עמוד 4 מתוך 8 ראשוןראשון 12345678 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 61 עד 80 מתוך 156

אשכול: עץ הפאדיחות

הסמל האישי של עומר22ש
    עומר22ש עומר22ש מנותק ג'וניור
    קיבל לייק
    0 פעמים
    יא סטלנים!!! שמעו את הסיפור שלי. יום שיש בלליה לא עשיתי ביד איזה חודש! ובערוץ האופנה בלליה משדרים תוכנית של דוגמניות עירומות מצתלמות אז חיכיתי בלילה הכול היה טוב ונעים אני בססבה שלי. בדרך כלל אמא שלי לא נכנסת בהפתע לחדר שלי אז פשוט ישבתי ועשיתי ביד. פתאום אני שומע את אמא שלי קרובה לדלת קיבלתי את הפחד של החיים שלי . אני ממהר להרים את המכנסים תוך כדי להעביר את הערוץ בדיוק ש סיימתי אמא שלי נכנסת ורואה אותי כולי אדום ומזיא. אחרי זה הייתי צריך לשכנע אותה שזה נורמלי לעשות ביד בגיל שלי. זו אחת מהפדיחות שלי (יש לי הרבה) אבל אין לי כוח לכתתוב אותם.

halfonito halfonito מנותק מתקדם
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי עומר22ש צפה בהודעה
    יא סטלנים!!! שמעו את הסיפור שלי. יום שיש בלליה לא עשיתי ביד איזה חודש! ובערוץ האופנה בלליה משדרים תוכנית של דוגמניות עירומות מצתלמות אז חיכיתי בלילה הכול היה טוב ונעים אני בססבה שלי. בדרך כלל אמא שלי לא נכנסת בהפתע לחדר שלי אז פשוט ישבתי ועשיתי ביד. פתאום אני שומע את אמא שלי קרובה לדלת קיבלתי את הפחד של החיים שלי . אני ממהר להרים את המכנסים תוך כדי להעביר את הערוץ בדיוק ש סיימתי אמא שלי נכנסת ורואה אותי כולי אדום ומזיא. אחרי זה הייתי צריך לשכנע אותה שזה נורמלי לעשות ביד בגיל שלי. זו אחת מהפדיחות שלי (יש לי הרבה) אבל אין לי כוח לכתתוב אותם.
    נכון יש לך הרבה למה אתה ילד פאדיחותת דורש כאפה לעיןן

omrig14 omrig14 מנותק טירון
    קיבל לייק
    0 פעמים
    לי יש 2

אחד זה שפעם נשבר לי הראש של הנרגילה (ההורים שלי לא יודעים שאני מעשן)
    באתי לזרוק את זה לזבל פתאום אבא שלי נכנס, תפסתי תושייה זרקתי מהחלון לפני שהוא שם לב...
    יום למחרת אני קם לבית ספר קולט שהשכנים שמו שקית ולידה פתק בלוח של הבניין ש"ראש חרסינה התנפץ על מרפסתם"
    יש לקחתי את זה זרקתי את זה לפח הכי רחוק מהבית ואלוקים יודע מי ראה את זה....

דבר שני לא לצחוק!!!!!!!!!!!!!!!
    הייתי עם חברה שלי הגענו לבית שלי ונהייתי חרמן רצח
    קיצר עשינו את זה ופתאום באמצע בא לי הנאד של החיים
    אני מתאפק ומתאפק ובא לבכות פתאום משתחרר לי....
    פאדיחה של החיים....
    אבל בסוף שניינו התפוצצנו מצחוק....

Bhitter Bhitter מנותק טירון
    קיבל לייק
    0 פעמים
    לפני שנה בערך הייתי עם מישהי, קרה מה שקרה ונסענו ביחד לת"א ובאוטובוס שלחתי הודעה לחבר שלי שהוא חייב לשמוע מה קרה אתמול בלילה
    מספר שניות אחר כך היא עושה לי "מה זאת ההודעה הזאת" ומראה לי את ההודעה שרציתי לשלוח לחבר...
    חחחחחח...

Shon_l Shon_l מנותק טירון
    קיבל לייק
    0 פעמים
    פעם לפני מלא זמן שהייתי באיזה כתה ה' נסעתי באופנעיים איזה ירידה משהו של 3 קומות ירידה אני יורד את זה,עכשיו בסוף יש איזה גדר כזאת של אבנים בגבוה חצי מטר ואני כזה נוסע תחשבו איזה קמ"ש צברתי בירידה הזאת שזה בערך גובה של 3 קומות ירידה עכשיו רציתי לדפוק דריפט בסטייל משהו רציני עכשיו אני מפספס את זה,מול כל הכתה שלי אני נתקע בקיר הזה שם סלטה באוויר האופנעים שלי עפים לקיבינימט לכביש שהיה ליד נתקעים באוטו שהיה שם שריטה קטנה לאוטו אבל הנהג נבהל חשב נופל עליו טיל בקיצור אין אופנועים וגם נהרס הדלת של הנהג עכשיו כל החברים רצים אליי חושבים אני כבר מת או משותק חח ואז אני כזה בא קם אלהם ברגיל כולה שריטה קטנה שעברה אחריי יום..

עוד סטלה...

ביון הראשון של בית ספר עשו שיפוצים אז החליפו בין השירותים זה היה כתה ח' נראלי.

אני בא כזה לשירותים אם עוד חבר שלי וילד הומו מהכתה שלי והוא נכנס לשרותים ומתחיל להציק לי כזה לא זוכר מה הוא עשה אז אני לא יודע שיש עוד ילדה אחת בתא ליד וכזה אני בא נותן בעיטה לאיזה של המנעול וכזה אני קולט אותה ערומה ונשבר המנעול והיא השתנקרה...
    נערך בפעם האחרונה על ידי Shon_l : 05/09/08 ב 18:25

GuLaSh GuLaSh מנותק טירון
    קיבל לייק
    0 פעמים
    חחח משו שקרה לא מזמן עם חבר שלי שהוא מהפורום לא כזה פאדיחה אבל לא משנה..קיצר היינו במקס ברנר אני הוא ועוד שתי חברים וחברה שלו הייתה שם גם עם אבאשלה... אז אני כזהה מנסה לשלוח לה דברים בבלוטוס חחח ופתאום אני דופקק כזה בקול רםם, אחיי חברהשך לא מקבלת!~!~!! חחחח אבא שלה לא הבין נירלי

!Gone! אורח
    חח נסעתי באופניים ליפני שנה וזה קפצתי בראמפוט והמיכנסיים היו גדולות עלי וקיצר המיכנסיים נפלו וכמעט שברתי תסנטר חח

eXploade eXploade מנותק עתיק
    שם פרטי
    תמיר
    קיבל לייק
    320 פעמים
    שמועו פאדיחה שקרתה לי... היתה לי בכיתה ה' מורה בשם חגית... אני כל כך שנאתי אותה כל הזמן היתי יורד הלאה שהיה ניראת כמו משאית

היום המשאית (חגית) הגיעה לכיתה שלנו.. לא ראיתי אותה ואז כמה חברה כזה אתחלנו לדבר על חגית כולם שותקים כזה לא מבין למה??? אז אני צועק

"בואנה אתם שותקים כמו חגית הדבה המשאית הזאת" פיתום אני מסתכל אחורה אני רואה אותה חחחחחחח ישר רצתי לשרותים להיתחבא חחחח

כל השיעור היתי שם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

`Shox `Shox מנותק עתיק
    שם פרטי
    דניאל
    קיבל לייק
    3 פעמים
    חח יא סטלן קרא לי גם משוהו כזה..

חחח אבל זה לא פאדיחה לי אלה למורה חח זה היה גדול..
    אנחנו בשיעור מחשבים כולם עושים מה שבזין שלהם גולשים משחקים מה שאתם רוצים
    אני נכנס למשחק ישר המורה (דגנית הדגדגנית) צועקת עליי כבה את המשחק אסור משחק ...
    קיצור בהפסקת מחשבים תפסתי עליה עצבים שמתי לה אתר פורנו בתור אתר בית חח והיא צריכה "להראות לנו איך לעשות מצגת הומוריסטית"
    קיצור היא נכנסת לאינטרנט אתם קולטים זה מפעיל סירטון לבד ואני נקרע והיא נהייתה אדומה שיואו!!! חחיחיחיחיחיחי
    זה היה לפני שנה וחצי סורי על החפירה

thedarkmoon767 thedarkmoon767 מנותק טירון
    קיבל לייק
    0 פעמים
    טוב גם לי יש 2

זה קרה שנה שעברה כיתה י' המורה לספורט שלנו אמר לנו לרוץ 5 סיבובים (היינו עם עוד כיתה) אחרך אמר לנו לשעות חימום קיצר ישבתי ועשיתי פרפר ופתאום תקעתי פלוץ אחד החזקים כולם שמעו וזה קרה לי גם בחדר קושר שהרנתי משקולות חחח.

פעם אחת לבשתי בוקסר משוחרר אחו שרמוטה ומכנסיים הלכתי לבית ספר אחרי לפני שחזזרתי הביתה קרעתי את המכנסים
    הלכתי הביתה והבית שלי היה נעול לא היה לי מפתח אז חיכיתי עד שמישהו עם מפתח יבו קיצר ישבתי מול הגינה והיו גננים והם הסתכלו עליי ולא הבנתי למה פתאום אני קולט שהזיין שלי בחוץ אוי זאת הייתה אחת הפדיחות שלי
    נערך בפעם האחרונה על ידי thedarkmoon767 : 18/10/08 ב 03:39

`Shox `Shox מנותק עתיק
    שם פרטי
    דניאל
    קיבל לייק
    3 פעמים
    חחחחחחחחחחחחחח the dark moon הרגת אותי!!

הסמל האישי של DjLove
    DjLove DjLove מנותק גורו
    שם פרטי
    סתיו
    קיבל לייק
    1 פעמים
    חחח איזה קרועים אתם ..
    פעם אוננתי בחדר וזה ושכחתי שאמא שלי ישנה אז ראיתי סרטוני סקס על ווליום דיי גבוהה אמא שלי התעורהה מהרעש של ה: " אההה אאהה אאה ואווווא אהה. " שהוא דפק אותה היא התעוררה וקולטת אותי עושה ביד XD

הסמל האישי של Mr_BaRaKs[T]X[x]ツ
    Mr_BaRaKs[T]X[x]ツ Mr_BaRaKs[T]X[x]ツ מנותק גורו
    שם פרטי
    ברק
    קיבל לייק
    5 פעמים
    חח חכם אתה סתיו
    חח לי היה אחד טוב..
    ביסדוי בכיתה ה'..
    עשיתי ביד בחשבון..
    וגמרתי ואז אני רוצה לצאת לשירותים והיא לא נתנה..
    ואני כזה שעה עם היד בזין עם השפיך

`Shox `Shox מנותק עתיק
    שם פרטי
    דניאל
    קיבל לייק
    3 פעמים
    בכיתה ה' לא יוצא שפיך..

הסמל האישי של _YoNi_MF_
    _YoNi_MF_ _YoNi_MF_ מנותק ג'וניור
    קיבל לייק
    0 פעמים
    כתה ו' קיצר אני וחברים שלי התחלנו להשמיע קולות של המורה שלי באמצע סקס כל הבצפר שמע ואז המורה עוברת לידנו
    זה היה קורע...............ח

עוד אחת :
    הייתי באיזה טיול לא זוכר, אז היה תשירותים הכימיים האלה או איך שאומרים את זה קיצר אני פותח תדלת, ואני קולט איזה ילדה בפנים עומדת חצי עירומה עם הכוס שלה בחוץ חח איזה פדיחה יעלא, גם הייתה מכוערת.......חחחחחחח
    נערך בפעם האחרונה על ידי _YoNi_MF_ : 10/11/08 ב 20:14

הסמל האישי של ראש1
    ראש1 ראש1 מנותק טירון
    קיבל לייק
    0 פעמים
    בואנה אתם רציניים זה לא פאדיחות.

פאדיחות זה להיות עם תימניה בבית כשכולם ישנים ואז היא מעירה את כולם והם מחכים לך בסלון עם פרצוף הזוי ב6 בבוקר נקרעים מצחוק.
    פאדיחות זה ששני חברים שלך עובדים עליך מול כל הביצפר שיש מישהי כוסית ששאלה שביקשה שתיגש אליה רק כדי לשמוע את הצחוק של שכבה שלמה בקניון כשהיא מנפנפת אותך.
    פאדיחות זה שאתה חייב לחרבן בקיאקים בכפר בלום ולקחת את המסלול הארוך ואין ברירה אלא לעשות את זה תוך כדי שחברים שלך מחזיקים אותך לתוך המים.

חחח

הסמל האישי של Sylo
    Sylo Sylo מנותק ותיק
    קיבל לייק
    0 פעמים
    הקפצה..

באמצע השיעור הלכתי לשאול את המורה משהו ופיתאום נפלו לי המיכנסים וכול הכיתה כזה מיסתכלים
    אזיה פאדיחה זה היה.
    נערך בפעם האחרונה על ידי Sylo : 30/11/08 ב 16:54

הסמל האישי של koko1
    koko1 koko1 מנותק מתקדם
    קיבל לייק
    0 פעמים
    חחח זה פדיחה רצח
    עכשיו אני בשיעור ספרות
    ועומד לי הזין
    קיצור מהמיכנס אני מתחיל לשחק איתו
    פיתאום אני קולט כמה בנות מיסתכלות אלי במבט של
    אאאאאאאאאאאאאאאאממממממממממממממללל'הההההההה