וואי וואי
איזה מריבות
קיצר פריק סתם התחיל איתכם
ואתם סתם שמתם עליו , אל תתיחסו .
ובקשר לbugy לך תראה תדמו שך תראה מי מתחיל לדבר כאילו הוא מינימום מלך העולם ואז תתפלא שמחזירים לך
אה , וBUGY בעברית זה באגי ולא בוגי
טמבל
וואי וואי
איזה מריבות
קיצר פריק סתם התחיל איתכם
ואתם סתם שמתם עליו , אל תתיחסו .
ובקשר לbugy לך תראה תדמו שך תראה מי מתחיל לדבר כאילו הוא מינימום מלך העולם ואז תתפלא שמחזירים לך
אה , וBUGY בעברית זה באגי ולא בוגי
טמבל
hyper :למה אלוהים ברא את היתוש???
katha : מאותה סיבה שהוא ברא את פריקחזקקקקקקקקקקקקקקקק חחחחחח
לנושא...
פחחחחחחחחחחחחחח עלק לא משתתף בקאפ הבא חחחחחחחחחחחחחח קאפ ב 5 שקל הייתי אומר שמישהו חש פה קצת לא?
דווקא יפה לך הכתב הצהוב "cup winner" ממש יפה אחי סחטיייייייייייין, כרגיל אתה יוצא שוב ילד הומו ולא ספורטיבי בשיט, חושב שאתה בלאן והדבר הכי חשוב לך הוא לנצח לא משנה אם אתה דורך על אנשים אחרים בדרך אני בטוח שלרגע לא אמרת לעצמך- למה לא נהנה קצת מהקאפ, נשנה אווירה ונפסיק להיות כזה שמוק לרגע, לתת לאנשים אחרים להנות מהמשחק.. במקום זה הדבר היחיד שאתה והחברים המוצצים שלך חושבים רק על ה"תואר"לנצח את הטורניר הכל כך חשוב הזה... מי יודע אולי אינסנטי יראו שאתם באמת חזקים בתחום ויממנו לכם איזה נקניקיה בלחמניה בלאן הבא ככה על חשבון המולטי...
באן עלק... מצוץ לי ת'זין אה? אווווו שיט בעצם לא הייתי צריך להגיד את זה.. שלא תתן גם לי באןאני כל כך רוצה לשחק בקאפ שלך.
אהה ולגבי הקאמפרים חחחחחחחחחח זה הדבר שהכי הפיל אותי.. אולי תעלה את הדמו ששיחקתם נגדנו ?? ששיחקתם עם פייקניקס וקיבלתם בעין, נראה את האגרסיביות ששיחקתם נגדנו.. ממש לא יכלתי לצאת מהספאן אחי, אתם ממש FNATIC הבאים.. לא לדבר על באקלוט.. שמישהו אכל רייג' ויצא באמצע המשחק
עשה לי טובה תפרוש אחי גם ככה אף אחד לא אוהב אותכם פה, פשוט תעברו לקהילה של תימן או משהו כזה יקבלו אותכם בכיייייייייייייף שם.![]()
נערך בפעם האחרונה על ידי highlite : 06/08/09 ב 00:03
SKIGGY
יש לי הצעה
קודם כל תלמד טוב טוב עברית אבל ממש טוב
ואז תגיב פה
לא חשבתי אחרת... ברור שלא תגיב לדיון..
סליחה אם פגעתי בך אחי.. בטח זה היית אתה זה שיצא באמצע המשחק ב backlot אה?
דיברתי עם אחד האנשים שלכם הוא אמר לי ואני מצטט
bibi" ו freak כמעט בכו בטיים ספיק"SORRY BRO לא התכוונתי
אה ודרך אגב יש לי בגרות מלאה בניגוד לחברים מהקלאן שלך..
מר לוחם שחוזר כל יום הביתה.
נערך בפעם האחרונה על ידי highlite : 06/08/09 ב 00:18
מזה אני כבר לא יכול להתעלם,
בן כמה אתה ? 20 ? 21 ? 22 ? מה אתה עושה למחייתך ? אה שכחתי, אתה עדיין תקוע במחשב JOBNIK מפגר כמו רוב הקלאן שלך (KATHAHAHA), אה והכי חשוב
אתה PRO כי אתה ב FRAGMOVIE אחי. בקשר ל PCW עם ה פייק ניקס, אתם המסכנים (רובכם, אני לא מדבר על 2 הבחורים הטובים שבינכם). ב PCW מקמפרים עד 00:20 ב BLUE HOUSE גם כן ילדים אוטיסטים, שמפחדים לשחק CB נגדנו כי נזיין להם את האמא המשטמטת של KATHA.
good night
תמיד שאתם נואשים בריבים אתם עוברים לחיים הפרטיים, רק מראה כמה הם צודקים.
אתה פשוט עלובב אין דברים כאלה.. תראה איך אתה מדבר יא אפס*&^%$#@@$%&U
אז אדון I GOT BIG LIFE בוא תספר לנו לאיזה הישגים אתה הגעת בחיים שלך חוץ ממקום ראשון בלאדר 1V1 במשחק מחשב..
חוצמזה דיי כבר יא זיין שכל!! תשלים אם זה כבררר..
לא משנה את מי תצרפו לקלאן, וכמה מגניב אתם חושבים שהשם שלכם, אתם לא יותר טובים מ16.
