עשו לנו היום תדרוך איך לפנות נשים וילדים וקבלנו חוברת צביעה לקיץ :מוזר:
חחחחחח
והעיקר שתחזור בריא ושלם![]()
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה לעזאזל תעשו עם חוברת צביעה לקיץ טוב שלא הביאו לכם פאזל... :קיר:Originally posted by DM|old@Jul 20 2005, 08:36 PM
בהצלחה אחי!
מבין אותך אבל זה למען המדינה !!
תחזור שלם אחי!
בהצלחה
תודה כפרה, שהשם ישמור גם עלייך !@Originally posted by man-street@Jul 20 2005, 06:43 PM
בהצלחה אחי!
מבין אותך אבל זה למען המדינה !!
תחזור שלם אחי!
בהצלחה
גיא רק שתידע שאתה הולך לעשות חטא לא משנה אם אתה מאמין בזה או לא , אסור לגרש יהודים
אני לא הולך לגרש אותם - אני פשוט מעביר אותם למקום יותר טוב בשבילהם :קול:Originally posted by sHkaBuBuLu@Jul 21 2005, 02:17 PM
גיא רק שתידע שאתה הולך לעשות חטא לא משנה אם אתה מאמין בזה או לא , אסור לגרש יהודים
יהודי לא מגרש יהודי
וגם לא מזיז אותו קצת
![]()
תיהיה עדין איתם
יהודי לא מגרש יהודי חח
איך הם שרים את זה
ותחזור בשלום![]()
תחזור בשלום:]
יהודי לא מגרש יהודי...
אבל היהודי, סליחה, הישראלי חי במדינה דמוקרטית ואם עוברת הצבעה בכנסת בקשר לנושא אז הוא צריך להבין שהוא צריך להתפנות כי הכנסת מייצגת את העם.
Proud Member of EvoLuTioN Clan :: #eVo.team @ Quakenet »
U Are So SmartOriginally posted by GarGaMeL-@Jul 23 2005, 12:30 AM
יהודי לא מגרש יהודי...
אבל היהודי, סליחה, הישראלי חי במדינה דמוקרטית ואם עוברת הצבעה בכנסת בקשר לנושא אז הוא צריך להבין שהוא צריך להתפנות כי הכנסת מייצגת את העם.
איזה גיא זה...שיעור אזרחות עאלק...ודרך אגב מר ידעני, זה לא התקבל בהחלטה של הכנסת, זו החלטת ממשלה בפורום הקבינט המדיני.Originally posted by GarGaMeL-@Jul 22 2005, 10:30 PM
יהודי לא מגרש יהודי...
לך בשלום תחזור בשלום.
איזה גיא זה...שיעור אזרחות עאלק...ודרך אגב מר ידעני, זה לא התקבל בהחלטה של הכנסת, זו החלטת ממשלה בפורום הקבינט המדיני. [/b][/quote]Originally posted by DM|old+Jul 23 2005, 04:28 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (DM|old @ Jul 23 2005, 04:28 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-GarGaMeL-@Jul 22 2005, 10:30 PM
יהודי לא מגרש יהודי...
details details....
Proud Member of EvoLuTioN Clan :: #eVo.team @ Quakenet »
אין מה לעשות הוא גויס לזה אם הוא יסרב פקודה הוא ישב בכלא בשביל לצאת טהור? זין תעשה מה שאומרים לך בשלום תחזור בשלום.
שמעו אנשים אתם אף פעם לא הייתם שם...אני יש לי שם שתי משפחות ,דודים...15 אנשים שתי משפחות חחחחח!!!
ואני אומר לכם נשמות שהמקום הזה אחד היפים בארץ ואתם לא מבינים למה הם מתנגדים כי לא הייתם שם אף פעם...!!זה מקום אין אין סוף...אבל מצד שני למה חייליפ צריכים למות בהגנה על ההנאה שלהם והדיעות שלהם...ואני מבטיח לך אחי שחצי מהם כבר מתצים לעזוב ורק רבע מהמתנחלים מתכוונים להתנגד להתנתקות במכות אחי...סמוך עלייייי....חצי מחכים ליום הזה כדי לברוח משם למקום מוגן...הם מתים לעזוב כבר פול זמן אבל לא היה להם ת'כסף לעבור לעיר גדולה,למצוא עבודה חדשה ובית ספר ואף אחד לא היה קונה בית בהתנחלות מבינים??
הקיצר חפרתי קצת יותר מדי לא?
הסיבה היחידיה שצהל מגן עליהם זה בגלל שאריאל שרון ב 67 אמר לל"מתנחלים" ללכת להתיישב שם ועכשיו הוא אומר להם לצאת
"הסיבה היחידיה שצהל מגן עליהם זה בגלל שאריאל שרון ב 67 אמר לל"מתנחלים" ללכת להתיישב שם ועכשיו הוא אומר להם לצאת"
תאכלס אתה צודק...
יודע מה העצה שלי למתנחלים ?
תשתו תעשנו ירוק ותשחקו סנוקר כמו כל היום!!!
מה חפרתם מהההההההההההה?
אני הולך לאכול חצץ מתנחלים ואתם מדברים איתי על שרון וגבולות 67 - סאמאמאמאמק המדינה הזאת, לא מספיק נתתי 6 שנים שרות חובה ו- 17 שנה מילואים עכשיו גם ללכת להוציא ילדות דתיות מהבית שזורקות עלייך עוגות דבש וכפכפי עץ - בלאטטטט :קיר: