חעחעחעח נדפקתה :]
חעחעחעח נדפקתה :]
unnunu ownd
אתה לא צ'יטר ויש לך גלובאל באן על צ'יטים? :|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחח
דייייייייייייייייייייייייייייייי קרעתה אותייייייייייייייייי אני בוכה פה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחבמקור פורסם על ידי Jinx
גם איבגני יא קרוע עלק לך שחק סימססססססססססססססס
ורק אייל הנשמה עוד ממליץ לו אשכרה משחקים אחרים!
תפנה אותו לפורום הורדות
ופיינקילר, עכשיו אחרי שאתה צ'יטר אתה יכול רק לשחק בביצים ולשבת לגרבץ תאמין לי זה בנזונה במקום המשחק הזה שרק דופק תחיים![]()
כאילו מה אתה טמבל?!?!?
אתה לא לומד מטעויות של אחרים???
אתה נכנס לפה רק שאתה רוצה משהו נכון?
בעיה שלך אמן גם אם יחליפו לך את המודם אתה לא תוכל לשחק!!כי אתה פשוט מנצל את האנשים פה
ראסמי אביאל צודקבמקור פורסם על ידי The1
אחרי פעם אחת שקיבלת באן לחודש
אתה לא תחשוב להיכנס שוב פעם
ועוד בשביל מה בשביל כמה מפות?
אלללההה קהילהה אהובה שלייי =]
עוד כמה באניםם ואנחנו מסודריםם עם החברה הטובים שנשארו !!
ראסמיייייייייייי
אהבל לך שחק מאריו איך לא חשבת על זה...
אחלה משחק מומלץ בחום![]()
נדפקת, רק הרעיון שלבדוק את זה כזה מטומטםםם.
מתערבים היית צ'יטר גם לפני זה.
ואביאל אתה גם קוף.
"תורידו לו".
אז מה עשינו פה אה?
אם כל צ'יטר ייראה, אה איזה כיף מורידים לי אז אני אמשיך..אז מה הקטע?
לא בכית שהיה צ'יטרים? אה?
cheaters, go m00. :משתחווה:
אחי אתה מוזמן לשחק דוקים או בביצה הימנית שלי...היא אמרה שמשעמם לה...![]()
בואנה מה אתה מיתלונן ביכלל תגיד תודה שהעיפו אותך לשנה ככה לא תיהיה מושפע מסריח וככה תיצא קצת אחוצה תכיר כוסיות ענינים תיהיה בחור לא כמו כולם פה שכל היום על המחשב!
עריכה: אני מצוטט לך מהנושא של אור ביאסט הזה
לנו יש הוכחה קיבלתה באן גלובלי אז אין לך מה להוכיח שאתה לא!
אם אתה תאנוס ילדה ילכו איתך לבית משפט מה תגיד אני לא אנסתי סתם רציתי ליראות אם הזין שלי עומד?!?!
קיצור יצאתה האבל רצח בעיה שלך בישבילי וובישביל עוד הרבה אנשים פה אתה ציטר וכל אלה שאתה מאכיל אותם סרטים שאתה אומר להם שאתה לא ציטר אז הם סתם טמבלים כי אין להם מושג אם אתה משחק אם ציטים או לא!
וקיצור אתה ציטר!!!
זה כמו שתילח לסופר תיגנוב שוקולד יראו אותך במצלמות מה תגיד סתם רציתי ליראות שהמצלמות עובדות אני לא באמת גנב קיצור אתה סתם ציטר מגעיל ניתפסתה אז שב בפינה שלך עוד שנה תחזור!
אתה יודע מה
כושילימימימא שלך
יבן בן זונה
מגיע לך שאכלת באן
הלוואי תקנה מחשב חדש ותאכל באן שוב
מהפה שלי לה'
אז עכשיו כל אחד שירצה להשתמש בראדאר וזה יתפוס אותו יתן את התירוץ שהוא ניסה לבדוק את המערכת?
זדיינו עכשיו
איזה ילד מתומתם אתה אביאל !!! מה גרגמל קשור ל acp ? הוא המציא את התוכנה ?
הוא בסך הכל קורא בפורום הרשמי של טקטיקל או בפורום אחר של יצורים גרמנים על התוכנה ומביא לך לינקים והסבר בעבריתתתתתתתתת חחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי עכשיו עלק זה לא יפה באן לשנה חחחחחחחחחחח
שיחק עם ציטים ? מגיע לו באן שילך להזדיין ושימותתתת
כן לא שמעת על זה? יצא חדש לחגים..:נרגילה:במקור פורסם על ידי Crazy Death
הוא מטומטם הא?ואתה גאון הדוראיזה ילד מתומתם אתה אביאל !!! מה גרגמל קשור ל acp ? הוא המציא את התוכנה ? .....
<!-- / message --><!-- sig -->
סופו של צ'יטר מגעיל!!
החדש לחגים הגיע עם באן מיוחד גם אליךבמקור פורסם על ידי ItS MuTe
אני רק בדקתי...כמו שאר החמורים....וחוץ מזה שפעם במאה שנה אני משחק...
ועוד דבר קטן שלא ציינתי.....יש לי איפי דינמי ואני משחק עם נט-מאסק כלומר עם פרוקסי..אז אין לי לא באן ולא סנאים..טוב?
נערך בפעם האחרונה על ידי ItS MuTe : 04/07/06 ב 23:09