כבר אמרתי לך באיסיקיו.......
חבל לפרוש... לכולם מגיע הזדמנות שנייה.... ואתה תמיד יכול לקחת תצמך בידיים ולמחוק את כל הצי'טים..
אני יודע ומאמין שכולם פה יסלחו לך... וזאת רק דוגמא לכל הילדים הקטנים פה שיראו שאפשר למחוק תצ'יטים ולפתוח דף חדש!
בהצלחה....
כבר אמרתי לך באיסיקיו.......
חבל לפרוש... לכולם מגיע הזדמנות שנייה.... ואתה תמיד יכול לקחת תצמך בידיים ולמחוק את כל הצי'טים..
אני יודע ומאמין שכולם פה יסלחו לך... וזאת רק דוגמא לכל הילדים הקטנים פה שיראו שאפשר למחוק תצ'יטים ולפתוח דף חדש!
בהצלחה....
ניב...מה תגיד על זה ששיחקתי פעם עם צ'יטים ועכשיו אני כבר לא משחק בערך שנה וחצי ועדיין חושבים שאני צ'יטר אין מה לעשות יש כאן אנשים טיפשים שחושבים "פעם צ'יטר תמיד צ'יטר" ואני שם עליהם זין אז תעשה כמוני ותמשיך...למרות שאין פלא שחושבים שאני משחק עם צ'יטים גם כי אני טוב מדי וגם כי אני עם אבנר בקלאן :/
Oren tale ta demo selha ia no0b :בוכה:
זהו שלי אין כוח כול משחק להעלות דמו ואין לי כוח לילדים הקטנים והמציקים שיראו אותי בסרבר יעשו עלי ווטים ויגידו חת חתול רדר ווט היממ אז עדיף ככה שהעניין ירגע אולי אני יחזור לא בזמן הקרוב...
משהו לא קשור ...פשוט לא רצתי לפתוח נושא
איך אני משנה תשםם שליי פה ??? יענו איפה אני רושםם תניק שאני רוצה שיהיה ..{בסטלה}
ניב מה המצב אח שלי? שמע אני לא שחקן טוב אני בקושי יודע לשחק בטקטיקל אבל לזהות שחקנים טובים(סוסים) אני יודע ואני יודע שאתה שחקן טוב בלי צ'יטים שהייתי אצלך שיחקת מצויין פתחת לכולם את הצורה ואני ראיתי שזה היה בלי צ'יטים הלוואי ותחזור לשחק כי בלי ה-GO GO GO בבוקר ובלי ה-GO GO GO בצהריים ובלי ה-GO GO GO בערב אני לא יודע איך תחייה אל תשים על אף אחד תחזור לשחק יאללה ביי אחי.
D4rk^CobrA
נערך בפעם האחרונה על ידי Mafioso : 25/05/06 ב 15:27
חחח רן מה אתה מגיב מהמשתמש של יותם ?במקור פורסם על ידי FireMan
לא יודע איך מישהו יכול לקרוא לך ציטרבמקור פורסם על ידי Monkey.Mp3
אבל אהבתי שקראתה לי ציטר ששיחקתה מולי פעם באיזה שרת סתם ככה אחד על אחד :\
פתח דף חדש... אל תהרוס את הכייף של המשחק וזהו...
וחוץ מיזה ניב בלי ראדאר אתה סוס יש לך טקטיקוט וששליטה בנשק..!
אז תחזור לשחק בלי צ'יטים וזהו פשוט תמחק את זה ותישבע לעצמך שאתה לא נוגעי בזה יותר וזהו.!
BB GL AHI
ניב מהמצב אח שלי? שמע אני לא שחקן טוב אני בקושי יודע לשחק בטקטיקל אבל לזהות שחקנים טובים (סוסים) אני יודע ואני יודע שאתה שחקן מצויין שהייתי אצלך ראיתי איך שיחקת בלי צ'יטים פתחת לכולם את הצורה הלוואי ותחזור כי אני לא יודע איך תסתדר בלי ה-GO GO GO בבוקר ובלי ה-GO GO GO בצהריים ובלי ה-GO GO GO בערב אל תשים על אף אחד ותחזור לשחק יאללה ביי אחי.
D4rk^CobrA
קשה לך להגיד כמוך?
קיצור אמרתי לו את זה הוא יצא נוב ביותר קח הזדמנות שניה אם אתה רוצה לשנות ניק תגיד לי
cya mate gl hf @ soliter :כן:
יגאל אללאק אתה כנס לאיסיקיו :]במקור פורסם על ידי KukuMalu
אמרתי לך אתה לא חייב לפרוש...
אפילו ששיחקת מולי עם ציטים ועוד הכחשת אני אישית מוכן לסלוח לך..
פתח דף חדש בלי ציטים וזהו.
בקיצור בהצלחה.
וזה לקח לא לשחק מולי עם ראדאר כי.
yTmGoD know everything ;]
:מעלה:במקור פורסם על ידי System32`
איזה לימוןן אתה מה אתה נוטש?!?
תישאר לשחחחק בוא תשתגעעעע ולא נורא אם עלו עליך,זה קורה
ואם אתה משחק בשביל שאנשים אחרים יגידו עליך דברים אז זה לא טוב..תשחק בשבילללך ולא בשביל השם ...
אני יחזור בחופש כמו שאמרתי :כן: