ואני התקנתי שבוע אחרי אלון The^AnGeL מאותו דרך :\במקור פורסם על ידי The^AnGeL
ואני התקנתי שבוע אחרי אלון The^AnGeL מאותו דרך :\במקור פורסם על ידי The^AnGeL
אני קיבלתי מנועם [zaraZ] את המשחק..
הייתי בקטע של משחקי רשת אהבתי ת'חרא הזה.. הוא עושה לי רוצה משחק יפה רשת??
למה לא?.. הביא לי התקין והכל באינטרנט לא התלהבתי כל כך חודשיים היה לי אותו על המחשב לא שיחקתי.. ובסוף שהמשחק ששיחקתי (לא זוכר ת'שם) עלה כסף השתעממתי ונכנסתי מידי פעם שיחקתי..
איגור (spon) קנה את המשחק בלאן של גיימר אם אני לא טועה 70 שקל
ומשם זה התגלגל
אליי
לאיגור השני ReDragon
ל darkside
ולמי שמכיר או לא Leo
החברים המושפעים שלי שיגעו אותי עם זה....!!!!
כל הזמן היהנו נפגשים וזה היו מתחילים לדבר כמו מסכנים על TO זה עשה לי ככה וזה עשה לי ככה ובקיצור בלבלו....וגם כפי שאתם יודעים חצי TO זה השכבה שלי....אז בכל זאת הייתי חייב לנסות והתמכרתי לטעם!!אמ...
liga
warbeast
lio
scorpun
blaknight
red gamba
gezer catom
kamikaza...
pure
spider
ועוד כמה חברים בשכונה כמו:
golsfinger
don corleone
butcher
וואלה לא זוכר מי עוד אבל יש
נערך בפעם האחרונה על ידי foo-fighter : 15/08/06 ב 20:11
דגלים היה אחד החזקיםבמקור פורסם על ידי Z
תמיד הייתי משחק בזה אבל זה היה רק בהתחלה ששיחקתי ואחרי איזה כמה זמן היה 3.5 ומאז אין את זה
חבל שאין את זה יותר
פייייייי איזה ישנים יא אלללללללהההה...במקור פורסם על ידי 4EvEr
ת'אמת אני כבר לא זוכר כמה זמן משחק (אני עדיין אומר משחק כי אני משחק פה ושם שאני אצל אחים שליי...) אני משחק בערך 3-4 שנים נראה לי :/
אני קיבלתי את המשחק מ- DarkSiDe למי שזוכררר...כל הזמן שהייתי הולך אליו הוא היה חורשששש...וכל הזמן היה יוצא לי לראות אותו משחק ב DROUGTH ונידלקתי רצחח כל הזמן זורק רימון בום 300 DMG ... ישבתי לו על הראש והוא הביא לי את המשחק מאליעד או ממישהו :/
ואני זוכר ששברתי לאיגור את הדיסק המוקרי איך הוא התעצבן עליי חחחחחחחחח :X
פעם עשיתי ל
DARKSIDE
קרחת עם אליעד ועבדנו עליו שהמכונה נדפקה באמצע חחח
חחחחחחחחחחחבמקור פורסם על ידי myth
איך הוא נלחץ חחחחחחחחחחחחחח
קניתי GHOST RECON בתחנה המרכזית ב20 שקל, הבאתי את זה לחבר והוא איבד את זה, אז בתמורה הוא הביא לי משחק אחר לא מוכר בשם TO ומשם הכרתי את sabr/fidel שבמקרה גם שיחקו בדמו סרבר של battlefield כשזה רק יצא, אז נכנסתי דיי מהר לעניינים והשאר ידוע.....
- Victory is empty, there are lessons in defeat
- It can be SAFER to travel quicker with TOTAL concentration, than to travel SLOW with NONE at all
- Never drive faster than your guardian angel can fly
- The true test of a person is not how much power you have or how many people you can control. It's how many people can trust your integrity and ethics
- As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and begin to slide, please dear God protect my ride
- Take care to get what you like, or you'll be forced to like what you get
- If a guy fucks a different girl every week, he's a legend, but if a girl does the same, she's a slut. In theory = If a key opens
lots of locks, than it's a master key. But if a lock is opened by lots of keys, than it's a shitty lock
סיפור של אשדוד:
Virus of life/Midnight walker
MadWolf
Green-Goblin/Dj-X
Hellboy
Silent scream
סיילנט סקרים קנה את המשחק כשהמשחק רק יצא והביא את זה לגובלין משם זה התגלגל אליי ואל מידנייט לפני כ 3 שנים ואז להל בוי...
אבי ( jako ) איזה יום אחד הלך לחבר שלו אחד קוראים לו פרטוק שיחק רק נגד המחשב ההורים שלו קנו לו תמשחק .. ראה תמישחק נתן אותו לבורי ( zinzana ) אחרי זה אני ראיתי גם את המחשק ולקחתי תדיסק התקנתי שיחקנו בסרברים ביתיים ולא יודע איך מצאנו את הפאצ' 4.3 .. ושיחקנו בסרברים ביתיים ..
יום אחד מצאנו את VG שהיה הסרבר היחיד בזמנו ..
אני ישר שהתחלתי לשחק שחקתי ברשת איך שחקתם נגד הבוטים זה כזה משעמם :\
אח שלי שחק ואז התאהבתי במשחק
חחח לול אחי....:Sבמקור פורסם על ידי SHEBA
פשוט סיפורים מרתקים
הייתי בכיתה ט'
חברים שלי כגון
fogo
PorKy
הקימו את jws יחד איתם הצטרפו עוד כמה כמו hoto,Enter Matrix
כמובן שמי שהתחילו לשחק היו puf( אח של פוגו)
The G, zigi, omaster, jackass, excaliver
הם משכו אותנו למשחק, וכך זה התגלגל לעוד רבים אחרים
ועוד
נערך בפעם האחרונה על ידי <==Energizer==> : 20/08/06 ב 00:20
א אש אשר מאומן
ראיתי אצל zico לפני שנתיים וחצי בערך ואחרי שבוע קניתי אותו ב70 שקל באופיס דיפו בקריון קרית ביאליק.![]()
בן דוד שלי בא והרס לי תחיים.... שם לי תמשחק על המחשב
רעי [myth], שחר[shkabubulu],שיר[groke] ועוד אחד שקראו לו יפתח ניראה לי[mastermind] היו בכיתה של אחי לפני 3 שנים והם הביאו לו את המשחק וראיתי אותו משחק אז שיגעתי אותו שיתקין גם לי ומאז גם אני משחק :מעלה: