ראסמי מי אלה השחקנים שם?Originally posted by Str1ker@Aug 31 2005, 01:54 PM
ככה זה שאני והדר פרשנו אין מה לעשות הקלאן ידרדר לרמתו של לירן השמן
מי זה smokey
ועד אחד EXIT משהו
מה זה קונדה נירן מי הכניס אותם לג'ס בכלל?
ראסמי מי אלה השחקנים שם?Originally posted by Str1ker@Aug 31 2005, 01:54 PM
מי זה smokey
ועד אחד EXIT משהו
מה זה קונדה נירן מי הכניס אותם לג'ס בכלל?
והדר תגיד מה נסגר איתך? איזה משחק אתה משחק ? EE?
לא שמעתי ממך מאז שפרשתי מTO
hhhhhhhh noobim the best player of jes didnt play
<----------------ME
ve niran al tezabel shtoyot ki jes lo kmo she ayita paam
paam aya skam oopsa ve kol ha susim
kizer rematch ani yesahek ve az niree :/
but gg both..
N1 GG
כל מילה בסלע :blablabla:Originally posted by LivesTaker@Aug 31 2005, 02:14 PM
hhhhhhhh noobim the best player of jes didnt play
<----------------ME
ve niran al tezabel shtoyot ki jes lo kmo she ayita paam
paam aya skam oopsa ve kol ha susim
kizer rematch ani yesahek ve az niree :/
but gg both..
ש2 יהומו.
נירן לשלטון.
hhh ermine hhhOriginally posted by Thermo@Aug 30 2005, 11:30 PM
אחלה משחק
ויברציות טובות היו בטימספיק
בושה וחרפה 14 score בראפיד
:E
ראסמי מי אלה השחקנים שם?Originally posted by DareDevil+Aug 31 2005, 02:03 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (DareDevil @ Aug 31 2005, 02:03 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-Str1ker@Aug 31 2005, 01:54 PM
מי זה smokey
ועד אחד EXIT משהו
מה זה קונדה נירן מי הכניס אותם לג'ס בכלל? [/b][/quote]
רותם אני יזיין אותך יהומו שב בשקט!
מה אתם מזיינים במוח למה מה אתה חושב ש-jes של עכשיו לא כמו ג'ס של פעםOriginally posted by DaRKDj+Aug 31 2005, 11:10 AM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (DaRKDj @ Aug 31 2005, 11:10 AM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'>Originally posted by hadar@Aug 31 2005, 10:37 AM
<!--QuoteBegin-^ToMpsoN~h3n@Aug 31 2005, 06:46 AM
JeS כבר לא ברמה שהיו פעם:\
ככה זה כשהשחקנים הטובים פרשו :הממ:
אר טי די ניהיו קלאן חזק
ופעם לג'ס היתה מפת בית ועכשיו כולם מכירים אותה אז היא כבר לא טובה ואנחנו עובדים על מפות חדשות
חלאס חזיין תמוח עם אתם לא יודעים מה הולך אר טי די קלאן חזק מאוד ומי שלא היה במשחק לא יודע מה הלך
היינו צמודים עליהם עד סוף המשחק ה5 סיבובים האחרונים בשבמשחק היו אלה שיכריעו תמשחק
בראפיד לא הלך לנו כמו שחשבנו כי היה מלא בלאגן אז לא הלך קיצר היום rematch ב8
אני מקווה שאר טי די יסכימו וניהיה כבר מאורגנים על מפה וילך לנו הרבה יותר טוב מהקלאן וואר הזה אני מקווה [/b][/quote]
נירן צודק, היה משחק טוב וזהו, jes טובים ויהיה rematch ביום שבת נראה לי ביי ביי ויום טוב
נירן צודק, היה משחק טוב וזהו, jes טובים ויהיה rematch ביום שבת נראה לי ביי ביי ויום טוב [/b][/quote]Originally posted by tiko+Aug 31 2005, 03:26 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (tiko @ Aug 31 2005, 03:26 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'>Originally posted by DaRKDj@Aug 31 2005, 11:10 AM
