במקור פורסם על ידי
GarGaMeL-
ילדים קטנים אחד אחד... אתם עושים טובה למישהו שאתם מייצגים את המדינה שלכם? מי ישמע כוכבי על כולכם. ממש כמו הנבחרת כדורגל שלנו שחיה בסרט שהם מינימום ברזיל והם חייבים לנצח בכל משחק...
וחן, תקשיב לאליעד הוא בין היחידים שרשם תגובה בונה ורצינית. אתה צריך להכיר בעובדות יש שחקנים שיש להם הרבה יותר ניסיון וותק ממך והם מתאימים לשחק עם פינגים וגם יהיה להם הרבה יותר קל להתחבר לשחקנים מקלאנים אחרים כי הם מכירים אחד את השני טוב יותר(מאינסוף משחקים שעשינו אחד נגד השני או ששיחקנו ביחד).
אם אתה שואל אותי זה צריך להיות ככה:
3 evo (עדיפות שעידן ישחק)
messi
tarantula
לכל btS עם כל הכבוד אין מספיק ניסיון ואין להם מקום בהרכב. .גם ספי אני לא יודע איך הוא משחק עכשיו אבל אם הוא היה ממשיך לשחק קבוע בהחלט היה לו מקום.
אתה צריך לשים את האגו בצד(אפילו שאלי מתנהג כמו ילד לפעמים) ולהבין שההרכב שצריך לשחק צריך להיות ההרכב הכי טוב שאפשר גם מבחינת סקילז, גם מבחינת ניסיון, וגם מבחינת יכולת לשחק ביחד.
מחר יש משחק ואני אישית לא יכול לשחק בשעה הזאת(אמרתי ב7 לא ב9 יא דבה) ובכל מקרה אני לא הולך לשחק עם שאר איבו לא משתתפים בגלל שמה לעשות, זה החברה שאני משחק איתם ואין שום טעם לשחק עם מישהו אחר כי זה סתם יעצבן אותי. אני מקווה שבמשחק הזה נוכל לשחק עם ההרכב שייצג אותנו הכי טוב שאפשר אבל אם זה לא יסתדר אז שיהיה בהצלחה למי שישחק.
אז מי אתה רוצה שישחקו? תראה את האפשרויות שיש:
3 איבו + 2 RTD - משהו שחן לא מסכים איתו
3 איבו + 2 BTS - משהו שעידן לא מסכים איתו
אני לא מעוניין לשחק עם RTD או בלי איבו וככה כל אחד מהחברה שלנו.
זה משאיר את חן עם BTS + RTD
מה שלא יהיה, תדאגו שיהיה לפחות 5 שחקנים, גם ככה לא מצליחים להתארגן אז לפחות שיהיה 5 שחקנים עם פינג סביר שישחקו ביחד.
בכלל הרעיון הזה היה גרוע ובגלל זה אנחנו לא עושים את זה כמה שנים.
- Victory is empty, there are lessons in defeat
- It can be SAFER to travel quicker with TOTAL concentration, than to travel SLOW with NONE at all
- Never drive faster than your guardian angel can fly
- The true test of a person is not how much power you have or how many people you can control. It's how many people can trust your integrity and ethics
- As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and begin to slide, please dear God protect my ride
- Take care to get what you like, or you'll be forced to like what you get
- If a guy fucks a different girl every week, he's a legend, but if a girl does the same, she's a slut. In theory = If a key opens
lots of locks, than it's a master key. But if a lock is opened by lots of keys, than it's a shitty lock