cool זה אחד בשם תמיר אלון שהוא אח של שובל (vortexx) הוא בן 12 והוא אומר שהוא משחק 7 חודשים לפי דעתי זה חירטוט כי הוא ממש לא שחקן ברמה של שבע חודשים הוא קצת הרבה ילדותי עושה פייקים ועוד כל מיני שטויות וזהו זה מה שאני יודע
Joly
idanz
mr.dark
linoy
tiko
sneaky
lidan
hezi
canibal
daniel paz
cool זה אחד בשם תמיר אלון שהוא אח של שובל (vortexx) הוא בן 12 והוא אומר שהוא משחק 7 חודשים לפי דעתי זה חירטוט כי הוא ממש לא שחקן ברמה של שבע חודשים הוא קצת הרבה ילדותי עושה פייקים ועוד כל מיני שטויות וזהו זה מה שאני יודע
אה אוקיי ילד קטן... אז שירגיע ומהר למה הוא מתלהב יותר מידי ופותח פה למה אני יכנס בו
אאני פורץ סיסמאות של סרברים 0ס ?
אה חח פשוט ציטטת אותי :\
CooL חלאס אתה באת לפה בשיא הפוזה וזהו יש אנשים שלא מוצא חן בעיניהם מה שאתה עושה
אתה חדש פה ואתה אמור לבוא בגישה טובה ולא לריב עם ילדים
שיהיה לך יום טוב ילדון
לידן ודולב ובמיוחד דור דיאבלו רולז הילד הזה חפרן ברמות שאי אפשר לתאררר וילד מציקקקק
נערך בפעם האחרונה על ידי HoLo//\\//iA : 24/09/08 ב 14:14
איחס ילד אפס למי אתה קורא בשמות אם אתה פה 9 חודשים ואתה כזה בוט ואני חודשיים וחצי ולא רואה אותך סתום תפה שלך מה אתה פותח עלי תפה ואתה בן 12 אח שלך אמר לי ישקרן ואין סיכוי שאתה משחק 9 חודשים אז הנה עוד שקר ואם כן אז באמת אין לי מילים ועוד דבר תפסיק כבר להציק לי בפאבליק אתה לא מבין שאני לא עונה לך ודבר אחרון שתדע באותו יום של הטסט עשית אותו נגד חבר שלי כי הוא היה אצלי עשינו שתי תורות הוא תור אני כי הוא פחות טוב כי לא התכוונתי לקבל אותך בכל מקרה וחבר שלי משחק רק 3 שבועות אז תרגיש תבושה טוב טוב ופעם הבאה תחשוב לפני שאתה פותח תפה
ודבר אחרון יש לך מלא שגיאות כתיב אז תלמד קרוא וכתוב כבר יעילג
אז די אני עצוב אני מת !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שמע יטמבל אני פה חודשיים וחצי וכנראה כבר עוד מעט שלוש אז תפסיק להיות טמבל סבבה אתה יכול לדבר אם מי שבא לך ותראה מה יגידו לך ועוד פעם אני יגיד לך תפסיק לפתוח תפה שלך על שטויות זה שאתה משחק 9 חודשים ואה כזה גרוע זה לא אומר שבגלל שאני יותר טוב ממך אני משחק יותר זמן ובאמא שלך תפסיק להגיב כי אתה גם מעלה לי תעצבים וגם יוצא פארש
מתחילת המשחק לא היה לי בעיות עם אף אחד רק זה noobwithgun
מניאק מזל שפרש
היה משחק ב3.4
CooL=קניבל הבא...