טוב סליחה אדוני עם אתה כל כך מיתעקש לקבל באנים אז בבקשה קבל איך לא נישאריםן לך ערוצים במירק..
טוב סליחה אדוני עם אתה כל כך מיתעקש לקבל באנים אז בבקשה קבל איך לא נישאריםן לך ערוצים במירק..
חלאס לריב הנושא ייסגר - וזה חבל
סוף סוף דיברת לא כמו אשכנזי ב2 שורות הראשונות...למה להרוס את זה עם השורה האחרונה...Originally posted by HaniBal@23-10-2005 בשעה 15:48
אוי לא בקשה darkdj אל תעשה לי את זהה
פחחחחח ילד מסכן תופס מעצמו את שווה לי לזין תוריד תפוזה יא מעפן מאיים לי בבאנים חחחחחחחח
עזוב אין לי כוח לריב איתך אתה סתם עוד עבריין מקלדת שתופס מעצמו אל תגיב פה יותר עשה טובה.
לנושא : כמו ש crow אמר אתה לא הבנאדם הנכון
אבל בהצלחה
חניבעל, אין לי מילים לתאר אותך, אתה פשוט ילד בן 9, רעי אתה לא יודע לספור הוא בן 9 לא בן 8 חחח. חניבעל מזה שאני מעביר ביקורת ולא כמו קוף אומר יופי של השקעה בהצלחה זה לא חרא של קהילה, קשה לך לקבל את האמת בפרצוף ואתה שוב מתחמק, בהודעה הבאה שלך פה אנחנו רוצים לראות את ההוכחה שאפשר לשחק בלי פינגים באירופה, כי כל הקטע של הסרבר, של הערוץ במירק לא מזיזים פה לאנשים שבאמת מבינים, אז אל תחפור, תודה!
בקיצור הלכת והשגת ספונס בשביל שיהיה שרת עומד ככה סתם ...
בדוגרי אתה משקיע סתם כי אתה לא אחד השחקנים שיכולים להכלל ברוסטר של ה6 הטובים בישראל וגם הרבה שמדברים פה בהתנשאות אז יכול להיות שבישראל הם סוסים אבל עם פינג זה משהו שונה.
בקשר לזה שאמרת:"אני מבטיח שיהיו פינגים טובים" אל תבטיח דברים כאילו אתה עדיין לא מנהל 012 וכד'...
בקיצור מה אני יגיד לך הקטע של הBNC ממש לא אהבתי פה זה כאילו לשחד את האנשים שיבואו לשחק בקבוצה או משהו כזה..היית צריך לעשות את זה בדרך אחרת לגמרי הצטרפת אז כמו שאר חברי הקבוצה תקבל ..
ודבר אחרון..אתה לא ה"מושיע" הראשון של הקהילה הזאת..אתה תנסה אבל הרבה ניסו לפניך ולדעתי מה שאתה עושה יגמר בדיוק כמו ניסיונתהם של הקודמים לך.
יפה יפה אחי ...
כל הכבוד על ההשקעה
יו כמה זיוניי שכל פי....יותר מידי דברים יש לכם להגיד
חניבעל אל שחק תה מר.נבחרת ישראל יאללה צא מזה לא יצא לך מזה כלום
שלום.
מה זה BNC =\ =\ =\ ?
זה דבר כזה שהמירק תמיד מחוברOriginally posted by Ludacris@23-10-2005 בשעה 16:30
מה זה BNC =\ =\ =\ ?
לא משהו מיוחד
master t אני לא מנסה לשחד אף אחד פשוט זה לא בעיה להביא BNC's אז אמרתי בכיף מי שבצוות או בהרכב יקבל.
ובקשר לפינגים אכן אכן יכול להיות שטעיתי הייתי בטוח שזה אפשרי לא משנה מה וכל אחד טועה.
אבל ננסה להשתדל לסדר את העניין אל תדאג.
וכמה שזה מעצבן שיש ילדים כאלה מסריחים שחייבים להגיב ככה נמאס אני לא מגיב יותר תגידו מה שבא לכם אני ממשיך בשלי.
סלאמת.
פשש נבחרת אה?
Originally posted by puadov@22-10-2005 בשעה 22:50
אל אל ישראל !!![]()
![]()
![]()
:לשון: :לשון: :לשון: :הפוך: :הפוך: :הפוך: :מתגלגל: :סטלן: :סטלן: :]
pech
בידיוק.. :מעלה: :מעלה: :מעלה: :מעלה: :סטלן:Originally posted by tiko@23-10-2005 בשעה 16:16
קשה לך לקבל את האמת בפרצוף ואתה שוב מתחמק, בהודעה הבאה שלך פה אנחנו רוצים לראות את ההוכחה שאפשר לשחק בלי פינגים באירופה, כי כל הקטע של הסרבר, של הערוץ במירק לא מזיזים פה לאנשים שבאמת מבינים, אז אל תחפור, תודה!
סעמק ילדים מסכנים אחד אחד עד שמישהו בא לקדם לכם פה את הקהילה יא מכוערים
אני ו-docsus פתחנו את ניבחרת ישראל ל2 על 2
גיימסי הוא המאמן קבוצה שלנו אחלה מאמן!
השגנו ספונסרים של תנובה ואני ונטע מוכנים לשחק בחו"ל
נגד הקלאנים הטובים ולנצח את כולם כנסו לערוץ שלנו
nib2.il#
שפירושה אומר Nivheret Israel Be 2vs2
בהצלחה אחי יאללה ישראללללללללל
חחחחחחחחחחחחחחחחחח ספונסרים של תנובה דיי נירן אתה אחד הקרועים !Originally posted by DaRKDj@23-10-2005 בשעה 22:42
אני ו-docsus פתחנו את ניבחרת ישראל ל2 על 2
גיימסי הוא המאמן קבוצה שלנו אחלה מאמן!
השגנו ספונסרים של תנובה ואני ונטע מוכנים לשחק בחו"ל
נגד הקלאנים הטובים ולנצח את כולם כנסו לערוץ שלנו
nib2.il#
שפירושה אומר Nivheret Israel Be 2vs2![]()
נירן אני יכול להיות עוזר מאמן?
יואב אתה תיהיה מארגן הקלאן אתה תארגן לנו משחקים