הקשר שזה שחקן שנמצא ברשימת ציטרים, ואם צירפתם ציטר בידיעה שהוא בבאן בכלאן בייס, הכלאן שלכם עלול להמחק.....
בכל מקרה לא הגשתי בקשה למחוק אותכם, עשיתם בטוב.
הקשר שזה שחקן שנמצא ברשימת ציטרים, ואם צירפתם ציטר בידיעה שהוא בבאן בכלאן בייס, הכלאן שלכם עלול להמחק.....
בכל מקרה לא הגשתי בקשה למחוק אותכם, עשיתם בטוב.
נערך בפעם האחרונה על ידי mikewithbike : 18/05/07 ב 20:58
מסכים , חחחח זה נהיה חלק מהשגרה לשחק עם ציטים בפובליק ? אנשים פה לא מבינים מה לא בסדר חחחחחחח עצוב עצובבמקור פורסם על ידי ReVoLT
ניב יא זין אבל למה לעשות לי פייק יא חבר מאניאק D:במקור פורסם על ידי mikeVANdike
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
נערך בפעם האחרונה על ידי psycho : 18/05/07 ב 20:24
tahles bemelt lo matim ahrey she tafasti oto cvar al cheatim ayiti batoh she hu yafnim ma ha ashlahot shel ze. ve kniree she hu lo efnim .
yot-
עוד צ'יטר לאוסף = {Yo0oSi}
הרגע שיחק בפאבליק עם ראדר..... היה בכינוי lol!!!!!!!!!!! (שינה את השם מ- Hc-yo0o0si לא בידיוק ככה אבל הבנתם ת'כוונה)
אמרתי שהוא ראדר, אנשים התחילו לעשות עליו ווט הוא הביא לי נשקים ויצא.
קיצר מה יהיה? אין ACP, אנשים מתחילים לשים מכשירים?
נערך בפעם האחרונה על ידי psycho : 18/05/07 ב 20:20
http://www.clanbase.com/demodl.php?did=346744&auto=1במקור פורסם על ידי pşycho
על "Yo0oSi" פתחתי בקשה הבוקר למחוק אותו אחרי שראיתי תכלאן וור שלו מול Team17....
מייק ביקשת בקשה למחוק אותנו?!
הוצאנו אותו מהקלאן :/
נראה לי שהוא התכוון שהוא לא ביקש שימחקו אותכםבמקור פורסם על ידי ONmyS3LF
תאמת אני לא סובל שמשחקים עם צ'יטים גם בפאבליק וגם ב-cw אבל עדיין זה שהוא שיחק בפאבליק עם צ'יטים זה לא אומר שצריך למחוק אותו מהקלאן בייס..יש מלא שחקנים שמשחקים עם צ'יטים בפאבליק..ומה אין לך מה לעשות בחיים..עלק הולך לי לחפש צ'יטרים בפאבליק..תעזוב את זה זה נכון שהוא הורס לשחקנים אחרים תכיף..אבל צריך לעניש אותו בצורה אחרת לא למחוק אותו מהקלאן בייס..
במקור פורסם על ידי ONmyS3LF
............בכל מקרה לא הגשתי בקשה למחוק אותכם, עשיתם בטוב.
פעם ראשונה שאני קורא משפט חכם שלך...ואני לא בא חלילה להשמיץבמקור פורסם על ידי DM
בנוגע למשפטפעם צ'יטר - תמיד צ'יטר לפחות ככה אני מאמין.. אבל תמיד יש יוצא מן הכלל
אם השחקנים שמשתמשים בציטים היו קצת חושבים לעומק לפני שהם מתמכרים לזה
הם היו מבינים שזה קטע שסוטר את עצמו כי בעצם אתה משתמש בציט בשביל להיות "הכי טוב" במפה
אבל זה פוגע חד משמעית בכישורים שלך כשחקן וזאת אומרת מחזיר אותך לחודשים הראשונים של
הנוביות...אז wtf מה הקטע בזה....
אני אישית בכלל לא מבין תהגיון בלהנות מניצחון שרמיתי בו..אבל אין הרבה כמוני
מי שרוצה להשתפר שיחרוש וילמד מטעיות... נקודה
ולא ראיתי חבר אחד שלו פה מעמיד את החתול הזה במקום בצורה רצינית...חבל מאוד
לא החלטתי עוד ביני לבין עצמי אם מגיע לו באן או לא אני לא באמת יודע את אופן השימוש שלו בציטים
אבל מבחינתי הוא עשה ת'פדיחה שלו... אני יודע שלא תיהיה לי אמונה יותר בו בפאבליק
שוב חבל...
שבת שלם :tongue:
נערך בפעם האחרונה על ידי josseph : 18/05/07 ב 23:07
יא אללה יוסי הזה מלךךךךך
מי הביא לך בינדים וטיאס ראשון מייייי
אני בעד להעיף אותץם מהפורום גם...הורסים לכולם את הכיף..חח
קודם כל אני משחק בערך 5 שנים וגם אני בהתחלה בשנה הראשונה שלי יצא לי לשחק עם צ'יטים לאיזה שבועיים 3
ואז החלטתי שזה מיותר ולא היה לי כיף אז בוא נגיד ש''פעם צ'יטר תמיד צ'יר'' זה משפט שתופס אצל נובים או ילדים קטנים
וגם באותה תקופה הייתי בן 14 ומאז הצ'יטים היחידים שהיו לי שימשו לבדיקת דמואים
ובוא נגיד שניב כבר ילד בן 18 שמשחק שנה הוא כבר ניתפס בעבר בקלאן וואר על צ'יטים עכשיו בפאבליק
ועוד אימבוט עם אימבוט אתה ביכלל לא משחק אתה רק קונה נשק והכל לבד מה הכיף בזה? ליראות תשם שלך רשום בצד ימין
ולוקו יהומו מי שם אותך מפקח יא צ'יטר מעאפן היתה לי הרגשה שאתה מגן עליו כי אתה באותה סירה ותאמין לי מגיע לך באן בידיוק כמו שמגיע לו
אז בימקום להגן עליו תתחילו לחשוב בהיגיון כי הבנאדם הזה הורס לכם תפאבליק
זה כי חזוקה לא הגיב ביגלל זה אף אחד לא מעמיד אותו במקום..במקור פורסם על ידי josseph
כולכם פה צבואים מניאקים רואים שזה מישהו שהוא בקהילה כולם מגנים אליו מה קרה אהה יזונות הוא שיחק אם ציטים מגיע לו
אם לדוגמא דרור היה משחק אם ראדאר כולכם אבל כולכם הייתם יוצאים אליו אז מה קרה אהה? שרמוטות מדברים מדברים אבל שתופסים מישהו שהוא מהקהילה וזה חבר של כולם פיתאום כולם אומרים מה רק בפאבליק לא נורא לא זה כוס אמאק מה זה רק פאבליק!
DM לא מסכים איתך כל כך אני שהתחלתי לשחק הייתי שם ציטים ואחרי חודש עבר לי זה מסריח רצח
קיצור כל מי שפיתאום מגן אליו יצא ילד הומו..אני מבין את FireWall FireMan כל אלה חברים שלו מהשכונה אבל אתם? כולה ילד פורום חחח יצאתם מושפלים
חח רסמיבמקור פורסם על ידי pşycho
טוב מאודדדדדדד, חזוקה הבאת אותה ביפה...
ראסמי צודק, אם נעשה חיפוש קטן בפורום אנחנו נימצא פה הרבה אנשים שהיתבכיינו על השרת ROLLS וכמה צ'יטרים יש שם, ועל דרור בכלל...
קיצר, FU CHEATERS
טוב אנשים עד עכשיו לא הגבתי חשבתי הנושא ירגע אז יש לי כמה דברים להגיד לכם!!!
תפסיקו לצאת על ניב ואתם לא מצחיקים עם הבדיחות שלכם לכו תגידו לו את זה בפנים ואל תזיינו תמוח מאחורי מחשב זה דבר ראשון.
דבר שני אני מנ*אק אם אף פעם מישהו לא נכנס פה עם ראדר לפאבליק גם מייק גם עידן ם אליעד כולם אבל כולם נכנסו אפילו רק לראות מה זה ויצאו לא משנה לי ואני לא בא להעליב אותכם פה השמות שצויינו פשוט אל תתנפלו על הבן אדם ככה!
לא מתאים יש פה 200000 צ'יטרים שמשחקים קבוע בפאבליק ואף אחד לא מדבר אליהם אז אתה בא לבן אדם כמו ניב "שתפסת" אותו משחק חד פעמי ואני בטוח חד פעמי עם רדאר אתם סתם באמא שליי
וגם אלא שאומרים על דן תפסיקו לחפור לאנשים בשכל לא היה מתאים לחלק לשחק אז כדי שאפילו עם יירצו הם לא יכלו לשחק הם עשו את זה..
קיצר חפרתי
שבת-שלום וחלאס לצאת אליו
לנעול תנושא בבקשה!
אני בחיים שלי לא ניכנסתי לא לפאבליק ולא נגד המחשב אפילו
בשום ציט לא משנה איזה
חוץ מפעם אחת שראיתי את הדמו של מוש זה פעם ראשונה שראיתי ראדאר במחשב שלי
אז אל תזרוק סתם לאוויר