bb, gl&hf, cya in the summertime playing in the servers
bb, gl&hf, cya in the summertime playing in the servers
אלללללללללללללללללללללללללללללללללללההההההה נתי מה קורה?
יאללה נתי שב עכשיו ותחרוש על הלימודים בהצלחה היה כיף לשחק איתך ב- xGs ו- aTm שהיינו פעם יאללללה אני מקווה לראות אותך בטים ספיק לפעמים
וואו כמה אנשים
בהתחלה חשבתי שלא תרשום אותי :עצוב:
ביי יכושי
תצליח בטכני
:נרגילה:
אח שליייייייייייייייייי@$%^!^!$#%^
נתגעגע#!%^#!%$
תשקיע בלימודים זה יותר כדאי #$%!!! ( אני נשמע כמו אמא של החננים אה ?~! )
והעיקר תזיין יא גבר..
וואלה נתי אח שלי גם אני לאט לאט פחות ופחות משחק.. קצת נמאס ויש דברים אחרים לעשות בחיים האלה חוץ מטקטיקל.. בהצלחה בהמשך כפרה..
אופס :\
bb nati and GL :<
Dr.HoFFmAn חבל שאתה חושב כך
אוהב את כולכם שיהיה גם לכם בהצלחה !:מאוהב:
בסדר... אפשר להפסיק לשחק. מבין.. אין זמן.. יש לימודים..
אבל מה הקטע בלהודיע על פרישה?
אפשר להשאיר תמשחק על המחשב.. ולשחק כשמתחשק לך... =\
בהצלחה אחיי תהנה מהחיים..
רגע אבל לא הבנתי...בדיוק רק יצאת לחופש....חופש-אין לימודים למשך חודשיים...אז דווקא בחופש אתה מוחק את המשחק בגלל סיבה בשם "לימודים" ?!
נשמע אידיוטי ביותר.
נתייייי אח יקרררר
בן של איגואנהה שלייי נהנתיי לשחקק איתךך ומילה שאתה אחלה בחור
נתגעגעעע בןן של עזזזזזזז
ובהצלחה בחייםם אוהב אותךךך
כמו שצריך אחי סתם משחק רקוב מזיין לך ת'חיים..
בלי להעליב או משו אבל כמעט כל הטקטיקלים פה חרשנים כאלה וזה מסריח.
בחופש זה דווקא צריך לשחק פחות כי יוצאים בערב בחורות וסטלות וכאלה ואתה יושן עד מאוחר מה יש לעשות במחשב
בראסמי בכללי אין זמן למחשב חופש- יש לך עבודה לצאת אם חברים שטויות אילת סטלות אחושרמוטה רק מעשן וכל השטויות
לימודים-לימודים עבודה אני יודע שיעורי בית אוכל מתקלח וזהו אין כבר זמן למחשב!
אבל נתי אתה גבסר אחושרמוטה היה ממש כיף לשחק איתך בXGS וכל השאר המשחקים היה חופשי צחוקים איתך בטים ספיק חבל על הזמן בחור מותק :p
ביי אחינו בהצלחה בהמשך החיים :מעלה:
ביי אחי בהצלחה..
צודקבמקור פורסם על ידי Collo
אבל אצל נתי זה שונה :\
זה שהיית שחקן לא משהו והיו הרבה יותר טובים ממך לא אומר ש-TO זה חרא של משחק.במקור פורסם על ידי HaniBal
מי חורש על TO? מבין השחקנים הותיקים אין כמעט חרשנים וכאלה שמשחקים המון המון זמן ביום/שבוע.
תאמין לי שיש זמן להכל. גם בבגרויות שנכנסות באיזשהו שלב בסוף י' יש עדיין זמן לשחק, זה לא גומר את הזמן הבגרויות.
לדוגמא לי יוצא לשחק אולי מפה אחת PUBLIC ב3 ימים בערך וCW אחד כל יום-יומיים.
ולנושא - BB
אחי תאמין לי אתה הייתה הנשמה פה בטקטיקל, מבין שני המלאכים של הטוב והרע, הייתה הרע יא זין, בהצלחה בהמשך אחי משפחת סטלה אחריך לעד!
גם אני איתכם אנשים::
אני מבין שאפשר לחלק זמן ויש זמן להכל, זו לא הבעיה
פשוט המשחק כבר אין נמאס - בגלל שחרשתי על המשחק הזה מספיק אני חושב שהגיע הזמן לפרוש, אני נשאר פה לנהל עם נועם תפורום Knight Online - ולהיות פעיל בפורום ולעזור כמה שאני יכול ויש לסטלה זמן
בכל זאת אוהב אותכם אנשים!