תתתתתמממוווותתתתתתתתתתתתתתתתתתת
תתתתתמממוווותתתתתתתתתתתתתתתתתתת
נערך בפעם האחרונה על ידי Coh3nz : 18/08/08 ב 20:43
אתה ילד כאפות מסכן וטיפש אתה יכול לבוא לשים עלי את הזין החצי סנטימטר שלך ילד מסכן עלק זונה קטנה וטיפשה מי אתה בכלל
שמענו כמה מכות וכאפות אתה מקבל עושה לי פה פוזות מי אתה בכלל ימסכן
כוס אמק בא לי לזיין לי פה את המוח כאילו אני סופר אותך בכלל תתערב איפה שבא לך גם ככה אתה דוחף את האף שלך ומתערב איפה שאתה לא צריך ומקבל זין לפנים זה הבעיה שלך
שלומי חמוד שלי אתה רוצה מריבות אין לי בעיה אמרתי לך אתה מוזמן מתי תמיד ואיפה שאתה רוצה וואלה אתמול לא פתחתי את הפה באת הורדת לי את הרגיסטר העפת אותי מהטים ספיק עכשיו אתם באים ומבלבלים לי את המוח פה אני ב-70000 קלאנים אתה יודע למה? כי רוצים אותי אני לא ראיתי שאותך רצו וגם אתה בכית לי שאני יבוא וילדים מהקלאן שלך וואלה אתה רוצה בדיבור מסריח כזה גם אני יצא וואלה בהתחלה תפסתי ממך אחלה ילד גם מנתי עכשיו כל אחד מרגיש לי פה עבריין וואלה שאתה מדבר איתי ברגיל לא כמו עם כולם אתה מדבר רגוע סבבה עושה צחוקים וליד כל החברים שלך אתה מרים את האף אותו דבר נתי שהייתי בקלאן לפני שבן ואוהד וכל הותיקים חזרו הוא התנהג אלי יפה דיבר איתי והכל היה סבבה והנה מאז שכמו חייל של כולם הוא העיף אותי מהקלאן אחרי שנה שהייתי איתם
זה ילד מסריח בא לפה ופותח את הפה ובוכה לרועי באייסקיו שאתה לטובת שתי הצדדים בוא ותראה לי בדיוק איפה אתה לטובת מישהו חוץ מלצאת על כל מי שיותר טוב ממך בקיצור את הפה שלך אתה יכול ולפתוח והרבה אבל אתה תקבל לתוכו זין אז תהנה נתי כמו שאומרים שיהיה בתאבון
נערך בפעם האחרונה על ידי DrAgoN : 18/08/08 ב 20:46
רועיי מי זה היהה באמתת MIKYYY אהה לאא הבאתת לנוו לדבר איתוו עד עכשיוו חתחתוללל עלאק פחחחחחחחחחחלך לך שחק עם ציטיםם סבאא הומוווו
חחח... נתי האהבתי זה היה במקום חחחחחחחחחחחחח....
שלומי שחרר את כל הצרורות שיש לך נראה אם יש אתגר וואלה גם ככה נפלתי על יום יבש אז נראה מה את שווים תוציא את כל מה שיש לך...
ועוד משהו אנחנו לא מנפחים את הנושא זה אתם מנפחים אותו עם החאלטורות שלכם תאכלס נגמר הפסדתם זהו תראו דמו צפו תגידו עד כמה ציטר הוא וזה
אני מקבל מכות וכאפות ? תגיד לי איפה אתה חי, אתה זה שלפני חודש התחננת באייסיקיו כמו איזה זין עומד, עוד שניה בכית לי שם נתת לי הרגשה של דיקטטור חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יא מסריח.. וחבר'ה אני באמת לא מתכוון לצאת פה באופן חד וספציפי על שחקנים וכלאנים תשברו תראש לבד
אבל עד XGS
שלומי איזה ערך זה מוריד עם תפסו מישו על צ'יטים?! מזה קשור לקלאן?!
מזה קשור בכלל... שלומי שאתם תבינו לא לקחת סקופ כי אתם כל הזמן מפסידים שם.. אז תתחילו ליהיות שחקנים אבל אתם כל החיים שלכם חורשים סקופ ועוד מפסידים שם.. אז בישביל מה כל זה?!
ואני יכול להגיד לך שפעם תפסו את יתיר על צ'יטים ועכשיו הוא משחק נקי זה הוריד מהערך של RTD או EVO שהוא היה שם?! כלום זה לא הזיז אז אל תזיין תשכל...
