dont worry be happy
dont worry be happy
העיקר פוגי לוקח סניפר אז קינן מתחיל לבכות שזה הקלאן שלו ושלא יהרוס. (או שזה היה סתיו)
איכס איזה מגעילים (כולל אני) אבל דבר כזה אף פעם לא הייתי עושה עם ישראלים שאני מכיר!!
ו KATHA די להביא לי באנים מהשרתי פאבליק!! תגמל מזה כבר!!
MIKE איך בדיוק הרסתי את הקהילה ? אם היית רואה מה הולך בתוך המשחק היית מבין למה אני עושה את זה.. הבן אדם מתגרה ואמרתי לו שהוא יקבל את הזין ממני
*JACKPOT* הוא קיבל את זה ובמקום שכואב לו, CB.
highlite
גם אתה מובטל בן 24 שהשתמט מהצבא כמו אלעעעעעעעעעעעעעעעעעעד ?
אם אני המוצץ הראשי, מראה עד כמה ילדותי אתה לעומת 2 אנשים שאני כן מעריך אצלך בקבוצה : PLISS ו DANDOS.
כל השאר מובטלים שדילגו על הצבא ו "ילכו לאוניברסיטה בקרוב".
CLEARLY,
בבקשה תקרא שוב את מה שכתוב ב SS, אם אתה שם את ה GUID אחרי המשחק - אתה מפסיד טכנית. החוק הזה החל מהתאריך 3/6/09
ושיחקנו ב 5/6/09
UL...
בקשר לבר (norman),
הוא האיש שאני יכול לסמוך עליו בעיניים עצומות, כולכם פה מסכנים, יורדים עליי העיקר קינן "אני לא יוצא כי אין לי עם מי" ואתה קורא לי כאפות פחחחחחחח עלק חדרה זה חור..... אני שיחקתי עם 4 אנשים בקוד2 שהם מחדרה ווללאה לא משעמם שם אחי =]
RZYRR
למה אתה ממשיך להגיב ?
בואנה בואנה בילעדיי הם לא היו לוקחים ראונד אחד במשמחק הזה זינתי אותכם (הייתי חייב לרשום את זה :>) וניל עלק אתה רושם stav top frag just show how we suck פחחחח חטפתם בראש:>:>:>
נערך בפעם האחרונה על ידי stavzOr : 07/06/09 ב 20:40
הרסת את הקהילה? לא ממש.
אבל הורס את הקהילה, כן, לפחות לא תורם זה בטוח, רוצה לדעת איך? תראה איזה נושא 3 עמודים יצרת פה
ובאמת כל מי שמגיב על מה אחרים עושים בחיים האמיתיים, ילדים חסרי עמוד שדרה, מה קרה עד כדי כך אתם מפחדים ממה שמישהו חושב עליכם באינטרנט? לחץ חברתי משהו בסט, אשכרה כולם מפחדים להודות במשהו כל כך שקוף, כולנו אוהבים את המשחק ונהנים לשחק בו, לא משנה הגיל ואין שום קשר לכל דבר אחר. אם מישהו כל החיים מתאמן בלרוץ, להרים משקולות, גם הוא לא עושה הרבה דברים אחרים בחיים, ההבדל היחיד שזה דבר ישן בן ימים ומקובל על ידי החברה, אבל אתם ממשיכים להוכיח כמה אנחנו עם לא מפותח, כל הכבוד.
מעכשיו הנושאים יהיו נטו על המשחק, כל הערה מחוץ למשחק ואני שולח את אותו המשתמש ל FXP להתלהב כמה הוא מקובל חברתית. ממש מעניין לי את הביצה.
נערך בפעם האחרונה על ידי clearly : 07/06/09 ב 20:49
אווווו די אתה פוגע בי BUKAKE BOY די אל תקרא לי ככה בבקשההה.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ימכוער לא רוצה לגרום לך לריב עם בר אבל די אני חייב להגיד לך מה אומרים עלייך את זה שמעתי מבר וסתיו :"די אני ממש מרחם על ניל הוא כזה מכוער .."את ההמשך אני לא זוכר אז ..חחחח אתה ראית כוס ?"כן בסרט פורנו"
אתה כזה ילד כאפות שאתה רושם כ*ס ימתחנ*ל
stav really improved.