אני יענה בספרות רומיות:
I - זה משחק אחר ושאתה תשחק עם טקטיקות, רימונים וחברי קבוצה טובים אתה תהנה פי-40 ממה שאתה תהנה עכשיו, במיוחד עם כל העבודה שהשקעת משתלמת.
ה"מוד" הזה משנה את כל צורת המשחק שלך ואת הדרך שבה חשבת אז אל תגיד "כולה" מוד.
II - הם שונים כי צורת החשיבה שלהם שונה כמו שמים וארץ משחקני NO MOD\HC.
III - אתה רואה עוד פעם צורת החשיבה משפיע על הגורמים, אתה חושב שההפרדה היא בגלל שאנחנו חושבים שמי שמשחק בזה pr0lam ואז צריך להפריד אותו משאר הקהילה, אבל זה לא נכון מפרידים את הפרומוד מקהילת הנומוד בגלל שבשבילנו NOMOD וPROMOD הם דברים מנוגדים לחלוטין, לדוגמא אני שיחקתי HC (בעבר לא עכשיו למרות שאני עדיין נוב Dוכל הספוטים הרימונים הצורת משחק הייתה כמעט מנוגדת לחלוטין מהספוטים, מהרימונים ומצורת המשחק שעברתי לשחק פרומוד, זה היה כמו להתחיל לשחק COD4 עוד פעם.
IV - עזוב את התוספות המסריחות , אני חוזר בפעם ה-40 צורת המשחק היא שונה לגמריי בלי קשר לperks הדמג' הrecoil הנוחות שאתה משחק בפרומוד היא הרבה יותר כיפית מאשר NOMOD אם תתחיל לשחק פרומוד אתה תראה שתחזור אחרי חודש,חודשיים לNOMOD אתה תגיד מה זה החרא הזה ?! כי נובים יהרגו אותך בפוקסים ותחטוף רייג'ים.
V - פשוט בזבוז של מקורי לפי דעתי.
VI - אני מניח שיש לך חברים, ולכולכם יש מקורי ?.
VII - בוא נעשה משהו כזה, אתה יודע להשתמש במירק ? ולחפש משחקים, אם כן תחפש על הרמה הכי נמוכה ותגיד לי אם נצחתם.
VIII - עוד פעם הגישה של הנו-מוד המעצבנת, אתה לא מבין שכמעט כל פרוצניק שקנה מקורי עבר לפרומוד (ראו דוגמא Real1 ) אף אחד פה לא חש "פרואי" זה אתה שפשוט רמה יותר נמוכה מאיתנו, ואם היית משחק רציני היית רואה את זה.
(מצטער על הניסוח הזוועתי אני לא רגיל לחפירות בכתב ! אבל פשוט הגישה שלו מטריפה אותי)

וכל הספוטים הרימונים הצורת משחק הייתה כמעט מנוגדת לחלוטין מהספוטים, מהרימונים ומצורת המשחק שעברתי לשחק פרומוד, זה היה כמו להתחיל לשחק COD4 עוד פעם.
הירשם כדי להגיב לנושא