יכול להיות שאני ואתה לא מסתכלים על אותו שרת?!?
כי משום מה אצלי מופיע 8/20, לא יודע מה איתך, לי זה ממש לא ניראה "מלא רוב הזמן".
פעם הבאה תחשוב שוב.
תשים לב מה אמרתי, שבאמת בשעות הערב פחות או יותר הוא מתחיל להתמלא.
בשבת היו כמה שעות שהוא היה על 5/20, אני מציע לך שוב פעם לעשות קצת מעקב אחרי השרת.
חחח השרתים ריקים כמעט כל הזמן!
תמיד אבל תמיד בין השעות 1 בצהרים עד 12 בערב היה מלא 24/24!
היה מלחמה מי ייכנס לשרת!
אבל שהעברתם למקורי תמיד בין 5/20 לבין 10/20 חחחחחחח...
פרוץ שליטה!
חברה אני רוצה לקנות serial מOnlinekeystore.
יש אפשרות להפקיד את הכסף בחשבון שלהם מבלי לשלם דרך paypal?
אין ידעתי אתה תוניזאי, ערכתי את זה מההפוסט הראשוני שלי למה לא הייתי בטוח, אומרים, תוניזאי גם אם לא יהיה לו ידיים ורגליים הוא יקפוץ על התחת שלו, העיקר להסתדר עם מה שיש. אם אתה עובד ואתה גיימר היית משקיע ולא היית בוכה על שקל. קיצר מלחתחילה הבנתי שאתה ילד שיש לו ציוד חרא וכל זה, בקיצור נשארת מאחור אחי, אפילו תסתכל על המיקום שלך.. מה אני יגיד לך אתה לא צריך לשכנע אותי, אבל אני מאמין שלא יקשיבו לך. לטענות שלך, כי הן אגואיסטיות נטו.
בהצלחה מה אני יגיד לך, מי יתן ותביא מחשב סוס!![]()
אין ידעתי אתה תוניזאי, ערכתי את זה מההפוסט הראשוני שלי למה לא הייתי בטוח, אומרים, תוניזאי גם אם לא יהיה לו ידיים ורגליים הוא יקפוץ על התחת שלו, העיקר להסתדר עם מה שיש. אם אתה עובד ואתה גיימר היית משקיע ולא היית בוכה על שקל. קיצר מלחתחילה הבנתי שאתה ילד שיש לו ציוד חרא וכל זה, בקיצור נשארת מאחור אחי, אפילו תסתכל על המיקום שלך.. מה אני יגיד לך אתה לא צריך לשכנע אותי, אבל אני מאמין שלא יקשיבו לך. לטענות שלך, כי הן אגואיסטיות נטו.
בהצלחה מה אני יגיד לך, מי יתן ותביא מחשב סוס!![]()
מה תוניזאי מי תוניזאי :\\
שמע שמע שמע
אתה בעצמך אמרת שאני בן 14. מהזה "לעבוד" בגיל 14? לחלק פליירים איזה 3 שעות ולעשות בסוף 60 שקל :\ יש לי חיים
גם זה רק בחופשים... מה שמשאיר אותי רק עם דמי כיס כל חודש .
מהסיבה שאין לי איך להרוויח כסף נורמלי, אני לא מוציא סכומים על מחשבים וכל אלו ...
אני מסתפק במחשב שההורים שלי קונים פעם בכמה שנים .
קיצר,
מהסיבה הפשוטה שלוקח לי כמה חודשים לכסות הוצאה קטנה, אני אף פעם לא מוציא בוחטא של כסף על דבר אחד. בטח לא על משהו שיש לי חינם.
כמו שזה נראה ואני מקווה שהרוח תמשיך לאותו כיוון כולם יעברו למקורי ויהיה מעולה אז כנראה שגם השרתים של הכלאן שלי יעברו
בקרוב למקורי ואני מדבר על שניהם גם ההרדקור וגם הפרומוד
כי עשיתי בדיקה קטנה ו 60% מהחברה שמשחקים אצלי הם מקורי אז נראה לי שזה סביר מאוד לעבור למקורי אז אני אחכה עוד כמה ימים ככה אני יעדכן את כולם
חוץ מיזה לא הייתי רוצה למשוך אלייי את כל הצ'יטרים למינהם.
