טוב אדון טמבל שמע אתה מוציא את עצמך אידיוטטט מת באמא שלי...במקור פורסם על ידי ZuZu
טוב אדון טמבל שמע אתה מוציא את עצמך אידיוטטט מת באמא שלי...במקור פורסם על ידי ZuZu
עשינו התערבות בטים ספיק כמה תמשיך להגיב על שטויות...אחשלי אתה מככב פהבמקור פורסם על ידי אחיעד
יש, מה אני מקבל?במקור פורסם על ידי ZuZu
מסרו לך פה החלמה מהירהבמקור פורסם על ידי אחיעד
ד"ש חזרהבמקור פורסם על ידי ZuZu
[23:36:48] Ahiadk quitבמקור פורסם על ידי אחיעד
בואנהההההההההההההההההההה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתה כזה אפסססססססס
חמודדדדדדדדדדדדדדדדדדד יש לי multy ts .. בוא לטיאס של קרית חיים תמצא אותי.במקור פורסם על ידי ZuZu
אתה תבוא לדקור אותו?במקור פורסם על ידי אחיעד
אקדמיה לצחוקבמקור פורסם על ידי LazyBoy
בידיוק!!במקור פורסם על ידי אחיעד
אתה מקבל את תואר טמבל השנה :X
יאללה נמאס להגיב לקוף. me out kk
אתה מקבל תואר בלש השנה + ילד הפורום של השנה.במקור פורסם על ידי LazyBoy
במקור פורסם על ידי אחיעד
חחחחחחחחחחחחחח
היתי ממשיך להספים פה אותך ולצחוק ולצחוק אבל כבר נמאס,יש גבול לכול תעלול.
http://www.satla-zone.co.il/forums/showthread.php?t=42718
^^ אמא תגידי להם להחזיר אותי לפורום :hissyfit:
וואלה אחי, תמשיך, דווקא כיף.במקור פורסם על ידי LazyBoy
בואנה אנשים אתם לוקחים את זה כול כך קשה נשבע..
ואני רוצה שמייק יגיב לי על מה שרשמתי לך.
קיצר
תפסיקו לחפור.שהיה לכם לילה טוב..
ניב אל תדאג העם איתך %#&#$$@%#@%$ ישר כוחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחבמקור פורסם על ידי LazyBoy
עכשיו באמת, בלי צחוק, הרגת אותייייייייייייייייייייייייי !!!!!!!!!!!!
כמה שאתה מסכן ומעעעפפפןןן... חחחחחחחחחחחחחחחחח.......
גדול אתה, באמא שלי, גדול...
עכשיו.. אני לא נושם...
קיצר.. אני סתם רב איתך ... אתה זה שנכנס פייקים כל הזמן בטקטיקל לא אני, אני וואלה לא יודע למי אני מדבר...
תמצא אותי בסרבר שלי נדבר.. ביי ילד, אתה עוד תהיה סטנדאפיסט גדול אתה.. חחחחחחחחח...
נערך בפעם האחרונה על ידי אחיעד. : 28/05/07 ב 01:50
במקור פורסם על ידי אחיעד
אני תמיד על הניק שלי :\
הרגתי אותך מצחוק זה טוב :eek:
תמיד על הניק? אתה רק בקלאב על הניק...עובדה שלא ראיתי לייזי בוי בסרבר רגיל חוץ מהקלאב.במקור פורסם על ידי LazyBoy
יאלה, ביי לך .
נערך בפעם האחרונה על ידי אחיעד. : 28/05/07 ב 01:56
תנו לי לעניין אותכם במשהו חדש, כל אלה פה שנגד ניב אם לא שמתם לב בכל הודע שלכם יש ניבול פה והוצאת עצבים בפורום כאילו ניב שינה את המדינה.אל תישכחו שאנחנו כולנו קהילה אחת קטנה ורק ממשיכה לקטון ובמקום להתעסק בלהעיף אנשים מימנה אנחנו צריכים להתעסק בלהכניס אליה כמה שיותר, ואם יש מישהו לא בסדר לא מעיפם אותו ומנדים אותו זה בטוח לא הפיתרון. אני רואה פה איך כולם יורדים עליו חזק על הקטע הייתי חייב להגיד, ומזה ההשוואה הזאת להיטלר. אתה בנאדם בוגר לא עושים דברים כאלה! הפיתרון זה להפך לעזור לו עם הכלאן בייס ולדבר איתו שלו יהרוס ת'קהילה אבל יודעים מה עדיף שיהיו כמה פגמים בקהילה שננסה לתקן מאשר לעבד אפילו שחקן אחד וזה במיוחד לא סתם שחקן. אז במקום שכל אחד ינסה לאיים בכוח שלו (וזה מה שהורס ת'קהילה שישכלא שמשתמשים בכוח שנתנו להם לא נכון ומתחילים לאיים איתו שבעצם מה שהם אמורים לעשות זה ההפוך!! למנוע דברים כאלה) בואו ננסה לתקן ת'קהילה, ותמיד אפשר להגיעה לאיזה שהיא פשרה על איזה עונש כי ברור שמגיע לשחקן שמרמה את המשחק לקבל עונש ואני מאמין שאין לו שום בעיה לקבל את העונש הזה ביושר ולפי דעתי העונש הזה צריך להיקבע כאן כי רק ככה אנשים יבינו שלכל אחד בקהילה יש כוח לא רק ל''מנהלים'' ויתחילו לכבדאת הפורום ואת הקהילה<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p>
<o:p></o:p>
אני מקווה שהתגובה הזאת שינתה לאנשים פה קצת את המחשבה <o:p></o:p>
מצטער על הספר חחח<o:p></o:p>
תודה!! <o:p></o:p>
<o:p></o:p>
נערך בפעם האחרונה על ידי PeGaSuS : 28/05/07 ב 20:25
חחחח ריגשתה אותי :smile:במקור פורסם על ידי PeGaSuS
בלה בלה בלה, אם תלמד לרשום כמו בן אדם, אולי מישהו יקרא את זה.
ולאנרכי או מי שזה לא יהיה, CB עובד בשיתוף עם ESE ועם ACC, עכשיו אולי זה ישתיק אותך?
ואתם ממשיכים לעצבן אותי, אין פה שום מקום לוויכוח, אני על ציטרים מסריחים לא הולך להתווכח או לתת הזדמנות שניה. מבחינתי להעיף פה את רוב הציטרים ושלא תיהיה קהילה, אתם חושבים שאתם עושים טובה שרימיתם פעם אבל היום אתם נקיים? יאללה שבו, בושה.
ואף אחד לא אמר שאני משווה אותו להיטלר, רשמתי רשימה של אנשים שאני שונא, זה יכל גם להיות סופרמן במקום הראשון...אין שום קשר בין המקומות, זה פשוט אנשים שאני שונא. פאקין ריטרדס.
- Victory is empty, there are lessons in defeat
- It can be SAFER to travel quicker with TOTAL concentration, than to travel SLOW with NONE at all
- Never drive faster than your guardian angel can fly
- The true test of a person is not how much power you have or how many people you can control. It's how many people can trust your integrity and ethics
- As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and begin to slide, please dear God protect my ride
- Take care to get what you like, or you'll be forced to like what you get
- If a guy fucks a different girl every week, he's a legend, but if a girl does the same, she's a slut. In theory = If a key opens
lots of locks, than it's a master key. But if a lock is opened by lots of keys, than it's a shitty lock