15 שניות אחרי שהתחיל הסיבוב מותר לעשות פאוס
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחOriginally posted by Monkey@Sep 2 2005, 07:21 PM
אם אתם לא מאשרים אני משתגע
נגיד...Originally posted by RomAniZ`@Sep 2 2005, 07:22 PM
לא רוצים לקבל טכני לא כלום.. אנחנו ניצחנו תמשחק הזה בכבוד 30-18 שיאשרו וזהו... וכרגיל לידן בא להתבכיין בפורום ... סתם לוזר
ואיי קוביי אתם לא מבינים לא אמרנו להם כלום על הפאוסס סעמקק ארסס עשינו ריסט הכלOriginally posted by RomAniZ`@Sep 2 2005, 07:22 PM
התחלנו סיבוב 7 שניצחנו אותם הם עושים עליינו פאניש שנשארנו 3על1
זוזו ילד כאפות
ואיי קוביי אתם לא מבינים לא אמרנו להם כלום על הפאוסס סעמקק ארסס עשינו ריסט הכלOriginally posted by eXp1R+Sep 2 2005, 07:24 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (eXp1R @ Sep 2 2005, 07:24 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-RomAniZ`@Sep 2 2005, 07:22 PM
התחלנו סיבוב 7 שניצחנו אותם הם עושים עליינו פאניש שנשארנו 3על1 [/b][/quote]
שנייה שאני יבין...
מתן אתם aOn? וכאילו ניצחתם
ולידן...על מה אתה רוצה טכני לא הבנתי
:מוזר:
שתוק אתה שאני לא יבוא אליך עד הבית ויחורר אותך יפריק מניאקOriginally posted by BlacK^Anac0nDa@Sep 2 2005, 05:04 PM
zp nobim
aon susim
הוא רוצה טכני כי הם חיכו טיפה לילד שהתנתק לו האינטרנט ואחרי זה ביקש
דמואים שלחתי לו כבר כמעט הכל אז שלא ימציא דברים
חיכה? התחיל את המשחק? הוא יכול רק לחפש תירוצים...זה אחד (20 דקות חצי שעה אחרי הזמן הראסמי של המשחק...הוא צריך לחכות ורק אחריזה יכול לבקש טכני)Originally posted by eXp1R@Sep 2 2005, 07:29 PM
פאוס...15 שניות אחרי שהתחיל הראונד מותר וזה בדקתי עם בלו לפני כמה זמן...
רדאר ומוני האק אני לא חושב שאתם משתמשים O:
לידן אל תיהיה גארי עם אתה רוהצ אותי ב Zp תאשר להם :שבור:
חיכה? התחיל את המשחק? הוא יכול רק לחפש תירוצים...זה אחד (20 דקות חצי שעה אחרי הזמן הראסמי של המשחק...הוא צריך לחכות ורק אחריזה יכול לבקש טכני)Originally posted by RomAniZ`+Sep 2 2005, 07:33 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (RomAniZ` @ Sep 2 2005, 07:33 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-eXp1R@Sep 2 2005, 07:29 PM
פאוס...15 שניות אחרי שהתחיל הראונד מותר וזה בדקתי עם בלו לפני כמה זמן...
רדאר ומוני האק אני לא חושב שאתם משתמשים O:
לידן אל תיהיה גארי עם אתה רוהצ אותי ב Zp תאשר להם :שבור: [/b][/quote]
קובי אחי אין לי טעם לעבוד עלייך ואם הייתי צ'יטר רדאר מוני האק לא משנה מה הייתי שולח לו 5-6 דמואים שלי?
והם חיכו 10 דקות פחות או יותר לא חצי שעה ולא שעה אז שלא יזיינו בשכל שיחקנו יפה אחלה עבודת צוות
לא רבנו איתם באמצע משחק לפחות עד שהוא התחיל לעשות מה שהוא עשה עם הפאניש שבאנו לנצח
קיצור טעות שלי לא 30-18
31-17
כי חישבתי בלי כוונה תסיבוב שהוא עשה פאניש וזה טכני שלנו :\
תאשרו וזהו נמאס לריב על CW
ניצחנו שלחתי לכם את הדמואים שביקשתם אז דיי להתלונן
קיצר זדיינושאפחד לא ייאשר תמשחק שתייכם אומרים כל אחד מה שהוא חושב ובדוגריי ככה אי אפשר לפתור את זה כפרות אז אין מה לעשות
אין כזה דבר אחי לא לאשר ניצחנו יפה מגיע לנו הניצחון הזה מה זה כל CW
לאחת הקבוצות לא יהיה בא לאשר אז היא לא תאשר הם יכולים לבדוק חוקים בקלאן בייס קיבלו תדמואים ראו אין להם על מה להתלונן זהו מגיע לנו הניצחון!$
קיצור תאשרו...
שלחתי את כל הדמואים שיהנה אין טעם להתווכח שיראה כל מה שהוא רוצה
ויאשר ניצחנו בכבוד:\
טוב הם מאשרים היה אחלה משחק חוץ מהסוף אפשר לנעול ביי:\
ואווווו רועי אניו תופס אותך יום ראשון אתה מת יהומו אל תעשה פוזות אני ראיתי איך אתה נראה
אשכנזי שאוכל כפות אז סתום תפה שאני לא ירד עלייך אז דבר יפה ואל תעשה לי פה פוזות ליד מתן שמתן יחשוב שיענו אתה גבר ולא מביאים לך כפות אבל בראסי תספר להם תאמת
חחחחח די נו תיראה תגמל הזה ראיתי איך תניראה ישך וואחד שיניים כמו של גמל שאוכל עשב יא הומו
ומי שמדבר על ילדי כפות חחחחחחחחחחחחחחח תיראה אותו ילד מסכן איזה אתה אוכל כפות תמיד אתה אוכל תגיד תאמת ...
אתה אשקרה ניראה כמו אתיופי
יאללה חפרתםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
:|
נכון נכון אני מעדיף להראות אתיופי מאשר להיות לבקן אשכנזי מכוער יהומוOriginally posted by OutStanDing@Sep 2 2005, 08:06 PM
חחחחח די נו תיראה תגמל הזה ראיתי איך תניראה ישך וואחד שיניים כמו של גמל שאוכל עשב יא הומו
ומי שמדבר על ילדי כפות חחחחחחחחחחחחחחח תיראה אותו ילד מסכן איזה אתה אוכל כפות תמיד אתה אוכל תגיד תאמת ...
כמה נקודות חן יש לך חחחח כל אחת חצי מהראש שלך יהומו אז אל דבר אלי
אתה כזה מכוער בעעעע כולם יודעים שאין לך חברים אז שתוק יהומו
נכון נכון אני מעדיף להראות אתיופי מאשר להיות לבקן אשכנזי מכוער יהומוOriginally posted by Do13v+Sep 2 2005, 08:39 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Do13v @ Sep 2 2005, 08:39 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-OutStanDing@Sep 2 2005, 08:06 PM
כמה נקודות חן יש לך חחחח כל אחת חצי מהראש שלך יהומו אז אל דבר אלי
אתה כזה מכוער בעעעע כולם יודעים שאין לך חברים אז שתוק יהומו [/b][/quote]
נו דיי לריב