רע גבר, יתיר זה לא דוגמא לדעתי
זהו אור אתה נמחק אצלי אור היום אתה מת מת תירא אתה תקבל מכות אם אחיך התערב הוא יקבל תקירה
כדי לך אבל מה זה כדי לך אור להגיד לרועי סליחה למה החיים שלך היו שחורים
אני אומר לך עכשיו מילה של חיים רז כבוד אם אתה לא מגיב פה סליחה רועי אתה נמחק מהעולם
אתה מכיר אותי טוב אור אתה יודע מי אני ומה אני יכול לעשות
אני ישב עלייך ועל כול משפחת יחזקאל קדיש יהומו
ואל תדבר לדוד שלי ככה למה אני התחרפן עלייך
מי שפוגע ברועי פוגע בי ומי שפוגע בי נדקר גם אם אתה קטן קטן זיין שלי אני יזיין אותך מכות תתלונן במשטרה הכול אני שם זיין על המשטרה
וזיין שלי יש לי 6 תיקים בגלל מכות ואירגון פשע לי זה לא מפריע
ועכשיו אני אומר לך זהו חלי בן עטיה שלי חהחהחה
נערך בפעם האחרונה על ידי sn^per : 18/08/08 ב 20:51
חיים זה השחור בתמונה
http://albums.timg.co.il/userFolders...8816194741.JPG
חיייםם זייןןןןןןןן את קטיההההההההההה
דבר ראשון אני לא יוצא ל xgs כבר יצאתי עליהם במירבה אחרת הרבה אני רק הזכרתי לו מה שהוא הזכיר לי...
וככה זה היה עם ניב היה חסר לי שחקן וניב היה בטים אז אמרתי לך שלומי אפשר לשחק עם ניב אמרתה כן שיחקתי איתו פעמיים נגדך עם אישור שלך לא לזין במוח בבקשה...
אני לא יודע מתי ביקשתה לדבר איתו אבל תאמין לי מי שרצה דיבר ונתי דיבר איתו בטים ספיק...
חח רע יפה האהבתי זה היה חזק אבל הוא לא היה בקלאנים האלה הוא היה ב sT :[
חחחחחחח חיים על מי אל מי אתה בא להתלהב עלק תיקים... אולי שחכתה תיק של בית ספר במישטרה זה הדבר היחיד שיש לך שם...
אבל באמת אור מזה עברתה תגבול... זה כולה משחק וככה אתה מתעצבן כמו איזה חולה נפש?! אז הוא ניצח אותך אז מה?!
באמת שאם מישהו היה מקלל אותי ככה לא הייתי יושב בשקט ולא ניראלי שרועי יעשה אתזה...
אתה כולה ילד קטן עוד לא יודע א' ב' ואתה כבר קופץ ככה... אתה עוד לא בן 14 ואתה מדבר ככה לילד בן 16 תגיד לי אתה חי בסרט?
יתיר לפני שהוא נתפס, הוא הודה בשימוש בצ'יטים ומייק נתן לו הזדמנות שניה, היום יתיר לא נחשב צ'יטר
ולטל היה בדיוק את אותה ההזדמנות והוא לא ניצל אותה, רואה שאתה לא יודע כלום יא כלב
"אני ישב עלייך ועל כול משפחת יחזקאל קדיש יהומו"
זהו פה חיים כבר עברת תגבול עם כל מה שאני מכיר אותך פה שברת תגבול !!!
כוס עמק ערס אל תגיד את זה אפילו בצחוק יבן זונה אל תתחילו איתי פה למה יהיה חבל מי שיגיד עוד מילה על משפחה או משהו אני יזין לו תפנים המכוערות שלו יבני זונות כוסאמאמא שלכם תראו מה ניהיה ממשחק מחשב יילדים מסכנים חסרי ידע
תאמינו לי זה לא יעבור בשתיקה
נשבר הזין כבר
וחיים ואלידור ורועי ולא משנה מי יהיה נשבע לכם עוד מילה על משפחה אני לא יודע מה יהיה חיים אתה לא מבין תמשמעות של מה שאמרתה כוס עמק ערס
חחחח פ'סדר הוא עדיין השתמש... אמרתי שהיום הוא נקי... ( מתייחסים לזה כמו לסמים חחחח)
ותיראו איזה קצב הולכים פה ההודעות... שניה אני מגיב פיתאום עוד 7 הודעות מתחתיי...
הנושא הכי חם בפורום!!!!!!!!!1