אגב אני NeO.sCoRpIoN
אפשר לשחק ב-CB(אם יאשרו לנו את הלאדר) עם פרוץ, ואפשר גם לעשות PCWים בלי שום בעיה.
כאילו שקהילה ישאלית אי פעם קיבלה תמיכה מספונסרים(בצורה רצינית).
ושוב, אין שום בעיה לארגן טורנירים בפרוץ.
משום מה אתם תופסים מהפרוץ גירסה מצומצמת.
תבינו פעם אחת ולתמיד - ההבדלים היחידים בין הפרוץ למקורי הם שבעלי גירסה פרוצה לא יכולים להיכנס לשרתים מקוריים, ושאפשר לשנות סידיקים עם Keyegn בגירסת הפרוץ.
חוץ מזה - הכל, ואני מתכוון ה-כ-ל אותו הדבר.
א) כל שניה לא, אבל גם כשזה קורה זה לא בכוונה. היה נחמד אם המנהלים היו עושים הודעות חוקים קבועות, וככה אנשים ידעו מה מותר ומה אסור.
ב) תגדיר מישהו כזה.
ג) מצטער, אבל לעבור למקורי לא יתקן את זה. גם שם יש מספיק נובים.
ד) שוב, אל תצפה שזה יעלם.
ה) בשביל זה יש Flood Protect.
לפי ההשקפה שלי הקהילה צריכה להיות קהילה של פרוץ. זאת הדרך היחידה לגבש את הישראלים לקהילה אחת גדולה ומאוחדת.
כולכם יודעים שרוב הישראלים משחקים בפרוץ, ולגרום לכולם לקנות מקורי זה ממש לא ניתן ליישום.
הבעיה היא שאתם מפלגים את הקהילה הישראלית לשתיים - לפרוצים ולמקוריים. כל קהילה רוצה להתפתח לאנשהו, אבל כשאנחנו מחולקים לא נתקדם לשום מקום.
בישראל בכל מקרה יש קהילה קטנה יחסית של שחקנים, ואם היא תהיה מחולקת לשתיים(שכל אחת לא רוצה להיות קשורה לשניה), נגיע למצב שאף אחת מהן לא תתפתח.
כמו שאמרתי מקודם, המקוריים כבר יכולים לשחק גם בשרתים פרוצים וגם בשרתים מקוריים(וזה התרון היחיד שלהם). אם אנחנו מתכוונים לנסות להתקדם לאנשהו, אי אפשר לעזוב את הקהילה של הפרוצים ע"י פתיחת שרתים מקוריים. גם בגלל העובדה ששתי הקהילות לא יצליחו להגיע לשום מקום לבד, וגם בגלל שלעזוב קהילה גדולה(בהרבה יותר מהקהילה המקורית) מאחור ולהגיד להם "תקנו או שתלכו" רק יפגע בנו כקהילה.
ושוב, אם המקוריים יכולים לשחק גם בפרוצים וגם במקוריים, למה להפקיר את הפרוצים מאחור(שבניגוד לכמה דעות של אנשים, הם טובים בדיוק כמו בעלי המשחק המקורי), לנטוש קהילה פוטנציאלית ולהתבודד לכם בשרת רבע מלא? זה גם לא חכם כלכלית וגם לא חכם בפן המשחקיות(כן, לא כולם אוהבים לשחק בקבוצות של 3 על 3 כשיש 20 מקומות בשרת).
בכל מקרה, אני יודע שאף אחת מהקהילות לא תצליח להתפתח לבד בעצמה, ואני רק מקווה שלא נבין את זה מאוחר מדי.
ממש ממש מלא.. זה סתם התלהבות ראשונית אתמול היה מלא היום 5-10 ועוד שבוע 0/20
לא באלי לקנות ת'משחק שאני יכול לשחק בחינם מה לעשות? ואין שום דרך שתצליחו לגרום לי לקנות או לפרוש אני משחק בשביל הכיף זה הכל לא בשביל שתהיה רמה גבוהה ולא בשביל להגיע למקום ראשון בCB
ואל תגיבו לי כי אין לי כוח להיכנס לוויכוחים האלה
אני את הסידיד קיי שלי מכרתי אבל לשחק עם 4 אנשים שמשחקים ולא מקללים אחד את השני יכול לעלות 10 שקל ולא 80! כשישראלים יפסיקו להתנהג כמו קופים אז ניראה
אוקיי בואו נסכם את האשכול בכמה מילים קצרות:
פרוצניקים, אכלתם זיין. השרתים עוברים למקורי ואין לכם מה לעשות עם זה, תפרשו\תקנו מקורי.
