ma ata mzbel bshel riti oto lfni kma hodsim mshek vriti oto lfni shntiim+ mshek bshni amkrim o aiia bot lo noramli
ma ata mzbel bshel riti oto lfni kma hodsim mshek vriti oto lfni shntiim+ mshek bshni amkrim o aiia bot lo noramli
חבל שאף אחד חוץ מתום כבר לא משחק, אולי בחופש הגדול אחרי הבגרויות אני ונתי(style) נחזור לשחק קצתבמקור פורסם על ידי Danz||Mystx
יאללה אופיר תחזור בחופש נחזיר את sL >>> Pure Skills <<<
חבל שאני וחזי נעשה נגדכם 2על5 וננצח(אני יעשה הכל חזי ישים כל תור כסף לצלף).
דעתי g.p.d/GooOOd ההההההההההשחקן.....
מוני נאי יתן לך כאפה שתוק כבררר ... בוא בוא עכשיו בואא נוו בואאבמקור פורסם על ידי HaZoKa`
אם אתה מפסיד אתה רושם בפורום שניסית לעשות פוזות על ותיקים ממך ואתה סתם פלוץ שעושה רעש וקיבלת בראשבמקור פורסם על ידי Danz||Mystx
מתאים?
בואנה יטמבל אל תדבר יותר מידי מה זה אני יתן לך כאפה מה אני חבר שלך משהו?במקור פורסם על ידי InsynT/Moshiko
תישאל את אופיר אם הוא רוצה שאני ישחק איתו כי שאני הייתי בSL הם חודש חודשיים אחרי יתפרקו..
בקיצור אם אופיר מחשיב אותי איתו אז בכיף אחי אני משחק ומי שמפסיד רושם בפורום שהקלאן שלו הומו 0 מסריח ולא משנה מי מפסיד!
במקור פורסם על ידי HaZoKa`
וואלה תעשו תמשחק בחופש הגדול שזה יוצא עוד חודשיים-שלוש אני בא לשחק גם תמשחק הזה
דיבורים כמו חול ואין מה לאכול...
במקור פורסם על ידי -יגאל-
יגאל חמודי, התכוונתי שהם בכושר לא במצב הנוכחי.
תאכלס...ההכי טובים שהיו במשחק הזה..
Snip3x
sniki
4ever
Juli\crow
myth
par0t
General-X
Sefi
וזהו...
חחחח עוד טופיק על best of the best
יפה לכם שאתם אוהבים כל מיני ניקים מהעבר אז אתם חושבים שהם בטח היו טובים כי הם חשבו על ניק כזה יפה (כמו snip3x שד"א היה שחקן ספסל בpvl אז למה אתם בכלל מעלים את שמו? לול)
מעניין למה אף אחד לא מזכיר את sabrwolf שהיה מכפכף את כל הקהילה בזמנו ועדיין בעיני השחקן הכי _כשרוני_ שראיתי במשחק לא משנה אם תשאלו אותי גם בעוד 10 שנים..
ולזה שהתחיל את הנושא, הייתי ממליץ לך לא להקשיב לאף אחד כי הרוב פה בטח סתם אומרים שמות של חברים שלהם או לפי תוצאות פאבליק. אם אתה רוצה לחקור תנושא לך לקלאן בייס > hibernating ותבדוק מי היה הכי טוב לפי איזה כלאנים היו הכי טובים...
- Victory is empty, there are lessons in defeat
- It can be SAFER to travel quicker with TOTAL concentration, than to travel SLOW with NONE at all
- Never drive faster than your guardian angel can fly
- The true test of a person is not how much power you have or how many people you can control. It's how many people can trust your integrity and ethics
- As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and begin to slide, please dear God protect my ride
- Take care to get what you like, or you'll be forced to like what you get
- If a guy fucks a different girl every week, he's a legend, but if a girl does the same, she's a slut. In theory = If a key opens
lots of locks, than it's a master key. But if a lock is opened by lots of keys, than it's a shitty lock
דיי בראש שלך מייק ..
אני זוכר תתקופות אז SaberWolf ו par0t היו שולטים כי כולם היו נאבים באותה תקופה ..
עזבותך שטויות ..
מני שבאמת אני חושב שהם בין השחקנים הטובים שראינו בקהילה.
General-X
Sneaky007 ובוא אני יגיד לך תאמת מייק. תלא שחקן של aim ויכולת צליפה מי יודע מה . אבל תמשחק חכם.
וזה מה שאהבתי בך.
SeFI
פלוץ מי שעשה אותך אל תתחיל לריב למה אף אחד לא רב פה..במקור פורסם על ידי ZuZu`
לא אומר כלום...אמרתי בואו 4 על 4 או 5 על 5 נראה מי יקח....
אולי עכשיו אנחנו יותר טובים ממכם אולי לא...
אז רק התחלנו לשחק...לא ידענו לשחק
עכשיו אנחנו יודעים..
קיצר אל תזיין תמוח תבואו ואז נראהה
חוץ מזה מה אני רואה מישהו בפורום איאיי מי ישמע תרשום בפורום מה אכפת לי לרשום בפורום אויואויואויואויייי
ken d-max zodek
general^x aka Chiko and Sefi AKA smky
שחקנים כישרוניים חבל,ז
TO weaklings, I am your Master, Kneel before me fools :wink:
פעם אחרונה ששיחקת נגדנו קיבלת 40-8 וזה היה לפני חודש ככהבמקור פורסם על ידי Danz||Mystx
טוב נו רק התחלתם לשחק........
השחקן הכי טוב אי פעם זה BubbaJ
השחקן הכי טוב זה 4ever / myth / sefi
מאלה שאני מכיר
אין יש להם AIM אתה מולם עם MP הם לא משחררים אותך