עזוב אותך הם אותו הרכב ב3 כלאנים: rTd wiN MGבמקור פורסם על ידי -pSyCho-
עזוב אותך הם אותו הרכב ב3 כלאנים: rTd wiN MGבמקור פורסם על ידי -pSyCho-
gg יאללה זיינתם תמוח פה רעבק
אם כבר WIN ו RTDבמקור פורסם על ידי Hat-Hatol
חזי ונאור לא נחשבים כ"כ RTD או WIN... גם לא AND1 ו DYNAMITE
במקור פורסם על ידי Hat-Hatol
מה אכפת לי איזה הרכב היה יהיה או לא יהיה? החלק הכי חשוב במשחק זה לשמור על הרכב מסויים למשך זמן, כמו שבכדורגל ריאל הביאה את כל הכוכבים לקבוצה ועדיין לא הלך להם. חלק מהסקיל של הקבוצה זה לדעת להסתדר אחד עם השני ולתקשר טוב. בגלל זה אנחנו רואים לפעמים כלאנים צצים פה ושם שכול מי שנמצא שם אמור להיות טוב (דוגמא - wiN) אבל אחרי כמה משחקים/הפסדים נופלים.
גם אם תיקח את כל הרשימה ששמת שם ותוסיף את כל JES המקוריים לשם, זה לא ילך, אין להם שום דבר במשותף, חוץ מלשחק TO ביחד הם לא ילכו לשחק DOTA או ידברו על עניינים דומים בטיאס בזמן שהם לא בTO.
גם בתקופת פיויאל היה את JWS שזה פיגו וכל שאר הבוטים שנחשבו לטובי הפאבליק הקימו כלאן להתחרות בנו, אבל אחרי שבוע שבועיים נפלו מרוב שיעמום (בנוסף לעוד מיליון כלאנים דומים).
תכלס אתם כולכם באים זורקים שמות באוויר, הרכבים, 2על2 וכל שאר זיוני שכל, אבל מתעלמים מהעובדה שאיבו קיימים הרבה זמן, הוכיחו את עצמם מלא פעמים כולל זכיה באירופה, ולא שינו כל כך את ההרכב, במקום לחפש אותנו בכל פינה אולי תנסו ללמוד משהו.
את אף אחד זה לא באמת מעניין ההרכבבמקור פורסם על ידי Hat-Hatol
כל זה קרה בגלל הרבה דיבורים שהיו לפני המשחק
במקור פורסם על ידי hezi`
חוץ מזה שמייק אוהב את הדברים האלה מה לעשותבמקור פורסם על ידי hezi`
אל תזיין במוח אתה סתם אפסבמקור פורסם על ידי mikeVANdike
http://www.clanbase.com/warrep_show....689&cid=378760
המילה אפס יותר רלוונטית אלייך, כי זה מה שכמעט הוצאת נגדי כשייתי פעיל בניגוד להיום.
במקור פורסם על ידי mikeVANdike
חהההה דפק אותך נאור :S:S
חלאס לריב..לא יפה
חג שמח
IMA MIKE IS ONE ME HAHAHAHA DAFKATA ET HA DONIM lOL Rofl!
לא יודע למה אבל קראתי כמה תגובות לא את כולן אבל אני חייב להגיד לכם שאישית אני נשפכתי מהרמה שהגעתם אלייה חחחחחחח
ועוד משהו לשמוליק הזה שיצא על מייק , אני בטוח שאתה משחק יותר ממנו זה באמת קל להגיד לשחקן יותר טוב ממך שהוא חרשן יותר בעוד ואתה לא משתפר אבל חורש ת'חיים...
ותפסיקו לקחת כל כך ברצינות את המשחק... יש חיים חוץ מזה.. הרבה ממכם שוכחים את זה ומאוד זקוקים לזה!
אנני רק התחלתי לשחק ואתה היית חורש בוא עכשיו נראה אותךבמקור פורסם על ידי mikeVANdike
בואנה מייק אחי אתה לוקח את זה קשה כולה משחק מחשב ואתה מגיב לילד אני מאמין לא מעל גיל 16 אז צא מזה אחי אל תדאג תבוא למרכז אני מארגן לך זיוון לא נורמלי...במקור פורסם על ידי mikeVANdike
![]()