KKTHXBB.
ראיתי עכשיו ironman סרט חמוד -.-
BTW, XTOR ממתי אפשר לעשות CB עם פרוץ? פתעום תפליץ והוא יקבל את הגייד שלך? לא נראה לי.. ו.. רוב הישראלים מתחילים לעבור ל מקורי. איך היה הבולבול? טעים?
נערך בפעם האחרונה על ידי KaGe : 15/09/08 ב 00:19
חחחח
אתה שם את התמונה ואתה רב כל האשכול הזה
אז קודם כל תרגיע ודבר שני לא נפרוש בטח לא בגלל איזה 20 ילדים שקוראים לעצמם קהילה
בדיוק כמו FXP אתם חיים בסרט שאתם השרת היחיד שקיים ושמקורי יהפוך אותו לעל רמה.. אז לאא.. נסתדר גם בלי השרת הזה תאמין לי
ביי![]()
well.. bb?
פרוצניקים קטנים ומסריחים תמיד יהיו אבל תמיד יעשו משהוא עם זה עד שהם יהפכו למינימום של המינימום :]
KKTHXBB
כל הפרוצים למיניהם..
אתם טוענים שהשרתים לא מלאים כמו פעם..
אם לא הבנתם זה לא המטרה !
המטרה היא לשנות את הקהילה, להפוך אותה לרצינית יותר.
ומה לעשות ?
שחקניים מקורים הם שחקנים יותר רצינים לא משנה מה תגידו.
שחקנים פרוצים מגובלים , כמו שאמרו מעליי אין להם את האפשרויות ל- PCW ול- CB.
אז ככה שהם אף פעם לא יוכלו לשחק בצורה רצינית ו"מקצועית".
So.. כמו ש- KaGe אמר.. אכלתם זין![]()
עכשיו אני רואה שזה צעד נכון לעביר את השרתים למקורי בגלל זה אני קונה עכשיו סידיקי.
ואני מקווה שגם הרבה כמוני![]()
פרוצניקים מסמלים את הסמל הפשוט והמובהק של קמצנות.
אם אתם הייתם עובדים על משהו, קשה מאוד, לתקופת זמן של כמה שנים, ואז הייתם מתחילים למכור זאת במחיר זעום של כ-200 שקלים, ואנשים היו פשוט מורידים את זה בלי רגשות, איך הייתם מרגישים?
אנשים השקיעו במשחק הזה, ואני מודה שקניית CoD4 עזרה לי מאוד מגיימר עלוב לגמריי שלא יודע מה זה console לגיימר שמנסה להשקיע ככל שיכול ולהשתפר, unlike פרוצניקים שפשוט חורשים את הפאבליק כמו זבאלה.
קייג', BTW, אי פעם ניסית להירשם ל-CB עם סידיקי פרוץ? כי אני כן(ללאדר 1on1 של אירופה), וזה מה שזה אמר לי:
Your X-Tor join ladder request for the ladder CoD4 Deathmatch 1on1 was
.approved
:You can now start challenging other teams in that ladder on
Ranking page
ClanBase can also create your matches automatically by adding one or more
:automatch entries for your team on
Automatch page
Thank you for playing on ClanBaseאז מה עם הבולבול? טעים?דבר ראשון, שחקנים עם פרוץ יכולים להיות רציניים בדיוק כמו שחקנים עם מקורי.
דבר שני, תצטרף לקייג', הזין גדול והמלאכה מרובה.
בקיצור, חוץ ממה שרשמתי שמבדיל את הפרוצים למקוריים בהודעה הקודמת, אין שום הבדל בין הגירסה הפרוצה למקורית. אה לא, יש - 80 ש"ח.
וגם על ההבדלים המזעריים שרשמתי אפשר להתגבר בקלות ע"י הפיכת הסרברים בישראל לפרוצים, והגנת השרתים עם מערכת באן/קיק אוטומטי במידה וצריך.
נערך בפעם האחרונה על ידי X-Tor : 15/09/08 ב 19:37