ותשנן את זה טוב טוב שיכנס למוח הקטן והמעוות שלך..
תראה
מה ש16 עשו זה בעצם סוג של מונופול
כשיש נניח 10 שחקנים שהם הרמה הכי גבוהה בארץ ובקלאן אחד יש 7 מהם ובשני יש 3 אז זה לא כל כך הוגן
ההרכב הישן של vio מול ההרכב הישן שלנו (כשמיכה וחן היו איתנו) זה היה שקול (אפילו עם יתרון קל לטובתנו)
אבל כשהם עם מיכה וחן אז אנחנו נשארים בלי שחקנים ונוצר מצב שהם יותר טובים :X
לא נורא , עוד מעט cod6 ואני מקווה שיגיעו שחקנים נוספים שמתאימים לרמה
skiggy
אל תטרח להגיב כי אף אחד לא מבין מה אתה כותב (אולי תנסה לכתוב באמהרית)
תראה אתה את הדמו, מה שהיה זה ככה בדיוק, אתה כל שניה כתבת הודעה, bring 5 noobs, ועוד ירידות של ילד בן 9, אז אמרתי לך dont press t, ואתה לא הבנת אז כתבתי press y, קיבלת קריזה קטנה, והתחלת עם השטויות שלך, אנחנו הולכים לקרוע אתכם, אתם אפסים, זה ממש יהיה קל.
וכמה הרגת אותי במשחק שלם?? פעמיים, פעם אחת בפוקס ופעם אחת הטמנתם בA, ואני הייתי בB, דפקתי ריצה קימפרת בפינה עם דיגל.
ואני הבאתי עליך את אחד מה3 פראגים היפים בחיים שלי.
רק כדי לעצבן אותך, אני ינסה להעלות אותו לפה
ובוגי זה כינוי שיש לי מגיל 2-3, אז נגיד שהייתי משחק פיפא עם אח שלי או משהו כזה, לא ידעתי אנגלית, אז כתבתי bugy, הילד שחש גאון, בערך 20 פעם אמרת לי שאני מטומטם טיפש, יש לי ממוצע של יותר מ110 בבגרות![]()
![]()
![]()
(שקראתי את ההודעה, שמתי לב שזה נראה כאילו אמרתי שלי יש ממוצע של 110 חחח, אז הכוונה שביבי כל הזמן אומר את זה על עצמו)
נערך בפעם האחרונה על ידי Bugy : 06/08/09 ב 01:42
הקיצר זה לא היה לעניין הזילזול הזה.
אם kapolo היה מגיע היינו משחקים רציני, הבאנו סתם שחקן במקומו שלא יודע לכוון לשמיים.
תגובה של MS:
[03:25] GRIEf/MS: איך שהוא תמיד בכל טורניר מתלוננים על INS
היה את הסיפור עם XMS ..
חשבתי שאמרת שלא תגיב פה יותר...
אתה יודע שמי שבדרך כלל יורד לחיים הפרטיים של אחרים הוא המסכן האמיתי שהחיים שלו ממש אבל ממש עצובים..
"מר אני יושב במירק 24 שעות ביממה ומלקק לאנשים את הביצים בשביל מידע".
השתחררתי לפני חודשיים מהצבא ומאז אני לא ממהר... החיים יפים אני נהנה לשחק במחשב ויש ימים שאני אפילו נמצא 10 שעות רצוף על המחשב כי זה מה שעושה לי טוב ואני לא מתבייש להגיד שאני נהנה מזה, בשבילי זה ספורט לכל דבר.
אתה כנראה חושב שכל מי שמשחק במחשב מסכן ומחוצ'קן ואין לו ביטחון עצמי בחיים האמיתים .. אבל תתפלא זה שאתה קם כל בוקר ומסתכל במראה ורואה את "הגיימר" שמולך לא אומר שכולם ככה... לפי השמועות יש לאן עוד חודש אם תגיע אפילו תראה שאני נראה די טוב ואני לא מתבייש להגיד את זה.
תבין לא משנה מה תרשום אתה תשאר מסכן.. ועם הגישה שלך אנשים ישנאו אותך לא משנה איפה תלך...
אפילו אנשים מהקלאן שלך(לא שנשארו הרבה) שולחים לי הודעות מבקשים להצטרף אלינו ואם זה היה אפשרי הייתי מנסה להכניס אותם להראות לך כמה אתה שנוא על ידי הקרובים שלך.. אתה בן אדם שמגעיל להיות בחברתו נקודה.
אהה עוד משהו תפסיק לנסות לשכנע אנשים מ 16 להצטרף אליכם.. אתה עושה צחוק מהקלאן שלך
ודרך אגב שאני מתחבר למסנג'ר תתפלא אבל אני מקבל הודעות גם מבנות לא רק מאנשים שקוראים להם "lickmyballsplease".
לנורמן לא מדובר בריב של קלאנים מדובר בריב של בן אדם מסכן שמתנשא על אנשים שפחות טובים ממנו..(נראה לי) פשוט מגעיל..
לביבי כשיגיע קוד 6.. אולי הקהילה תשתנה אבל האנשים עדיין לא יאהבו אותכם אם תמשיכו להתנהג ככה, אה בעצם לא משנה אתה לא מבין עיברית(דרך אגב אני ממש נעלב שאתה אומר את זה).
good night folks.