ani omer
shem b kitnot
o bhuz larez
ani omer
shem b kitnot
o bhuz larez
בבקשה תענו לי רגע אני מפחד אני רוצה להיתקבל לקבוצת כדורגל לליגה ואני מעשן נרגילה איזה חודש והפסקתי !!!!! בכלל לא עישנתי כבד רק מדי פעם בבקשה תעזרו לי מה לעשות בבקשה!!!!!!!!!!!!!!!!!
יעלו אליי הוא לא בבקשה תענו לי בבקשה אני חייב לדעת דחוף
קיצר חאלס מספיק הפכנו את זה לספאמ מטורף..
מעכשיו רק מי שבא שיגיב אם הוא בא או לא..
לא לא יעלו עליך אל תדאג... כל מי שאני מכיר בקבוצה כמעט מעשן..
tno lo ban
:בוכה: :בוכה: בבקשה תענו לי רגע אני מפחד אני רוצה להיתקבל לקבוצת כדורגל לליגה ואני מעשן נרגילה איזה חודש והפסקתי !!!!! בכלל לא עישנתי כבד רק מדי פעם בבקשה תעזרו לי מה לעשות בבקשה!!!!!!!!!!!!!!!!!
יעלו אליי הוא לא בבקשה תענו לי בבקשה אני חייב לדעת דחוף
:בוכה:
קרינוש אל תדאג בגלל שלוש ראשים שטחנת לא יקרה כלום תהיה בריא שיעברו עליך שנים יפות בתור קשר שמאלי
גרינוש**
israel bo lto-israel
ts
bobo
אמרתי לך לא$%^@$^@$&@%^!^
חאלס לחפור!!!
מעכשיו רק מי שבא ישיכתוב וזהו...
בינתיים זה אני ונירן אני יודע שבאים כל השאר מפקירים..
תביא אייפי אחיOriginally posted by PoKi`@Jul 19 2005, 12:15 AM
israel bo lto-israel
ts
bobo
אחי אני צריך מישו מהוד השרון שיבוא איתי אני לא בא לבד
תביא אייפי אחי [/b][/quote]Originally posted by GreeN*EffcT+Jul 19 2005, 02:16 AM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (GreeN*EffcT @ Jul 19 2005, 02:16 AM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-PoKi`@Jul 19 2005, 12:15 AM
israel bo lto-israel
ts
bobo
lo ata
lo roze stavo
and sol i come 2
וואלה אחי בכל הזמן שעישנתי גמרתי אוליי 2 ראשים אז יעלו אליי שאני עישנתי פעם נרגילה הוא לא !?!?Originally posted by X-type@Jul 19 2005, 12:15 AM
קרינוש אל תדאג בגלל שלוש ראשים שטחנת לא יקרה כלום תהיה בריא שיעברו עליך שנים יפות בתור קשר שמאלי
גרינוש**
איך אתה בא?
מה יעלו איך הם יכולים לעלות אם אתה לא בא חמש דקות אחיר שסיימת ראש ואתה מסריח מנרגילה לא יעלו
איך אתה בא?!
אתה בחוץ לארץ יא נוב..
סול תמצא עוד מישהו ובוא..
אני ישתדל אבל הוד השרטון מפקירים
מקסימום אני בא לבד
אני גם מעשן סיגריות ונרגילה לפוזה כי אני רוצה שילדים שאני לא מכיר בכלל ידעו כמה שאני עבריין בגלל שאני מעשן סיגריות ונרגילה K?
אפקט ירוק איזה לחץ האאא "באמא שלי לא מעשן בחיים לא נגעתי" מי ישמע אתה בחקירה האאא. שחר שומע דברו עם רוי שיקח אותי ואת אלון אלייכם
אבל עושים לי בדיקות רפואיות ...Originally posted by X-type@Jul 19 2005, 12:18 AM
איך אתה בא?
מה יעלו איך הם יכולים לעלות אם אתה לא בא חמש דקות אחיר שסיימת ראש ואתה מסריח מנרגילה לא יעלו
אני אומר לך בלי רועי!Originally posted by -HuxFluxXx-@Jul 19 2005, 02:19 AM
אני גם מעשן סיגריות ונרגילה לפוזה כי אני רוצה שילדים שאני לא מכיר בכלל ידעו כמה שאני עבריין בגלל שאני מעשן סיגריות ונרגילה K?
אפקט ירוק איזה לחץ האאא "באמא שלי לא מעשן בחיים לא נגעתי" מי ישמע אתה בחקירה האאא. שחר שומע דברו עם רוי שיקח אותי ואת אלון אלייכם
מה קשור יש לך עשן בריאות? יש לך ריאות שחורות? איך יעלו?
וישראל צודק! די להספיק לא יעלו ודי להילחץ
al tidag
sol i come with korkinet