)
אם כבר סגרתי את העניין הזה, כל חפירה לגבי עניין האדמינים בשרת תזכה אתכם במנוחה של 24 שעות, אני לא מעוניין לראות חפירות בשרת שאמורות להתקיים בפורומים, ולהגיד את האמת יש שחקנים שהחפירות מהסוג הזה מפריעות להם.
Sefush, אתה טרול כושל.
נערך בפעם האחרונה על ידי Yurjah : 16/06/11 ב 22:25
מה הקשר יורי? אני כל מי שנכנס אפילו לשנייה לSPAWN HOUSE קיבל באן ליומיים, אתם מתרגשים יותר מידי מהחוקים וזה, תכלס אני בא לפאב לשחק משחק זורם ולא טקטי .
ודומו ההומו קיבל באן ל10 דקות כי הוא קוקסינל, והגיע למצב ש6 אנשים הביאו לו PB KICK
איך שניה, שהערתי לך על זה לקראת סוף הראונד? עזוב התקרצצויות פשוט אל תגזים עם זה.
ודומו קיבל באן לחצי שעה בפעם האחרונה שהייתי... טוב לפחות עכשיו הוא לא מכחיש שהוא V1tal.
אני משתמש בריל ניק שלי עכשיו כי זה משעשע לראות אתכם מתעצבנים כשאני הורג אותכם, בלי קשר לטקטיקה שלי.גם כשעשיתי רש לספאון שלכם התחלת לקלל ולשלוח pb_kick.אין לך שום סיבה לכעוס עליי. אתה עשית שימוש לרעה בסמכויות שלך כי לא יכלת להתמודד עם הגיימפליי שלי.פה אתה רושם שאני אפס ולא יודע לשחק, ובשרת בכלל היית משוכנע שאני ofekkk.
אני מתחיל לחשוב שאתה סתם טרול שמשחק בכל אחד פה, אבל אני אניח לרגע שאתה לא.
בפעמים שאתה עושה ראש, אני מתפלא עליך ועולות לי הציפיות שאולי שינית את הגישה שלך. אבל לא - אתה ממשיך לחזור על הטעויות האלה. מה כל כך מספק בלעשות דווקא?.
ברגע שתפסיק לעשות דברים מתסכלים, לאט לאט כולם ירדו ממך. אני, ושאר צוות האדמינים, לא סתם נטפלים אליך ואל כל קאמפר שמפחד לסכן את עצמו בשרת פאבליק. אם אתה טוען שאתה אוהב לראות איך שחקנים דופקים רייג'ים בגללך, וזה רק מוכיח שלא מגיע לך לשחק בשום שרת שהוא בכלל. אתה לא שונה מאלה שעושים בלוק בכניסות לבניינים, גונב סנייפר, למרות שאין קשר בין הדברים אבל התוצאה היא אותה תוצאה.
כרגע אני אזהיר אותך שוב, אבל פעם אחרונה: בא לך לשחק נורמאלי? שחק, תתקמפר בקטנות כי לכולם מותר, ברגע שתחזור להיות שחקן גועלי אני אדאג להביא לך באן לתמיד.
Issue solved.
אני לא ישקר לך, לפעמים כשיש אנשים מסוימים בשרת, כיף לבוא עם פייק ניק ולהיות קצת טרול, אני בטוח שאפילו שאתה עשית את זה מתישהו. בכל מקרה בפעמים הבאות שאני יהי בשרת אני לא יהיה טרול , ואם כן אני יעשה את זה במידה.
ותאמין לי יורי, להיות טרול מוצלח לפעמים יכול ליהיות כיף בצורה מטורפת (אחד מתפקידיו של הטרול הוא ליצור רייג'ים אמממ)
למרות זאת, זה לא נותן הצדקה להביא לzakarum שוב פעם אדמין, כי הבאן שהוא הביא לי היה באמת בלי סיבה.
נערך בפעם האחרונה על ידי domo2k : 17/06/11 ב 00:03
אז זאת הסיבה אה?הבאת לי קיק כי לא התאים לך שהרגתי אותך משהו כמו 10 פעמים ברצף?
טרול כושל לא מצחיק.
טרול רגיל (בדרך כלל הוא גרוע) יעצבן את כולם בבת אחת, ולא יהיה מצחיק עד כדי כך.
טרול מוצלח יצליח להצחיק את כולם, חוץ מבן אדם אחד או שיצליח לעשות טרולינג שבודדים יודעים.
רוצה להיות טרול מוצלח?
קח M9 ותשתמש בו ובסכין בלבד. עדיף סכין.
היית חייב לראות מה קורה שמשתמשים בשיטה כזו, בסוף כולם זרמו לאורגיית סכינים אל תוך הלילה.
(אממ >.>)
לא יורי, ככה משחק טרול חובבן.לטרול אמיתי צריך שיהיה גם סקילים, והוא ידע להשתמש בסקילים הללו כדי לעשות רייג' ופליים.אם אני מגיע למצב שאנשים מאחלים לי שיהיה לי סרטן בראש בגלל שאני יושב עם ak ארוך בבניין ספאון בCrash והם לא מצליחים להרוג אותי, ושולחים 10 קיקים, אני רואה בעצמי טרול מוצלח. ואדון שחר, אז אתה כן מודה שהבאת לי קיק בגלל רייג'
וזאת לא הסיבה ששחר העיף אותי, כשהייתי בהגנה רצתי לםb link בתחילת הראונד והרגתי אותו איזה פעמיים, אז הוא ממש התעצבן.
נערך בפעם האחרונה על ידי domo2k : 17/06/11 ב 07:30
הגיימפליי שלי חחחחחחחח FNATIC LIGHTERS PRO PUBLIC
אל תדליק אותי סתם ...
בואנה הוא מכיר את כולם ה "חובבן" הזה..
זה אותו הדבר כמו שתקלל את כל השרת ותגיד "umad?". אותו עקרון נמצא בקימפור של טרול גרוע, שנמצא בגרוטאות של סטרייק ומחכה לאויב שיגיע. אין מצחיק במה שכאלה שחקנים עושים ותהיה לי, ולשאר האדמינים, סיבה טובה מספיק להביא באן כי אתה הורס לשאר השחקנים שבאים להתחמם או סתם לשחק כדי לכייף.
ותאמין לי דומו, בתור אחד שהיה מתגרה באדמינים לפני 3 שנים והיה מקבל על זה באנים תאמין לי ש200 דקות זה כלום