חחח יש לי חבר שישנתי אצלו.. חח איזה ילד שרוטט חחח הטמבל בא מנסים להעיר אותו ומתוך שינה הוא מתחיל ללכת מכות! חחח איזה ילד טמבל הוא! חח פעם הבאתי לו כאפה כדי שיקום והוא הוריד לי בעיטה! סעמקק.. אני זוכר את זה.. זה דיי כאב...
חחח יש לי חבר שישנתי אצלו.. חח איזה ילד שרוטט חחח הטמבל בא מנסים להעיר אותו ומתוך שינה הוא מתחיל ללכת מכות! חחח איזה ילד טמבל הוא! חח פעם הבאתי לו כאפה כדי שיקום והוא הוריד לי בעיטה! סעמקק.. אני זוכר את זה.. זה דיי כאב...
חלמתי שזיינתי לאורי תאמא >:
לי מותר
חחח וואלה איך היא!? חח סתם אחי
חחחחחחחחOriginally posted by myth@Aug 23 2005, 04:47 PM
חלמתי שאני רוצח תמורה שלי, ואז קמתי בשיעור תנ"ך מצעקה שלה עלי :|
חלמתי שאני בארץ של כושים שמנים ;[Originally posted by -Yoneh@Sep 9 2005, 09:14 AM
לי מותר
חח מה הוא כושי ושמן!? חח לא הבנתי! אני לא מכיר פה אף אחד! סעמק!!! האאא! אני מסוכן תרחקו ממני! סראבק! האאא!@ !!!@!#!@$#@
עזוב ת'לא מכיר את יוני הוא סתם מסתלבט על הלבקן הזה חחחח
חח בסדר מה שתגידו .. חח לא מכיר פה אפ'חד... חח אבל לא נורא..
אחי אתה אחד הספאמרים :|
חלמתי שאני עכביש
פעם אחת קרא לי בבוקר מקרה דפוק כזה שאבא שלי בא להעיר אותי ואז בלי שום קשר אמרתי לו "איפה הארגזים" אז אבא שלי שאל אותי "איזה ארגזים" אז אני אומר לו "נו הארגזים של הקולה" אז אני קולט אותו יוצא מהחדר, והייתי מזה מסטול על הבוקר לא הבנתי מה אני אומר.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
:> איך ידעתי שאתה תגיב ראשון רועי :C
כל יום אני חולם שאני מזיין את אחות של החבר הכי טוב שלי ואני מתעורר עם הזין ב"עמוד דום"!
ד"א ת'יודע שהיא בת 50+ עם קמטים מוזרים בכוסOriginally posted by -Yoneh@Sep 9 2005, 09:14 AM
לי מותר
ד"א ת'יודע שהיא בת 50+ עם קמטים מוזרים בכוס [/b][/quote]Originally posted by Silver+Sep 10 2005, 09:14 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Silver @ Sep 10 2005, 09:14 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin--Yoneh@Sep 9 2005, 09:14 AM
לי מותר
למה אתה יר קופץ למסקנות סוטות? נראה לי הוא התכוון בכלל שהוא יזיין אותו מכות... :\
לא הוא חבר שלי
אבל היא בת 53
ויוסי רצה לזיין אותה
וזה הופך אותו ל....
זקנדופיל!!!
זקנדופיל!!!
זקנדופיל!!!
הייתי אומר כל הזמן שאני זיינתי אותה עד שאמרת לי שהיא בת 53 זקנה ולא אמרתי כלום מאז =[
הרבה חלומות נתחיל מדברים מביכים :
הלכתי לבית ספר עם תחתונים וכולם צוחקים
חלמתי שאני מתקלח וכול הכיתה שלי רואה אתזה דרף מצלמה שהייתי קטן חח
דברים מטומטמים :
חלמתי שאני עף
אני בתוך המשחק doom והעניים האלה רודפות אחרי חחח
סיוטים :O
חלמתי שאני הארי פוטר ועם חבר שלי וידידה שלי
אנחנו יוצאים להלחם בולדמורטט איך שקוראים אותו
ואז אנחנו נופלים על דברים חדים
חלמתי שהמאפיה של הפנטומימאים באה לרחוב שלנו
ועושה את כול הביתם בשחור לבן כדאי שלא יהיה שמחה בחיים
חלמתי שאני עם ביבוק ורוקסטדי (מצביהנינג'ה)
ואז אוכל אותי נחש
חחחח חפרתי אחו שרמוטה![]()
אורי תשנה בחזרהOriginally posted by AKNF@Sep 10 2005, 03:16 PM
חלמתי שאני עכביש