שחר אני לא יוכל לבוא היום לקרב שלי היום בשעה הזאת יש לי אימון אז תידחה לי את הקרב אבל לא למחר כי חוגגים לאבא שלי יום הולדת אז יום שישי או שבת או ראשון
תודה מראש.
שחר אני לא יוכל לבוא היום לקרב שלי היום בשעה הזאת יש לי אימון אז תידחה לי את הקרב אבל לא למחר כי חוגגים לאבא שלי יום הולדת אז יום שישי או שבת או ראשון
תודה מראש.
נוווווווווווו מה נסגר כל יום לדחות????
בסוף הטורניר ידחה ל 2013!!!
שחר מי שתמיד דוחה ודוחה, פשוט תוריד אותו מהרשימה.
מי שלא בא לא משחק
נגמר הסיפור
ממתי יש חוגים בשעה 21:00 O_O
אנחנו נוסעים למסעדה אבל זה בכלל לא קשור אתם שאלתם אם אני יוכל לבוא בחג ראש השנה לא 8 ימים אחרי החג כי אתם דחיתם כל הזמן בגלל לאגים או "סיבות אישיות" וזה כבר לא אשמתי!!!
רוצים להדיח אותי מהתחרות תדיחו.
מה חשבתם שאין לי חיים ושכל הזמן אני בסאמפ??מצטער אין לי יוכל לבוא.....
אתה לא משחק היום אתה משחק מחר![]()
תקשיב שחר אני לא בטוח עם אני יוכל להשתתף היום בטורניר . עם תוכל לדחות למחר אז אני יוכל לבוא .
תודה מראש
RtK RespecT
אני יכול מחר אבל תגידו באיזה שעה
אני נגד סטיבן בטורניר סאוון. אני והוא יכולים מחר בצהריים לא בערב בגלל שמחר יום שישי .
שחר בבקשה תעשה את זה מחר
תודה מראש
טוב שנזכרתה להודיע..
סטיבן ניצח אוטומתית
מצטער.... אלא אם סטיבן יכתוב לי בסקייפ/בפרטי שהוא מסכים שזה יהיה מחר
*אדיר ובצים מה הקטע ששתיכם לא הגעתם???
יש לכם מחר קרב (21.9) בשעה 15:30
אם לא תגיעו תיפסלו אוטומתית
שחר אם שניהם לא יבואו יש סיכוי שאולי תעשה עוד מיני טורניר כדי שיהיה בדיוק אנשים לשמינית גמר?
אה וסטיבן כתב שהוא יכול מחר אז למה שהוא ינצח אוטומטית?
אתם לא אחים? למה לו יש אירוע ולך אין? חחח
ושחר יש מצב שזה יצא לפועל? ככה הטורניר ימשיך חלק ככה בשמינית גמר...
אני לא יכול מחר יש לי אירוע משפחתי , 5-6 מחר זה טוב .
שחר כל הזמן ילדים דוחים את הטורניר... אני אומר תעשה מהשלב הבא שמי שלא מגיע יפסיד טכני... אם לא שמת לב הטורניר שאמרת לי שביום שלישי מתקיים חצי גמר עוד לא נגמר אפילו הסיבוב הראשון... בסוף זה יהיה טורניר סוכות. באמת אנשים מבריזים... כתבו שעות נוחות אז לפחות תעמדו בהם...
שחר אני כתבתי שמתאים לי בשעות 14:00 - 15:00 ונתתם לי את הטורניר ב21:30.
תסתכל בטופס הרשמה שלי ותראה את השעות הנוחות
שחר נראה לי שאני יודע למה אנשים לא מגיעים לטורניר... קודם כל הוא היה אמור להיות בחג אז בערב/לילה זה טוב והטורניר עוד לא מתקרב לסיום והיום כבר יום שישי(3 ימים אחרי החג)... אבל תראה נגיד שתי דוגמאות:גם betzim אמר שהוא רוצה צהריים ונתת לו ב22:00 וגם גיא ביקש 2-3 בצהריים נתת לו ב21:30 הבנת? בקושי התחשבת בשעות שאנשים ביקשו... היית אמור לעשות את הטורניר השנתי בסוכות ככה יש יותר משבוע לתכנן ולעשות הכל כי ראש השנה זה 3 ימים וסוכות זה שבוע וחצי...
תגידו למה כולכם מתערבים מה הקטע שלכם??
יש להם יד ופה נכון??
תנו להם לדבר
http://www.szf.co.il/f306/t155352/ קח שחר מאוד יעזור לך זה של שנה שעברה התנהל בצורה טובה מאוד
היה שבוע לעשות תקרב ומודעים לאדמין בפרטי מתי הזוג יכול לעשות עדיף שתעשה את זה ככה
במקום להתכווח עם ילדים פה