Originally posted by hadar@Aug 31 2005, 10:37 AM
<!--QuoteBegin-^ToMpsoN~h3n@Aug 31 2005, 06:46 AM
JeS כבר לא ברמה שהיו פעם:\
ככה זה כשהשחקנים הטובים פרשו :הממ:
מה אתם מזיינים במוח למה מה אתה חושב ש-jes של עכשיו לא כמו ג'ס של פעם
אר טי די ניהיו קלאן חזק
ופעם לג'ס היתה מפת בית ועכשיו כולם מכירים אותה אז היא כבר לא טובה ואנחנו עובדים על מפות חדשות
חלאס חזיין תמוח עם אתם לא יודעים מה הולך אר טי די קלאן חזק מאוד ומי שלא היה במשחק לא יודע מה הלך
היינו צמודים עליהם עד סוף המשחק ה5 סיבובים האחרונים בשבמשחק היו אלה שיכריעו תמשחק
בראפיד לא הלך לנו כמו שחשבנו כי היה מלא בלאגן אז לא הלך קיצר היום rematch ב8
אני מקווה שאר טי די יסכימו וניהיה כבר מאורגנים על מפה וילך לנו הרבה יותר טוב מהקלאן וואר הזה אני מקווה
שב בוט
משחק חוזר ב2 לפברואר 2007
חזזזזזזזזזזזקקקקק אחי אחד החזקים!Originally posted by Jinx@Aug 31 2005, 03:55 PM
יאלה די קרע אותי עכשיו! :בוכה:Originally posted by Jinx@Aug 31 2005, 01:55 PM
gg
אני לא שיחקתי חרפתי![]()
קיצר אמא של ג'קי זונה בת זונה מוצצת לערבים יש על זה נושא מיוחד מי שרוצה שיגיב שם
מי שרוצה להזמין תור שישלח הודעה פרטית
נומה נומה יה [/b][/quote]Originally posted by Angelus+Aug 31 2005, 11:59 AM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Angelus @ Aug 31 2005, 11:59 AM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-RomAniZ`@Aug 31 2005, 01:56 PM
טיקו סתאם הומו
מיה היא מיה הוא מיהההה
סתום יא מעפן בגללנו יתפרקתם פעמיים בשבוע יא אפסים קבלתם בראש זהו אין יותר ארטידי אז מה אתה מדבר סתם אה???Originally posted by LrNzZz@Aug 31 2005, 01:30 PM
myth+50cent 2 botim omrim le thermo cheater nu..
yalla leho taasu cw neged clan ba rama shelahem im yesh kaze davar ayom
tat a clan ahi magil she yesh ayom ve ahi 0
so stfu
סתום יא מעפן בגללנו יתפרקתם פעמיים בשבוע יא אפסים קבלתם בראש זהו אין יותר ארטידי אז מה אתה מדבר סתם אה??? [/b][/quote]Originally posted by Ja_Rule+Aug 31 2005, 06:52 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Ja_Rule @ Aug 31 2005, 06:52 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-LrNzZz@Aug 31 2005, 01:30 PM
myth+50cent 2 botim omrim le thermo cheater nu..
yalla leho taasu cw neged clan ba rama shelahem im yesh kaze davar ayom
tat a clan ahi magil she yesh ayom ve ahi 0
so stfu
הנה אבי עוד שחקן שיכול לשחק לי בביצים מה אתה מתערב יאפס אפילו במשחקים של טאט האפסים לא משתפים אותך
היום כמו שזה נראה טאט הולכים להתפרק
ראסמי מי אלה השחקנים שם?Originally posted by DareDevil+Aug 31 2005, 02:03 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (DareDevil @ Aug 31 2005, 02:03 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-Str1ker@Aug 31 2005, 01:54 PM
מי זה smokey
ועד אחד EXIT משהו
מה זה קונדה נירן מי הכניס אותם לג'ס בכלל? [/b][/quote]
Smokey =liran(bot)
Exist=me
מוטי
לירן מוריד אותך עם זריקת סכינים....